The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 384
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • САЩ
Солей аз му слагах една друга пелена отгоре докато съм готова с чистия памперс. Е, не винаги успявах да съм по бърза  Mr. Green

# 586
Забравих да поискам съвет от майките на момченца. Как се справяхте с "фонтана" - пишкането точно като свалиш пелената? Изпробвани успешни стратегии имате ли?

hahaha Никакви стратегии не работят при нас. Залягаш докато мине атаката  Joy .

# 587
Solley., зву4иш прекрасно! Hug
От другата седмица идва сестра ми и се о4ертава по4ти всекидневно ходене до НЙ, ще е много по-лесно за среща, нямам търпение да ви видя с Алекс Heart Eyes

За колана(ако не си пробвала ве4е)-отпусни доста коланите, закоп4ай и тогава запо4ни да ги притягаш леко, не много стегнато около него, да не ги усеща. Извинявам се, ако досаждам Embarassed

За фонтана- има и ето тези неща Simple Smile:
http://www.amazon.com/s/?ie=UTF8&keywords=pee-pee+teepee& … d_sl_960kn2i2sn_e

Ние правихме акробатики разни с новият памперс под старият и тогава със скоростта на светлината разкоп4ане, издърпване, закоп4аване на новият Crazy За големите работи - слагахме бейби уайп.

# 588
  • САЩ

Стига бе и това ли са измислили!   Mr. Green  Че и цената му не е малка като за такова нещо   Crazy  Едно напишкване се преживява, хайде сега и тапи  ooooh!

# 589
Охх ще припадна какви работи измислят хората  Joy само и само да вземат парите на хората, това прилича на  шапчица за рожден ден Peace

# 590
Солей ...дали няма да ти е лесно да му слагаш washcloth та да не те стреля  Laughing ,иначе съм виждала едни такива купички които са направени специално за момченца. Crazy
Радвам се че си имала хубаво раждане ! Аз бебе в коша не съм връзвала освен ако не е в колата, понеже и 2те ми госпожички са зимни и не съм ги извеждала до след като навършиха 1.5 -2 месеца  ги возих леко закопчани от родилното до вкъщи ,просто нямаше начин да ги закопчавам като бяха облечени със зимен гащеризон....нали знаеш ,карака свити до безобразие ...как да закопчавам една топка. Simple Smile
За в количката аз никога не закопчавам,даже откопчавам като сваля от колата коша за да се чувстват и те"хора"  Laughing  нямала съм шавливи деца сигурно ,Клои всъщност е   но в коша никога не ми се върти,а много скоро вече ще си я возя седнала във пазарската количка направо.  

Заведохме Елла днес в пъблик у-щето, нямам думи да опиша какво страхотно у-ще и какъв страхотен персонал.Посрещнаха ни като ВИП ,директорката излезна с усмивка,медицинската сестра ,други учителки.Отговориха ми на всичките въпроси с усмивка и ентусиазъм.Учителката на Елла е страхотна просто,напълниха ми душата с 2 думи.А моята хубавица няма грам свенливост,още на 1вите 5 мин си намери приятелка . Диалог" Аз се казвам Елла -а ти?" ,"Искаш ли да си играем заедно ?"  след малко чувам другото момиченце да и казва "Аз ще си играя само с теб"  Laughing   Такъв късмет извадихме ,нямам думи!Най вече Елла! Simple Smile

----------------------------
охх бенс е пуснала подобна купичка  за фонтана  Laughing  има и други видове

# 591
даммм и тази върши работа, но до време http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2574753 по- късно ще иска да я дъвче  Laughing

Вики много добре звучи, браво на Елла. Слънчице  Hug

# 592
Солей, пак честито и да ви е жив и здрав момъкът!

Калина не я закопчавахме в количката/кошчето изобщо, докато не започна да сяда сама на пет месеца. Тя не беше много шавлива, пък и кошчето беше достатъчно дълбоко, нямаше начин да успее да се изтърси оттам.

Шапчиците са разкош  Joy

# 593
  • Boston, MA
Моите са закопчани по обясними причини  Laughing.

Много се радвам за раждането на Алекс и за училището на Елла!

# 594
За фонтана, само бързи реакции. Една пелена между мен и него. Ама лекарката му не беше подготвена и я препика  Mr. Green

Добре дошъл на Николай на Мики! Щастливо детство му пожелавам!
Руми, честити ти сини гащи.

Цоне и аз не съм бременна. Ще ме включиш ли в листата за снимките?

Калин е винаги закопчан! И стегнат- това последното след като са глобили наши приятели в Канада, че коланите на карсита са леко хлабави. Иначе му купих ето това http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3497112 ( да не му убиват коланите) и това: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3393742 да не му пече.

# 595
Мерси на всички изказали се по двата въпроса.   bouquet
Хич не съм се сетила,  Rolling Eyes че мога да ползвам кърпа или пелена "преди" фонтана и да предотвратя опикаването. Интересно е, че никога не опикава баща си, само мен, мъжка солидарност сигурно.  Joy
Купичките са върха, но няма да купя. Идеята за парче плат ми допада повече.  Flutter

Бенс, чакам с нетърпение.  Hug

# 596
Solley, вмъквам се да кажа, че много ми се радва душата, като те чета задавайки бебешки въпроси Hug

# 597
  • The QC to be!!!
Solley, вмъквам се да кажа, че много ми се радва душата, като те чета задавайки бебешки въпроси Hug
smile3521 newsm03

# 598
Аз като редовен читател ви догоних  Mr. Green Интересни теми обсъждате  Peace , ако смогвах и да се включвам  Whistling
Добре дошли на Александър и Николай! Да са много послушни и само радост да носят!   bouquet
Пожелания за лека бременност на Руми и на всички които още не са се похвалили  newsm78 До 9 месеца ще си кажат  Mr. Green

# 599
Propusnah da честитя на Мики  ooooh! . Да е жив и здрав Николай  Heart Eyes !!!

Джу как е малката?

Общи условия

Активация на акаунт