The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 319
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Бубе, сладур е Дани. Аз да похваля Плаими как брой 1,2,3,6,12,/!/ а когато е на кеф изкарва от 1 до 20 без грешка.Любимото му число е 6 и винаги се пазарим за 6 минути Grinning
Ванхорн и твоята не е лесна Wink
Миз, стискам палци 25% е добро намаление, ще гледам и аз нещо такова за Плами, така и така баща му пак не работи в момента Simple Smile
ММ докато си почива ми слага теракот в банята и кухнята и ламинат в другите стаи и само вика "да ми се обадят и тръгвам на работа, че с твоите планове ще ме умориш".

# 181
Миз, стискам палци да те вземат! Що да не те вземат, не виждам. Grinning

# 182
Привет банда  bouquet
Маймун77 за сега няма да има иншурънс мама, дано не се налага Praynig Браво за постижението на Стейси, я ми покажи това мече какво представлява от каква материя е? А лавандуловото масло от къде го купи? Нали знаеш и ние се приспиваме по 1 час  Rolling Eyes да опитаме може и при нас да проработи Praynig

# 183
Ха-ха, Ванхорн, знае какво да иска детето Laughing

миз, късмет с новото на4инание!

Бубс, детето падна с айфона на баща си и също се пукна стъклото.

Много са готини де4ковците като  са във фаза негошиейшънс Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 17:04 от benson10

# 184

Честито на Чикаго и граждани.Ще си имате нов консул в лицето на 'специалиста с диплома и дългогодишна практика в тази област' ...Шкумбата - разказвач на смешки.

# 185

Честито на Чикаго и граждани.Ще си имате нов консул в лицето на 'специалиста с диплома и дългогодишна практика в тази област' ...Шкумбата - разказвач на смешки.
Мерси поне човека е добродушен и ще ни е весело с неговите шегички Mr. Green Joy за разлика от мис розова прашка Joy

# 186
миз, стискам ти палци. разкажи какво правят твоите хора в БГ - добре звучеше това с изкачването на Черни Връх  Peace

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 21:58 от Лeни

# 187
Ванхорн, както се казва, look on the bright side. BMW са доста сейф, особено ако са нови Simple Smile Simple Smile   

Лени, за нас досега беше оптималният баланс.  С киндъргартън ще се опитам да организирам нещо подобно.

# 188
  • САЩ
Ох успокоих се че не само моето дете се тръшка  Mr. Green Разговор тази сутрин:

Той: Мога ли да си взема тия топки в градината?
Аз: Не, не е разрешено. Може в четвъртък когато имате шеър дей.
Той: Ама искааааам ги.
Разговора се повтаря към 5 пъти и накрая ми казва: "За последен път те питам! Мога ли да си взема тия топки в градината?"  Laughing Ох, хем се смях, хем ми идваше да го напердаша вече че закъснявахме.

Та дано има край скоро този период. Иначе на градина е от около 8 до 5:30 всеки ден без събота и неделя.

# 189
Това за Шкумбата истина ли е??!!
 УТФ???!!! току видях в нета... а'е стига бе....

Както каза една приятелка, Откакто Бойко започнал да имитира Тато, за Шкумбата не останала работа в БГ... и идва насам... въй...

# 190
http://www.eurochicago.com/2010/07/shkumbata-ve-konsul-v-tchikago/

Laughing ще падне майтап Wink поне ще ви е весело

# 191
сега четох и друга статия - явно идва на някаква друга позиция там

Миме, май ще продължите да се радвате на мис розова прашка  Joy (страшно прозвище  Joy)

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 18:20 от Лeни

# 192
  • У дома
Добре, че сте вие, да чуя какво става из Чикаго.

vanhorne, БМВто пак ще ти излезе по-евтино от тежкарското Ауди дето моят син си е поръчал. Да са ни живи и здрави и все с големи мечти! Grinning

# 193
Добре, че сте вие, да чуя какво става из Чикаго.

vanhorne, БМВто пак ще ти излезе по-евтино от тежкарското Ауди дето моят син си е поръчал. Да са ни живи и здрави и все с големи мечти! Grinning

Laughing в последно време има едни димандс не е истина, но да са живи и здрави. Купи си Харвард и Принстън Т-шъртки, там искала да учи. Дай Боже и сколар шип да вземе, чеее...

# 194
  • У дома
Дай Боже!!! Моят все за Принстън говори, но аз съм му планирала един трип до Харвард, та като постои он кампус една седмица, може и друга песен да запее.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт