Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 309
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • След завоя в дясно
Gi - честито юначе и от нас  stork-boy
Това е за теб smile3525 smile3525 smile3525

# 706
Абсолютно съм съгласна, че всичко опира до служителя. На Бургаското летище един път направихме голяма опашка, докато служителката се убеди, че декларацията е правилна. То не бяха въпроси, не взе моите копия, а си направи нейни от оригинала, ходи да разпитва някъде нещо. След нас всички пуфтяха и сумтяха.

Мери, реши ли проблема с прибирането на малката от училище.

Деб, напълно е възможно да е така. Просто си носи всички възможни документи. Не забравяй и платени сметки за коунсил такс и нещо друго с твоето име и адрес на тях.

# 707
Момичета бихте ли споделили идеи,къде би било подходящо място извън Лондон да заведем детенце на 2 години около Коледа.Благодаря ви. Hug

Относно раждането аз също забременях тук ,но си отидох в БГ да раждам,така си прецених и не съжелявам.Слава богу всичко мина бързо и лесно.Това което все пак липсваше беше разяснение за кърмене и грижи за бебето.

# 708
Deb, моето интервю за NIN също беше в Ливърпул миналата година и продължи точно 15 мин от влизането ми в сградата. Направиха ми копие на документите, но убий ме не мога да се сетя да са ми искали брачното свидетелство или акт за раждане. Моите документи бяха преведени все пак. Просто ми зададоха няколко въпроса да си попълнят тяхната форма и всичко приключи бързо и безболезнено. А аз очаквах, че ще ме въртят на шиш  Laughing Понеже сключихме брак месец-два преди да се обадя за интервю и реших, че ще им е съмнително  Laughing Получих резултата след седмица, а ми бяха казали, че отнема до 8 седмици  hahaha
Успех  и на теб, дано бързо да ти мине от главата bouquet

# 709

LadyDiDi знам със сигурност една лекарка, която се съгласява на нормално раждане след секцио. Едва ли е единствена  Peace

Аз неясно съм се изразила ли?! Казах абсолютно същото.  Peace

# 710
Ave, tzvetak... каузата този сезон е почти изгубена.. все пак и утре ще сме на стадиона, дано САФ пусне първия отбор, а не резервите, че иначе ще си е безсмислено мръзнене и чиста загуба на време..
А тези сини/жълти/пембени карти направо ме влудяват... вече месец и половина чакам за моята да пристигне и ни вест, ни кост...  Weary

# 711
  • На село (близо до Лондон)
Момичета благодаря за поздравленията! Heart Eyes

Сега се гушкаме с малкия Питър в къщи и ех много е сладко като са такива мъничета... Heart Eyes.
Батковците много се въртят около него и е малко като в онази песен за войводата-..."една му една му раните превързва, друга му челото бърше, трета песни му пее..." Crazy. Като го оставя в люлката единия го люлее от ляво, другия от дясно, слагат му ръкавичките и тн. Недай си боже да се разплаче бебето, Денис идва и ми дърпа блузата да се изважда млякото...После се заиграят и го забравят, абе весело е засега.
Ето малко бебешки снимки

http://www.facebook.com/album.php?aid=2060934&id=1120860650&l=79caa22a9c

# 712
  • Лондон/Пловдив
Аз в отбора на чакащите вече повече от месец синя карта  Mr. Green .А дано скоро дойдат ,че ми се изчака чакалото  комшията вече 3 месец чака и той синя карта  ooooh!.
DI страхотни снимки с трима юнаци мале ти си герой ( а да не забравяме и таткото Crazy стават 4) Малкия Питър е като бонбонче много да ви радва и той и батковците .

# 713
  • Нотингам/Пловдив
Gi малките юнаци са прекрасни,много да си щастлива и обичана ,да са живи и здрави сладурите и много да ви радват bouquet    bouquet  bouquet

# 714
  • Русе
Боже, прекрасен е. Малка нежна душичка. И другите юнаци са прекрасни. Хубав, хубав отбор си си спретнала.
Честно казано мен ме ужасява мисълта второто ми да е момче отново. НО! Когато видя 3 братчета, не знам защо, много се умилявам. Някак ми изглеждат като пазители на мама. Не мога да го обясня  Crazy

Чери, как 3 месеца чака? Ужас. На сайта им 2 седмици стоя дата 24ти август (пристигнали при тях). Тази седмица благоволиха да сменят на 26ти. Добре се справят.
А вчера някаква англичанка отишла при мама на работа да се оплаква, че много били разочаровани с някакви други англичани, с които живеели в едно село, че ни била много бавна администрацията, всичко ставало много бавно, те не били свикнали така, искали да издигнат техен човек в кметството ( Joy) че да ни научел (българите) как се работи и как трябва да работи администрацията   bowuu

# 715
Аууу, GI, страхотна банда!
Ъъъ, ако ви дойдат в повече, моята оферта за приемане
на поотгледано, възпитано хлапе, още важи  Whistling

Моята синя карта я чаках 4 месеца!

Ох, да не ме бутват на тема администрация, че толкова се бях ядосала сутринта...
Вярно, в БГ всяка леля си има ред и правила и няма мърдане, но и тук, като си знам колегите  ooooh!
Има хора, на които изобщо, ама изобщо не им пука, че някой някъде има проблем и чака на нас.
Ден да мине, друг да дойде. Как пък не им е мъчно, неудобно от хората, които звънят, не знам...

# 716
GI, strahotna banda siima6 Party

# 717
eeeee GI, бандата си е бива Heart Eyes Многооо са ти сладки унаците, да са живи и здрави HugА онази 4аст с  блузата и млякото мнооого ме разсмя Laughing Като ви гледам и си мисля, 4е 1 ден ще пораснат гоолеми мьже и ще ти доведат 3 снахи Rolling EyesМалииииииииииии Shocked

# 718
GI страхотна банда  Simple Smile, много са сладки да са ви живи и здрави и много да ви радват

# 719
Да, и мъжът ми чака 3 месеца за синя карта, а моята стана за отрицателно време.
И изобщо да не се хвалят тези англичанки с бързата си бюрокрация, защото се преместихме август в друг град и 1 месец чакахме за интернет, а телевизия още нямаме!!! Чакаме общината да благоволи да разпише разрешителното за поставяне на сателитна чиния, което е пак със срок до 8 седмици  #Crazy
Да им имам и организацията, и законите, и реда  censored

GI, много сладка чета юнаци си имаш, много ще те глезят като пораснат, сигурна съм  bowuu Laughing

Общи условия

Активация на акаунт