СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 562
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  : Mr. GreenНяколко пъти купувах, но не се харесват явно-плюе. Не са вкусни като кърмата...Но ще пропие предполагам-на 20 години с водката Laughing
Joy hahaha със сигурност ....

и аз имам парички, пратиха ми смс-че да ходя да тегля и харча .... smile3508

правя плаж на терасата, ако някой иска да заповяда   Flutter

# 106
Цитат
правя плаж на терасата, ако някой иска да заповяда   
хм, аз викма ще ме поканиш на планинска омайна прохлада, ти на плаж  Crossing Arms

# 107
  • sofia
Цитат
правя плаж на терасата, ако някой иска да заповяда   
хм, аз викма ще ме поканиш на планинска омайна прохлада, ти на плаж  Crossing Arms
Ъхъ, то и тука си е плаж....
И на мен са ми превели пачките! Ура!!!

# 108
  • София
И на мен каишките не ми харесват. Но нищо не се заричам...Навънка още не го пускам да ходи...Упражнява се в къщи на изправяне, падане и крачки държейки се дивана или масата....хич не си представям наведена над него и да го държа...и между другото да мятам по един поглед на КАти...която виси на кълбото или някъде се катери...Тц...незнам как ще се справям, но докато не проходи стабилно, май няма да го вадя от количката...
Днеска си купих някакъв гел за чисти ръце с дълготраен защитен ефект на др Силвър...Ще ги мажа и двамата...пък незнам дали ще има някакъв ефект...Непрекъснато им бърша ръцете с кърпички...А и много мразя, някакви несъобразителни мами или баби да му пипат ръцете и точно след секунда той си я е налапал...Та по тоя повод Атракция ти направо ме уби...от какво ти е станало неудобно? Та то на бабата е трябвало да й е неудобно, че води детето с провиснали сополи да си играе с другите деца...амаха..Всъщност и на мен в началото ми ставаше криво...щото пролетта Кати питаше децата дали са болни и ако не са тогава щяла да си играе с тях...или им обясняваше, че щом кашлят няма да играе с тях...ама пък си спестих доста главоболия от тази си предпазливост...Пък и здрави деца се намираха, та не е останала да не играе...А в случайтеи, когато е била хремава или кашля съм я водила на места, където има по-малко деца или ако дойде някое предупреждавам, че е болна...другата майка да реши какво ще прави...ще остава или ще си тръгва...
BebEshOnDeL с какви интересни неща се занимаваш...разкажи повече...

# 109
  • София
И на мен каишките не ми харесват. Но нищо не се заричам...Навънка още не го пускам да ходи...Упражнява се в къщи на изправяне, падане и крачки държейки се дивана или масата....хич не си представям наведена над него и да го държа...
И аз не си се представях, ама онзи ден от ентусиазъм да разходи новите обувки го хванах и обиколихме площадката. В резултат сега не ме оставя на мира въобще и трябва само да го държа ooooh! Ама като съм патка, ще си нося последствията. Tired

# 110
  • sofia
И аз съм твърдо против провесването на син ми. И си отстоявам правата! Има на площадката една клета майка, от два месеца щерка и виси из ръцете...И в момента, уж ходи, овесена на ръката и...Баси мъките...Не знам, как и издържа кръста на жената...От друга страна, млада ми се види, та сигурно за това.

# 111
Oхх, Кришка   Joy

Емир, ми такава съм си аз, уж притеснителна  Whistling

# 112
Хич и не съм имала желание да ми виси ни из ръцете, ни сега по крачолите. ooooh! Това дете колкото повече съм с него (не съм го оставяла почти никога на някой да го гледа), толкова повече се залепва за мен. Не се оплаквам, но на мен каишките ми бяха облекчение. Той едва сега взе да се позастоява в количката, но пак повечето пъти не стигаме до там до където съм тръгнала в количката, а на ръце. Така че ми отпадна варианта да не го вадя от количката, за да не върви. ooooh!
Виждам разликата с амбициозните родители, които овисят децата си, за да се "упражняват". Даже някой от приятелите ми го правят, защото виждаха Валери, но аз виждам как са децата им и наистина отстрани изглежда все едно се мъчат. Но какво да им кажа. Мен, ако ме беше питал Валери, сега щеше да си стои още в количката и от време на време да го вадя да види слънчице, ама нъцки. Просто беше ужасно, много се радвам, че вече си върви и си се занимава малко от малко сам. Даже една приятелка ми се обиди сериозно, защото преди време я бях попитала дали детенцето й се мъчи да върви, тя ми отговори, че не, и аз най-искрено й казах, е все така да е.  JoyНо аз имах впредвид все така да е кротък, но тя много се обиди hahaha.

# 113
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514820.0  Sick
Чак не искам да го повярвам  #2gunfire

# 114
  • sofia
Отврат...Егати и увСъта!..... #Cussing out
maya_4ekelova , разсмя ме!!! Joy

# 115
  • София
Добро утро мацки!

maya_4ekelova хаха ама ти пък хич не се съобразяваш, амбициозните мами искат техните деца да са първи във всичко...амахааа  Grinning
 eti_74 по диагонал прочетох...жена, която иска в 6я месец да прави аборт, но пък иска и детето и 8 страници изписани за един ден...незнам какво да кажа...Не бих писала и по темата...
В крайна с/ка се оказа, че в парка има деца...тия дни се запознах с няколко нови мами и деца, с които пък Кати не играе, защото си имаме постоянна компания...Явно не всички са заминали... Grinning

# 116
Здравейте.
Ние сме тук, но незнам какво да пиша. Всеки ден влизам да ви чета.
Днес и аз съм на фризиор и после ще се изфукам Simple Smile
Не съм се боядисвала от 2г. Шокът ще е голям и за мен  Laughing
Андреа е събрала 10 чифта обувки и с всички ходи много странно. Няма 1 чифт който да и е добре. Всички са й огромни в глезена, подариха ни няколко които пък са ни мноооого големи. Единствено с едни маратонки на найк ходи нормално, но пък милото се сварява с тят.
Андреа когато почна да иска да ходи, тествахме уокъра на Криската и много ми хареса. Тъй като неможах да се сдобия със читав такъв, но втора употреба та си купихме камионче което се бута и тя се понаучи доста да ходи с него.
За сокчетата - бебешките на която и да е фирма ги отказва , единствено уважава мойте Капи-та като седнем на кафе или тези стъклените шишенца - морков е ябълка, морков с  банан и тн.
Като гледам морските снимки вече нямам търпение да заминаваме и ние....
Ставам че нещо почна да се разнася някаква миризма от Андреа  Joy

# 117
Еми, една позната ми предложи да включим и нашия град тази година (Димитровград) и аз само това чаках  Party От сумати време искам да направим кърмаческа среща, че тук има крещяща нужда от такива дейности. Та сега на 06.08 ни е първата сбирка  Flutter Инъче за изложбата- съставена е от кърмачески снимки, мнооого е хубава, ще пусна и снимки. Само при нас бяха 28 снимки, а във всички други градове - по 15. Много съм горда, че успяхме, чак и кмета отпусна пари...
И аз да се изфукам, че ще ходя на Златни пясъци на море  Party Ще пообиколя моловете, 1е съм се затъжила... Crazy след това имаме планувано за 3-4 сни на Несебър 

# 118
  • sofia
Привет! Докато се добера до компа и Попо се събуди, от обедната си дрямка...Уви, почивката свърши...
Емир, мерси за кафето и тоста. Прияде ми се, така, с обилно масълце...
Да се изфукам, намерих супер изгодни Гербери, от месните, само за 1.80! Също открих и някаква нова/ за мен/ био-каша на Тьопфер, немска, на добра цена. Туй то. Хубав ден. Гледам тук се мръщи и сигурно ще вали. С Петко се отправяме на бързо кръгче.

# 119
Кришка, тая каша е на Лактана май, преди Емир ме запали по нея, но Свилен не я хареса Simple Smile

Бебешондел, чакам снимките  Peace

Много ме е яд - записах си час за фризьор (стабилно подстригване, боядисване...бе , пълна промяна), децата при мама, щях да ходя да си подавам документите,че пак  ooooh!  ще ставам студентка и опаа, мама я тръшнал вирус. Яяд, яд  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт