The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 266
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Атланта да ти е жива и здрава Рожденичката, много е сладка пу- пу!
Ако някой иска да ме умори без време да ми сложи на врата една такава змейка и съм до там  Crazy

Цоне къв чат пак, к'ви ги моташ  Mr. Green

Агенте къде се скри? или реши по- добре да си траеш, че ние с Цонна пак ще те атакуваме  Mr. Green. Представям си, какво заглавие си измислила за следващата тема Laughing

Хайде Хитруш гола, облечена няма значение  Mr. Green

smile3558

# 646
4естит рожден ден на Мая! Да е щастлива!

и е 13-ти  Mr. Green

# 647
ЧРД на Мая да е здрава, щастлива и много късмет в живота и пожелавам да има!
Охх тези змии тръпки ме побиват ако и мен иска някой да умори само да ми я покаже на живо и съм до там Crazy

# 648
Де се е чуло и видяло змии да се плашат от змии?! Стегнете се!  Laughing Laughing
 (шегичка, ей. В случай, че чувството за хумор е забегнало).

# 649
Честит рожден ден на Мая, а на Атланта, честит празник!

Аз нямам нужда от змия, онзи ден в парка една жаба имаше същия ефект ( имах достатъчно публика, ама то точно пред публика трябва да си покажеш възможностите).

# 650
Де се е чуло и видяло змии да се плашат от змии?! Стегнете се!  Laughing Laughing
Тинче плаша се че е по-съскаща и отровна от мен(конкуренция) Mr. Green  Joy

# 651
  • САЩ
Аз бЕгам и крещя от всичко четириного, лаещо, мяукащо, ръмжащо, лазещо, летящо, без значение от размер и красота  Mr. Green Мъжа ми ме е диагностирал със зоофобиа след като гледа едно предаване по Дискавъри. Прав е, не споря  Laughing

Забравих ..... Честит рожден ден на Мая! Да расте все така умна и красива!   bouquet

# 652
Много сладка Мая, Аталанта, честита ти рожденичка.

Да бъда Деби Даунър и да покажа, че A new national study says day care center costs for an infant ex … ion in 40 states. Confused

# 653
Аталанта, много ти е чаровна дъщерята - честит рожден ден и все така да буди възхищение!  newsm59
Хареса ли й тортата, дето майка й по нощите я прави?  Grinning

# 654
Де се е чуло и видяло змии да се плашат от змии?! Стегнете се!  Laughing Laughing

не сме бременни споко  Laughing Mr. Green

БАУУУУ

Днес съм в джаза  Crazy не ми обръщайте внимание!  Пепи ми разказа игарта тези дни, ама си свиркам и си спомням как работех на две места и спането беше лукс  Laughing оживях и слабичка бях!

# 655
  • САЩ
,

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 18:33 от Hitrusha

# 656
честит рожден ден на мая! да расте здрава, умна и любознателна   bouquet.

хитруша, одобрена си, влизаш в чата без приемен  Mr. Green

# 657
  • САЩ
Ох, камък ми падна от душата  Mr. Green

# 658
Аталанта, да е жива, здрава и късметлийка Мая, ей това и пожелавам. Весело изкарване не рождения ден
Бенс, ако живееш близо до Цонка и носиш цветя, що да не те видя  Laughing Имам усещане че Плами и AJ набързо ще станат приятели. Само кажи за място където е възможно дребусите да играят, а ние с теб да пийнем по едно.
От мен остава да кажа месеца и ще съм с дрехи според сезона

Е щом е петък 13 и жълта тениска служебна ще облека за работа, че тук нали казват било знак за приятелство, няма се цепя от колектива я

Лек ден момичета

# 659
  • У дома
Благодаря ви, дами! Сега ми е весело и забавно като се сетя как майка ми викаше по тел. - стискай, маме, не днес, че е петък, 13ти, и то пълнолуние, ама инатливо лъвче чака ли  Laughing
Още не съм измоделирала всички кучета и котки за тортата, мъка...

Общи условия

Активация на акаунт