The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 467
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • usa
за бомбите и бомбардировачите аз предлагам да спретнем едно залагане. мчи тъй де, те си мислят, че е голям фън да се крият, ние пък ще си спретнем един фън и за нас  Crossing Arms!

Ама да няма сърдити, защото няма да играя. Whistling

аз пък ще се сърдя ако не играеш Crossing Arms! и въобще, дай да видим снимките със сатенената пола, щото и аз може да откажа да играя! да съм ходела да ги търся! къде да ги търся? под бомбата ли?

# 451
Ако обещаеш да не ми се смееш на двойната брадичка ще покажа. Laughing

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 04:20 от Цонна

# 452
  • usa
къде видя двойна брадичка??? мисля, че ще те пуснат на сватбата, гледаш като девица Simple Smile.

# 453
идвам от 1-ва страница, та се подсетих за една девойка, но тя мнооого, мнооого рядко пише в тази тема.
Останалите всички са ми подозрителни, изключая току-що забременялите и току-що родилите Thinking Та си мисля, че следващата бомба е някоя редовно отчитаща се партизанка- сеирджийка.
отивам да се почерпя за здравето на всички бебета, родени и идващи и за рожденичката. наздраве!

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 17:50 от so what?

# 454
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green хайде да уважим правото на бомбите да вдигнат пушилка когато им дойде времето и както преценят, плс! Все пак са смарт бомби, а правото на избор беше някъде по конституцията!

Подпис:
Бомба със закъснител (ака Провокатор)
 Hug

# 455
Ама така не е честно, ти си вътрешна бомба със закъснител. Crossing Arms Викаш, никой никога не е говорил за честност. Laughing

И аз бих пийнала нещо за здравето на бебетата и Иркината мома, ама няма какво. Наздраве, Со Уат!

Излизам в принудителна ваканция. Дано само не изпусна снимки.

# 456
хайде да уважим правото на бомбите да вдигнат пушилка когато им дойде времето и както преценят, плс!

Ааайде от нас да мине.
Цоне, що нямаш пиене? Евреите да не те държат в карантина преди тържеството?

# 457
 Цоне, наздраве! Какво да ти сипя?
Аз съм на мохито. Ама ние не щем да ги изтипосваме публично! Гадаем си тука, хортуваме си, но ако може и ние малко КГБ да се почувстваме, като познаем пак ще си мълчим, ей така заради ятаците.

# 458
 Sunglasses Цонне, мила, тази честност в Тората ли я намери  Grinning

Ето, заради теб съм се зарила в Хасидизма и разбирам, че  в Израел има 700 000, от тях 100 000 мъже е работоспособна възраст, а от тях 60% нямат джобс и еврейското правителство счита тази работа за много нечестна, въпреки, че в скрижалите е записано, че истинският евреин трябва да посвети живота си на изучаване на религията и тези хора точно това правят  Mr. Green И пак им викат, че не било честно!
http://www.businessweek.com/magazine/content/10_33/b4191016734134.htm

Хахахаха, ок...не знаех, че в темата има и други души с работен адрес Лубянка/Ленгли... тц, тц... отиде ми на кино кавъра  Sunglasses

ПС Преди сватба и празник праведният евреин пости... колко познато, това го има във всяка религия, защо ли  Thinking

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 05:03 от Agent Provocateur

# 459
Solley, chestito!!! Tolkova se radvam, dumi niamam da izkazha!

# 460
Понеже се стягаме за полет след 2 дена ,аз пак да питам.Някой ползвал ли е креватчета в сносни хотели.  Все още се чудя дали да си мъкнем нашето портативно,много ми се иска и не е чак толкова болка ама ако може да се избегне защо не .Какво бихте казали...струва ли си?  newsm78

стела ...да знаеш че ако ще се виждаме ще е или в петък или събота, да очакваш звън.  Wink... дано да може де  Confused

Цонна... много сериозно това Цонна като име на възрастна буржоа от едно време Laughing ,Цоне по добре звучи...Та значи видях те с тоалета  и ще трепаш къдрици на сватбата да знаеш. И аз чакам 1ва ръка разказ.Само филми гледам и знае ли се не се ли знае.

Филма с учителките съм гледала и още един много интересен гледах ама какво му беше името...баш филма беше след сватбата какво става.Тя не можа да има деца и я направиха на нищо милата и си имаха техен си "лекар"  на който не се събличаш разбира се и тя и даваше едни съветиии.... ooooh! Сега ще разтовя гугъл да видя дали ще намеря нещо.

# 461
Ееее, докато изкъпя и нахраня бозайничето и пак изпуснах Цонето пуф.... много си бърза Цоне! Нищо ще си я представям  Mr. Green

# 462
Вики, аз бих се обадила в хотела и бих питала какви точно са им креватчетата. По принцип бих си взела моето си портативно, по ред причини от хигиенни до емоционални.

Обидена съм. Само аз не съм видяла Цонна в сватбена униформа. Фръц.

# 463
Вики,  Hug... за сега е все така...

За креват4ето- като знам колко сме подобни по темата Laughing, бих те посъветвала да го вземеш Peace

[

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 02:59 от benson10

# 464
Дааа нямам повече нужда от мнения...и бенс като ми каза така пък съвсем...вярно че  няма да мога да преборя чувството на хотелска гнус и ще си го мъкна Crazy Laughing
янажар.. както каза и ти хигиенни до емоционални причини ми стигат.

рових  малко за филма но не го намирам,той си баш еврейски от Израел - намерих този  и ми се вижда интересен .

http://www.cinemagia.ro/trailer/meduzot-2082/

Общи условия

Активация на акаунт