Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 11

• 32 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Вени , съседката казва, че обаждането отгоре е заради каката нали е в политиката . Thinking Thinking Thinking

# 631
Вени , съседката казва, че обаждането отгоре е заради каката нали е в политиката . Thinking Thinking Thinking
Така и предположих.
Умирам от любопитство що за отношения са тези техните. Разведоха се, пък после уж бяха пак заедно, сега пък той си развява коня, а тя го брани от папараците  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 632
Така и предположих.
Умирам от любопитство що за отношения са тези техните. Разведоха се, пък после уж бяха пак заедно, сега пък той си развява коня, а тя го брани от папараците  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
ВСЕ ПАК НОСИ НЕГОВАТА ФАМИЛИЯ  ТАКА ИЗЛАГА И НЕЯ !!!!! Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 633
Добро утро скъпи дами и приятен ден !!!!!

# 634

Друго нещо си е да ти се усмихне Омайников рано сутрин А?
/какви вълнения предизвика само една снимка в оранж?/

# 635
Е сега с кеф ще си изпия кафето с него. Тотиии,  Hug за снимката на божествения

# 636
# 637
 marasam, много свеж поздрав, евала ти Peace

# 638
Ми то в мрачен ден като този.... Да си вдигнем настроението , да ни е цветен деня Hug Hug Hug

# 639
Тоти, готово, джанъм, имаш занимавка сигурно поне за месец. Hug

За последно - че сигурно омръзнахме на момичетата - много си ми досетлива тиии и линк си ми дала Hug Hug Hug HugОбаче да кажа - с отварянето на 10 тема,първото което прочетох,написано от теб за Сару бе за неговите ръце/ако искаш ми вярвай,но днес исках да ви питам,дали сте обърнали внимание на безупречното състояние на ръцете на Сару/ноктите му са по-добре оформени и от на Езел/Права си че ще имам много за четене,нооо сега трябва да готвя за Божествата в къщи Laughing Laughing
Наистина има изключително красиви ръце  newsm53 newsm53 newsm53

Да не обидя някого /аз също съм впечатлена от добре поддържащия се мъж/, но като видя тези снимки първото нещо което ми идва на ум е Музеят на восъчните фигури на мадам Тюсо  Joy Joy Joy

# 640
Ми то в мрачен ден като този.... Да си вдигнем настроението , да ни е цветен деня Hug Hug Hug
За цветен ден Да,но ти пусни някой чернобял фотос,че и аз ги харесвам Hug Hug

# 641
За цветен ден Да,но ти пусни някой чернобял фотос,че и аз ги харесвам Hug Hug

За теб Hug Hug Hug Hug Hug

# 642
# 643
Marasam разлюля земята с тези снимки Simple Smile Simple Smile

# 644

Уфффф, стана много черно...

Общи условия

Активация на акаунт