Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 11

• 32 575
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета ! Hug Hug Hug
Съседката ме изненада и дойде по- рано ето НОВИНИТЕ :Божеството започнал да се показва свободно на обществени места .
Папараците често го снимали с разлчни мацки и нетрезво състояние .Един журналист е искал да пуснат по ТВ негови папарашки снимки но някой се обадил отгоре и са уволнили журналиста .Приятелите му казвали че той преживява нещо но и те незнаят какво е то и така момичета това е всичко което ми каза съседката !!!!
Ох забравих да ви кажа затова няма информация за Божеството пазят го !!!!

е това кратко инфо

# 616
Добро утро и тук!
Хайде днес кафето е от мен:а и компанията естествено:весел ден на всички.

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро на горната махала! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Станахме тази сутрин със Сару и решихме да Ви направим тортички и кафенце. Mr. Green

...за всеки според вкуса му. Heart Eyes
...и едно за мене, защото само в наше село никой не мисли за мене. Mr. Green

# 618
Добро утро на горната махала! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Станахме тази сутрин със Сару и решихме да Ви направим тортички и кафенце. Mr. Green

...за всеки според вкуса му. Heart Eyes
...и едно за мене, защото само в наше село никой не мисли за мене. Mr. Green

Добър ден! Ееее, браво на кмета!!! smile3501 smile3501 smile3501
 Ама кметя черпи май за празника - 09.09./ Зизу дека е червения байрак/ hahaha hahaha hahaha
Но ще се възползваме, че утре нема торта Joy Joy Joy

# 619

Помогнете! Не разбирам нищичко! Praynig Praynig Praynig

# 620

Хайде почерпете се и тук за здравето на моята щерка, че вчера имаше рожден ден!

# 621
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Венооо, да ти е жива и здрава щерката. Много щастие и късмет да я съпътстват в живота!!!

П.П Венооо, и моя син трябваше да се роди на 08.09...ама не иска. Joy Joy Joy Joy

# 622
Вени да е жива и здрава  твоята принцеса !!!!!

# 623

Помогнете! Не разбирам нищичко! Praynig Praynig Praynig

masaram пише че след серияла ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ имал предложение да се снима в клипа на Дияна и да се снима в реклама !!!!
Това е общо взето  Hug Hug Hug

# 624
Като няма новини, да се повозим пак малко на портокаловото "Ламборджини"

Не мога да устоя на изкушението и аз да я сложа тая снимка. Ама много е хубав тук г-н Омайников.  newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 Пък и колата му отива  smile3503 smile3503

# 625
Тоти, готово, джанъм, имаш занимавка сигурно поне за месец. Hug

За последно - че сигурно омръзнахме на момичетата - много си ми досетлива тиии и линк си ми дала Hug Hug Hug HugОбаче да кажа - с отварянето на 10 тема,първото което прочетох,написано от теб за Сару бе за неговите ръце/ако искаш ми вярвай,но днес исках да ви питам,дали сте обърнали внимание на безупречното състояние на ръцете на Сару/ноктите му са по-добре оформени и от на Езел/Права си че ще имам много за четене,нооо сега трябва да готвя за Божествата в къщи Laughing Laughing
Наистина има изключително красиви ръце  newsm53 newsm53 newsm53

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 20:04 от Venetat

# 626
ВЕНЕ това е за тебДа е живо и здраво детето ,и
много късмет му пожелавам и аз  Hug Hug
P.S Прибра ли се от Спасеният град?

# 627
Κακτο казва Зари- Бриз и Вене са големи дедективи.Това за ръцете на Сару - бях сигурна че си  ги забелязала  Laughing Laughing

# 628
Здравейте момичета ! Hug Hug Hug
Съседката ме изненада и дойде по- рано ето НОВИНИТЕ :Божеството започнал да се показва свободно на обществени места .
Папараците често го снимали с различни мацки и нетрезво състояние .Един журналист е искал да пуснат по ТВ негови папарашки снимки но някой се обадил отгоре и са уволнили журналиста .Приятелите му казвали че той преживява нещо но и те незнаят какво е то и така момичета това е всичко което ми каза съседката !!!!
Ох забравих да ви кажа затова няма информация за Божеството пазят го !!!!

Съседката забравила да ми каже, че божеството си занемарил и бизнеса .  ooooh! ooooh! ooooh!А бе  този човек да не кара критическата   Shocked Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

Масамара, благодарности на теб и съседката за новините.  newsm51 newsm51 newsm51 Ама и аз като Зизка съм така  #Crazy #Crazy #Crazy Честно казано стана ми мъчно като ги прочетох. Ама какво му става на този човек? Нали уж не пиеше? Какви са сега тези запои с различни мацки  newsm78 newsm78 newsm78 Не му се отразява добре разводът на това момче. Явно каката, както и Бризчето твърди, е успявала да го озаптява и да вади на показ добрите му страни. От друга страна, какво ли преживява милият, че да се държи по този начин. Ако толкова е загубил цел и посока в живота си, да вземе да дойде при нас  newsm03 newsm03 newsm03
Оф и кой толкова го пази? Кой се обажда отгоре? Толкова ли е влиятелен, че може да се меси в работата на медиите и да уволнява журналисти  newsm78 newsm78 newsm78
Бризче, аз с нетърпение очаквам и твоите новини  Hug Hug Hug

# 629
Вени,
Да ти е жива и здрава щерката!

[/b]

Общи условия

Активация на акаунт