The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 402
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
руми, честито   bouquet, чудесна новина, че се издаде и без бой  Grinning.  лека и безпроблемна бременност и раждане!

# 556
Мики, честит ви син! Да ви е жив и здрав, много послушен и много да ви радва! Бързо възтановяване на теб!
Руми, и на теб честито! Лека бременност!

# 557
Мики, честито да ти е жив и здрав малкия-голям Николай. бързо възстановяване на теб
Е, бях си обещала че ще пробвам да имам второ дете след Кюбит и Сипируми, / щото им беше ред и им се полагаше/ сега оставя да обедя и таткото и атаките започват- дневни, нощни, как дойде Laughing
подпис: бомба със закъснител

# 558
  • Чикаго / София
Мики, честит син Николай! да ви е здрав, щастлив, късметлия и мноооого обичан!

Бързо възстановявае на теб и чакаме разказ.  bouquet На хубава дата се е родил. Simple Smile

Лени, празнуването вчера беше само в Детската им градина. В неделя ще празнуваме с приятелчета.

Вики, ми няма обидени, споко. То ако се обиждаме тук заради всяка написана дума, ще спрем да пишем съвсем. Всеки си изказва мнението, без лични мисли /надявам се/.

Аз ям много плодове, сутрин закусвам само плодове, децата ме гледат ама нъц, не хапват.

Руми, лека и безпроблемна бременност! Много се радвам за теб! И две братчета - ще има да ритат топка и карат колела заедно - много е хубаво.

Ех, че хубава тема - пълна с бебета и приятни изненади. Simple Smile

# 559
Микииии да ти е жив и здрав малкия Ники! Бързо възстановяване на теб!!!

Румкааа колко много се радвам за теб  Hug Hug Hug!!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!!!

Вики много се радвам, че сте се оправили с училището! Хареса ми линка за сънскрина!

Аз казвам да направим една анкета с предполагаемите заподозрени  Mr. Green да видим, кой ще издържи на напъна  Grinning

МВК успех с убеждаващите атаки  Wink

# 560
Снимки само на лични и то след отговор на въпроса "Бременна ли си?" Mr. Green.

Не съм. Ще ти напомня за снимките като стане време  Mr. Green

руми, честито   bouquet. И аз теб подозирах  Laughing

Официална ли е информацията за Мики?

Мерси за добрите думи за моето гардже  Flutter
-
Докато чакам пидиатришън он кол да се обади, въпрос - мога ли да дам асетаминофен на едномесечно бебе?

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 06:13 от Juturna

# 561
Мики, 4естит Николай!!! Heart Eyes Много да ви радва и да се слушате взаимно! Hug

руми, 4естита бременност и с прекрасен край да е! Heart Eyes В4ера като преглеждах списъка на първа страница си помислих за теб, много се радвам! Hug

Цоне, няма само аз да съм в нарушение, я Wink
Тъй като знаеш всякакви отговори за мен, държа да ми текстваш от мястото на събитието Laughing

МВК,  Laughing

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 06:07 от benson10

# 562
Joy стелааа, ела си признай, на кристална топка ли видя събитието барабар с името  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 22:07 от Лeни

# 563

Джу, препечатвам известието от профила на Мики във ФБ Simple Smile: Our little precious baby boy Nikolay Marcel Gerjoi came to this world on Aug. 9th, 2010 and made us the happiest people.We are in love!He is 19,5 inches/49,5 sm and weights 7p 7 ounces/3370 gr.Pics coming very soon Simple Smile Thanks everybody for the wishes!

За лекарството, нямам представа, стискам палци всичко да е наред с вас  Praynig

# 564
Joy стелааа, ела си признай, на кристална топка ли видя събитието барабар с името  Mr. Green

мен не ме бройте към заподозрените, аз скоро бомби няма да хвърлям, мозъкът ми е тотално окупиран с терибъл ту иър олд  Whistling
Цоне, първото тесте със снимките за мене!

лени, и ти си ми приятелка там, и за теб ще надуя свирката някой ден  Grinning

# 565
Джу дано доктора се обади по- скоро! Как е Лили?

Само така Стели  Wink

# 566
  • Boston, MA
Ihaaa....uhuuuuu...chestit Nikolai!
Rumi, na teb leko i priatno da ti bude ochakvaneto - s dve momcheta e mnogo veselo!
Izvinete me ot telefona....

# 567
  • Boston, MA
Za Ju - davala sum na tolkova malko bebe, da. Kolko e t?

# 568
  • usa
да е жив и здрав николай! бързо възстановяване на мама мики!

сипируми, лека и безпроблемна! да се хвалиш догодина със здраво и спокойно дете!

по обсъжданите теми. аз не съм сигурна кое е по-вредно - химикалите в слънцезащитните кремове или слънцето. всъщност излъгах - сигурна съм. аз залагам на природата. цялото ни семейство прави много лесно естествен тен и трудно изгаря. чувала съм мненията, че щом кожата е отделила тъмния цвят, дори да не е изгоряла, значи клетките вече са увредени, но пак залагам на природата и естествените и методи за защита. а и наскоро се сетиха учЕните, че всъщност витамин д е много полезен в много направления и едва ли не цялото американско население е с поднормено съдържание на този есеншъл витамин и някак си отвътре ми идва да дам шанс на слънцето и еволюцията да си свършат работата преди да подпомогна фармацевтичната промишленост...
за храненето и злоядството и личния пример. ми аз си мислех, че съм много голяма работа като съм научила децата си да ядат всичко и все полезни работи и дори да не отделят чушките и магданоза от манджите, които им сервирам. това до дете номер 3. е, той ме научи, че тая работа с яденето може и да не стане както си я представяме и както дори вече имаме обширен опит с реализацията. същия пример, да не кажа и по-крещящ с наличните ядящи сестри, същите методи, същото готвене и съвсем различен резултат - от плодовете яде единствено банани, ябълки чат-пат, ягоди и веднъж на синьолуние - малини. суров зеленчук е ял един единствен път в живота си - миниатюрно парче домат и повърна, други зеленчуци преглъща само и единствено в супа, никаква друга форма. месо - също. яйца - в супа - ег дроп супа. виж за тофу душата си дава, ама пак само в супи. мляко пие и яде във всякакъв вид, ама не е поради личен пример - аз мляко пия само с кафе, кашкавал не близвам, кисело мляко - само в таратор, ама той това не го близва заради краставиците, виж сирене ям много. от там нататък преживява на хляб, макарони и палачинки. не му се връзвам, не го насилвам, не се впечатлявам, ама на - животът винаги намира начин да те надцака и да ти покаже, че теория и практика хич не е трудно да се разминат.
за бомбите. имам си едно-две подозрения, ама ще си мълча, че ако не съм права да не ми се разрушава славата на много-разбираща-кой-е-бременен  Mr. Green. който и да, леко раждане и здраво бебе и желая  Hug!

# 569
  • Лондон
Здравейте, извинявам се за нахлуването, но имам спешен въпрос, надявам се да можете да ми отговорите - тези от вас, които са с БГ паспорти, имате ли някакъв документ, който да потвърждава постоянно местоживеене в САЩ? В Англия това е една синя карта, която се нарича Registration certificate и потвърждава постоянно местожителство и право на работа за определена категория хора. Та въпросът ми е дали има нещо подобно като документ в САЩ и ако да, как се нарича?
Много благодаря предварително за отзивчивостта....Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт