The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 400
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Чикаго / София
tzvetak - има Зелена карта се нарича. Дава ти право на престой и работа в САЩ за определен период.

който и да, леко раждане и здраво бебе и желая  Hug!

миз, ама то е им желая, че не е само една бомбата.  Ама и аз като теб лека бременност и раждане на всички.

Цоне и аз се нареждам за снимки - не съм от заподозрените.

А както го описваш твоя Даниел, така в нас е Деница.  Само където тя не опитва ягоди и малини въобще, а ако опита суров домат, последствията ще са същите. Wink Поне яде таратор, а от там и краставица чат -пат.

# 571
Ела да видиш в къщи какво е злоядство, ама жив е на... Аз ще продължавам, пък дано успея. както казва майка ми "тъпо и упорито като баща си"
Лека бременност на всички

# 572
ха,каква плавна вълна от младежи.
Мики,здраво да ви е момчето!
Руми-стиснати палци за лека и спокойна бременост.
*
По темите с храната,спането,режима, слънцето и около им избягвам да думам (не много успешно както се видя) защото колкото повече растат децата толкова по ми става ясно колко малко всъщност зависи изцяло от мен и железните ми теории..да не говорим че взех да подлагам и на съмнение важността неприкосновена на редица постановки на фона на други,които не ми бяха дори на радара до скоро..затова и е път,всеки трябва да си го мине стъпка по стъпка,от лигавниците та до колеж,инак не мож' оцени магията в това пред очите ти педя мръвка да стане човек..

# 573
  • The QC to be!!!
Здравейте, извинявам се за нахлуването, но имам спешен въпрос, надявам се да можете да ми отговорите - тези от вас, които са с БГ паспорти, имате ли някакъв документ, който да потвърждава постоянно местоживеене в САЩ? В Англия това е една синя карта, която се нарича Registration certificate и потвърждава постоянно местожителство и право на работа за определена категория хора. Та въпросът ми е дали има нещо подобно като документ в САЩ и ако да, как се нарича?
Много благодаря предварително за отзивчивостта....Поздрави
Да, има, в зависимост от щата, или е drivers license-a + ID card или само едното. Те се издават в зависимот от местожителство и си задължен в рамките на определен срок да ги смениш сле смяна на адреса.  Peace

Честити син Николай на Мики и лека бременност на Руми   bouquet

За кремовете за слънчева защита само ще добавя, че много от тях имат високи количества на Е2 и това не е за подценяване  Peace

# 574
Мики честита рожба Николай! Да ви е здрав, късметлия в живота и много щастлив! На теб бързо възстановяване!
Лека бременност на Руми! Ех че хубаво две братчета Hug колко ще им е разликата?
Аз също не съм бременна, но искам да видя снимки от еврейската сватба Цоне Wink

# 575
Да, има, в зависимост от щата, или е drivers license-a + ID card или само едното. Те се издават в зависимот от местожителство и си задължен в рамките на определен срок да ги смениш сле смяна на адреса.  

Бейби, личната карта и книжката не удостоверяват постоянно местоживеене. Книжка можеш да си извадиш и ако си на временна виза. Само зелената карта е удостоверение за постоянно местожителство в САЩ.  Peace

# 576
Здравейте, извинявам се за нахлуването, но имам спешен въпрос, надявам се да можете да ми отговорите - тези от вас, които са с БГ паспорти, имате ли някакъв документ, който да потвърждава постоянно местоживеене в САЩ? В Англия това е една синя карта, която се нарича Registration certificate и потвърждава постоянно местожителство и право на работа за определена категория хора. Та въпросът ми е дали има нещо подобно като документ в САЩ и ако да, как се нарича?
Много благодаря предварително за отзивчивостта....Поздрави

ID Cards, но те не ти дават право на работа, а са документ за самоли4ност, може да търсиш по щат, ако не се лъжа се вадят от същото място където и шофьорските книжки.
Това намерих, не е официален сайт, но може да погледнеш по щат:
http://www.dmv.org/id-cards.php

За право на работа трябва работна/студентска виза или зелена карта.

П.П. Oпс, невър майнд, сега видях, 4е питаш за постоянно местожителство, в такъв слу4ай е само зелената карта Simple Smile

# 577
  • The QC to be!!!
Aaaaaaaa да, чела, не дочела  Blushза право на работа.... само зелена карта  Peace

# 578
Честито на Мики и на Руми!!! То стана направо порой тук от бебета в последно време!

# 579
  • САЩ
Честито бебче на Мики! Да ви е жив и здрав Николай и да ви носи много радост!   bouquet

Руми лека бременност и на финала едно здраво бебче!

# 580
Мики, добре дошъл на Николай!   bouquet Много радост в очите ви и много обич!  Hug

Руми, честито и тук!   bouquet Тоя път ще я караш до края.  Wink Взимай пример от мен.  Hug

МВК, хайде стискам палци и дано скоро се похвалиш.  Heart Eyes

Няма да залагам за бомбандировачките.  Flutter

Специални благодарности на всички за пожеланията!   bouquet Дълбоко съм трогната!   Hug Джи, направо ме разплака!  Heart Eyes Прегръдки и за всички, които "наминаха" в темата да ми честитят! На някои да им се връща бързо и тъпкано, на вече гушкащите бебчовци - да са все така щастливи и здрави.  Hug
Кратък отчет от мен, за да не отговарям на много лични, понеже нямам време. По същество на въпросите - всеки си знае какво е питал.  Wink Родих естествено и активно - без питоцин, епидурална и други екстри.  Peace Възстановявам се доста добре и бързо. Само тазовата кост ме боли още чувствително. Кърмя Алекс на поискване (а той често си иска  Mr. Green), не съм давала нито АМ, нито залъгалка, дори нямаме купени. В момента ползвам еднократни пелени на Севън Дженерейшън размер новородено. Може би след седмица-две ще му стават вече многократните, които имаме. Много е поспалив, общо взето само яде и спи.  Heart Eyes
Мислех, че имам проблем с кърменето и извиках вчера консултант по лактация у дома. Оказа се, че всичко е перфектно, проблемът е, че едното ми зърно е по-голямо от другото и все още голямо за устичката на Алекс, та от това идвал дискомфорта. Хората се оплакват от инвъртед нипълс, при мен е точно противоположното.  Joy

Въпрос: мога ли да го сложа/возя в коша за кола, сложен на рамата на количката, без да е закопчан с коланите? Вчера се опитахме да го изведем за малко така и много страдаше овързан с коланите. Накрая просто го сложихме в коша и го возихме така, но ставаше дума за 2 блока разстояние.

Цоне, Бенс, айде на сгляда, сравнително скоро да е.

# 581
  • САЩ

Въпрос: мога ли да го сложа/возя в коша за кола, сложен на рамата на количката, без да е закопчан с коланите? Вчера се опитахме да го изведем за малко така и много страдаше овързан с коланите. Накрая просто го сложихме в коша и го возихме така, но ставаше дума за 2 блока разстояние.

Що да не може! Щом не е в колата според мен може, пък и той още не мърда много че да се измъкне  Laughing А иначе съм чела/чувала много истории за изтървани колички, обърнати кошове, но ти ще стискаш здраво и това няма да ти се случи  Peace

# 582
Честита синя радост на Мики. Да е здрав и умен Николай Simple Smile
Спокойна и щастлива бременност на сипируми Simple Smile
Нашето дете винаги е било вързано. Няма искам- не искам  Laughing

# 583
  • САЩ

Нашето дете винаги е било вързано. Няма искам- не искам  Laughing

О, в колата, да, няма не искам! Имаше период на големи борби, но свикна, няма къде да отиде. За количката навън съм малко по ларш, но пак е бил вързан в повечето случаи особено като взе да се върти и да иска да става прав.

# 584
Забравих да поискам съвет от майките на момченца. Как се справяхте с "фонтана" - пишкането точно като свалиш пелената? Изпробвани успешни стратегии имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт