Градинка с люлки за бебета

• 2 654
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте мами, моля да споделите къде в София (по възможност най-близо до кв.Горна баня)има пощадка с люлки, обезопасени за бебета!  Hug

# 1
  • Mars Hotel
Не е близо до Горна баня, но има една площадка в парка Заимов, където люлките са подходящи и за бебета.

# 2
  • BG
В Красно село има такива  люлки. Градинката е до МЦ "Алитера мед". За съжаление е твърде близо до булевард Гоце Делчев.

# 3
Може и да си купиш от онези пластмасови люлки за бебета и да закачаш на подходящо място. За София не знам, но в Бургас няма нито една люлка за бебе. Тук има (водят се за бебе) люлки с предпазител, от които детето ми на почти 2 годишна възраст успява да се измуши.

# 4
  • София
В Красно село има такива  люлки. Градинката е до МЦ "Алитера мед". За съжаление е твърде близо до булевард Гоце Делчев.

и аз само за тях се сещам...но не са особенно близо до Горна Баня...най-добре наистина да си купите лична Wink

# 5
Здравейте мами, моля да споделите къде в София (по възможност най-близо до кв.Горна баня)има пощадка с люлки, обезопасени за бебета!  Hug

От чисто любопитство да попитам - защо ти е люлка за бебе на детска площадка?

# 6
  • София
Защо бебебтата нямат право да ходят на площадки ли?

пре спокойно може да се ползва и до 4-5 години, те всъщност са достатъчно широки, просто са обезопасени.

# 7
Защо бебебтата нямат право да ходят на площадки ли?

Подозирам, че въпросът е към мен, но не разбирам с какво любопитството ми е било разтълкувано като желание за отнемане на права, още повече за ходене по площадки.

Все пак - интересно ми е, защото се зачудих какво от развитието на бебето (авторката все пак има бебе на 8 месеца) отнема липсата на подобна люлка.

# 8
  • София
Нищо не отнема...само внася повече безопасност при бебетата и малките деца, може спокойно и да ги залюлееш по-силно, дори ако те не могат да се държат здраво или ако рязко се пускат да слизат, по време на люлеенето.

# 9
Има в нашия парк, как се казва сега, а Борисовата градина (аз още го знам като парка на свободата  Laughing Embarassed) на голямата площадка, обаче любителите на бирата и забавленията редовно ги чупят.  Tired

пре спокойно може да се ползва и до 4-5 години, те всъщност са достатъчно широки, просто са обезопасени.

В онези там синът ми отдавна не може да влезе, дълги са му краката (като на всяко дете на тази възраст, де) и не могат да вземат завоя между седалката и дупките за крачетата  Peace

# 10

От чисто любопитство да попитам - защо ти е люлка за бебе на детска площадка?
И аз се зачудих. Embarassed
Детските колички имат чудесни приспособления.
Седиш си на пейката и люлееш.А до люлката седиш до припадък.А решиш да спреш ...и рев.

# 11
  • София
Блонди - специално на онези завой няма, преградата се дига нагоре по важетата и детето си сяда спокойно.

# 12
А, да, така да.  Simple Smile

Защо пък да не й е нужна градинка за бебета?  Shocked Аз го водех по такива градинки и люлки, пусках го на ръце по пързалките и изобщо бебетата се забавляват чудесно, какво толкова странно има? Така или иначе са си все в количката. А ако идеята е да си клечим спокойно на пейката, това е отделен въпрос  Wink

# 13
  • София
В Бояна има люлки за бебета,заповядайте Simple Smile

# 14
Ама и това ли няма...Кой знае, какви караници ще настанат и за тези люлки... Simple Smile

Момчетата от 3 месечни, ги люлея на бебешки люлки, малкия още се събира в нея, идеални са от 2-3 мес. до 3 години. В нашето село са гумени.

Общи условия

Активация на акаунт