Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 11

• 32 552
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Варна
Привет на всички!Зизуняяяяяяяяяяяя, вади установкитеее. Без жълъдите.......ужассссс! За къде сме?

# 512
Привет на всички! Петък следобяд е - край на работната седмица! Разпускамеееее...

/лично аз много харесвам черно-бели фотографии, в тях като че ли има някаква магия/

# 513
Още малко от г-н Омайников /браво Тоти, това име страшно му отива  Hug/

# 514
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ей, ме на и мене у чорбата...ама не знам до кога...ше гърмим вечееееееееее... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 515
ей, ме на и мене у чорбата...ама не знам до кога...ше гърмим вечееееееееее... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мога да ти услужа с патрони за глигани #2gunfire

# 516
Добро утро и приятен уикенд мили момичета !!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 517
# 518
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро Романтички! Hug Hug Hug Hug

# 519
  • Варна
Ха здравейте! И тук май нема никой! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 520
има има ама на никой не му се пише май

# 521
  • Варна
има има ама на никой не му се пише май
Ами пиши бе душко, що само ни четеш!

# 522
ми и аз незнам вече какво да ви пиша
тук се пише само добро утро приятен слетобед и лека нощ
но и се предлагат прекрасни гозги и красиви снимки
на мен снимките не искат да ми се качват

# 523
  • Варна
ми и аз незнам вече какво да ви пиша
тук се пише само добро утро приятен слетобед и лека нощ
но и се предлагат прекрасни гозги и красиви снимки
на мен снимките не искат да ми се качват
Да, така е за съжаление. Но новините за Божеството са толкова оскъдни, че даже няма нужда да се коментират. Иначе идват винаги навреме, почти в момента, в който излязат, където и да било.
Ето последната е от 3 или 4 септември и вече е при нас. Сарухан Хюнел е бил на официалната вечеря на списанието, издавано от съюза на културните дейци.

# 524
той е просто невероятен такаче не се учудвам,но аз най обичам да си го гледам в някой сериал
ама той нещо е в голяма почивка,и не ни удостоява с честа да го зърнем пак с някоя красавица  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт