The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 255
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
не сме бременни споко 
Това е много трудно да го предвидя.

Аталанта, метни и една змия, де. Simple Smile

# 661
  • У дома
Тине, ще трябва да се огледам в задния двор. Това лято не видяхме голям тормоз от зайците и скъпия сериозно подозираше съдействието на влечуги. Кой знае Simple Smile

# 662
http://www.buzzsugar.com/Trailer-New-NBC-Comedy-Outsourced-8810447

Joy голяма веселба, ще се гледаааа

Хитрушкин много си бърза деее, изпуснах те. Метни на лична, ако можеш Simple Smile

# 663
Честит празник и на Мая Simple Smile Да е здрава и много щастлива   bouquet

# 664
  • САЩ
Ванхорн то нищо не стана, затова изтрих  Embarassed

На този сериал и аз му гледам рекламата и ми се струва че ще е веселба, но да видим.

# 665

На този сериал и аз му гледам рекламата и ми се струва че ще е веселба, но да видим.
Стана ,стана .Аз видях една чаровна мама с едно прекрасно момченце.

# 666
  • САЩ

Стана ,стана .Аз видях една чаровна мама с едно прекрасно момченце.

Така ли? Хич ме няма  ooooh! Ами да пробвам пак тогава и който може да гледа

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 21:16 от Hitrusha

# 667
Хитрушка, я ми метни снимката и на мен.

За протокола, Хитрушка изглежда като момиченце, само дето си е отрязла дългата коса (завиждах ти за нея да знаеш), а Алекс е сладур.

# 668
  • САЩ
Изчервих се от комплименти  Embarassed А косата малко по малко и се скъси, ама фризьорката каза така съм в модата  hahaha

# 669
Ооо, чатите си без мен, а? Crossing Arms Малко кафета и торти ли съм дала за подкуп, що ли? Тц, тц.... Mr. Green

# 670
  • САЩ
Тандури съвсем ни в клин, ни в ръкав да те питам знаеш ли как е типово брашно на английски? Гледах брашната в магазина, но освен бяло, царевично, пълнозърнесто и ръжено друго не видях? Има ли тук типово изобщо? Мерси много!

# 671
Тандури на торти не калве народа, аз вчера алкохол от запасите на мъжа ми давах Mr. Green

# 672
Тандури съвсем ни в клин, ни в ръкав да те питам знаеш ли как е типово брашно на английски? Гледах брашната в магазина, но освен бяло, царевично, пълнозърнесто и ръжено друго не видях? Има ли тук типово изобщо? Мерси много!

Ами предполагам мога да ти отговоря...ако знаех какво е типово брашно. Simple Smile Какво е типово брашно? Т.е какъв вид?

# 673
  • САЩ
Добър въпрос, както се казва  Laughing Хабер си нямам от какво се прави типово брашно, но знам че в БГ има типов хляб, един такъв тъмен и малък и имам няколко рецепти все тук от форума за такъв вид хляб та исках да ги пробвам. Явно няма да мога  Mr. Green

# 674
Хитрушкеее много си хубава, а Алекс е сладур  Hug

Не говорите ли multigrain flour  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт