СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 555
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро!
Аз най-после се наспах след няколко нощи недоспиване Grinning
И на мен ми е морско и вече нямам никакво търпение да се упътим към морето. Ама ще почакам има-няма 3 седмици Crazy Хубавото е, че мъжа ми излиза отпуска от другата седмица и поне ще можем да мърдаме насам-натам извън София.

# 91
Мая, браво за хубавите новини за хемоглобина! Simple Smile Валери ходи вече сам, май? Браво! Simple Smile
Гледам, че сте ползвали каишки за прохождане, имаше ли полза?  
(Понеже се разсейвате и не сте писали по този мой въпрос, та сега повтарям.  Mr. Green )

Еми, мерси много за инфото за обувките. Днес добутах количката до магазинчетата, които са малко по диагонал на пицарията Дон Вито и от там купих едни подобни обувки на Капчица. Походи с тях, ама така теглеше каишките, че се опасявам да не си е натъртил крачето отпред където опира борда над лепенката. Ще си проличи. Дано всичко да е ОК, че много ми харесаха тези обувчици, а и нищо друго не му пасва.

Арлина, срам, не срам, ама и аз нося към 40 номер, че даже понякога 41.   Blush

Гаци, ами бях чела една статия за плодовите киселини, които се явяват доста агресивни за детското коремче. Иначе, до дете си е. На приятелката ми щерката беше захранена със сокове след 6 месеца изключително кърмене. Ами добре си е детето. Simple Smile

Този пост го пиша от снощи....

Кажете моля ви някоя хомеопатия за пресичане и лечение на бистри сополи. На ММ от събота му тече носа и явно е заразил Вико, защото и той днес се събуди с течащ нос. Много ме е яд.  ooooh!

# 92
Рефреш, и аз мислех да питам за каишките. Ама се отказах, като гледам ще се спрявим и без тях. Алекс все по-често се отпуска и щрапа сам. Вчера около половин час обикаля ту до мен, ту до баща си, самичък, без да го караме, и много се кефеше. Та ... незнам за каишките.
Ти и за столчето за кола бе питала, как да го избереш, няма особенни изисквания. Ти си преценяваш. Тук се коментираха бая. Аз мойто го избрах на външен вид, то и в Монтана няма голям избор. Има  борд отпред, няколко положения на гръбчето.

И аз съм с голям крак  Embarassed

# 93
  • София
Бу кърмещи майки в ефир  Laughing Да имаш пръст в тая работа?
Ивилда, ами живот и здраве на 17/08 ще тръгнем...
refresh честити му обувки на Вико...Някъде на Плиска има добра хомеопатка... обаааче забравих името...Ако разбера ще пиша допълнително...Иначе МЦ "Хирон" на Стамболийски...класически хомеопати са...звъниш и питаш за час...ако кажеш, че е спешно може и веднага да те приемат...

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 08:57 от EmiR

# 94
Уф Емир и аз така със второто, много през пръсти я карам Party Така ще е, какво да се прави.
Рефреш: освен вит Ц и Осцилококциум да даваш, друго като за начало не се сещам. Аз с това тъпча сега Зоя, разделени на малки дози и на често. И намерих сиропа на Цитросепт, дава и него и клеева тинктура. То най-доброто лечение за такива сополи е мнооого плаж и смъркане на морска вода Mr. Green Бързо оздравяване Peace
Мая: в Албена е 5лв таксата, но вече на всяко излизане плащаш, а не като преди за 24 часа. Много ме е яд, че ги давам тези пари, но като отидеш с друг и ги делнеш, къде не си ги дал, едно кафе да пиеш. На Кранево не стъпвам SickНаправо не повтриса от тяхния плаж, мизерия, мръсотия, цигани и пълно с хора, като на централният плаж във Варна, няма къде да си опнеш хавлията. Та за 5 лв поне спокойствие, чиста вода и плаж си купувам Mr. Green
Къде ги тез майки, пак изтървах Thinking

# 95
Еми, Арлина, мерси за съветите за хомеопатията.
Сега спи човекът, като се събуди, ще видя как е, какво да правим и на къде да поемаме. Преди да заспи му дадох Туя, нея ни я бяха изписали при ваксинациите, дано и само с нея се оправи.

Някой получи ли СМС за изплатено майчинство?

# 96

Още не, но днес ще имам превод-в сайта на НОИ си проверявам аз. На мен смс-ите ми ги пращат след 16ч

Хомеопатия за хрема-давай коризалия, добра е  Peace Иначе другите боаронови лекар трябва да каже - при кихане и бистра хрема беше алиум цепа 9, но пак казвам-лекар  Peace И другото Арлина го е писала.

Щях да почвам да готвя на Свил-нямам ориз, та ще изровя някой запас на пюренце.

Прибрахме се преди малки, изпаднах в леееко неловка ситуация на площадката. Появи се едно детенце с баба си, с доста висящ сопол, привиках Бужи и му викам-няма да играеш с това дете, щото е болно. Тъпо  Rolling Eyes Той веднага отиде и изплеска "няма д ами пипаш играчките и мама каза да не играя с теб, щото си болен"  Crazy Бабата па скочи като ужилена - Ма как ще е болен, защо така му казваш  Whistling Вкарах се в приключение, направо.

Обувки не съм купувала още, ми той няма желание. Пък и то да купя сандали за 1 месец, др трябва затворени да взимам, хич и не ми се дава 2*50лв...

Каишки за прохождане нямам, няма и да ползвам.

Недоспала съм, туй цяла нощ ме рови мааам, смукне, спре,дам вода, биба, пак същата процедура , та до 6ч. В 7 бях изгладила насъбралото се от седмица пране,че и пералня прострях....

# 97

Още не, но днес ще имам превод-в сайта на НОИ си проверявам аз. На мен смс-ите ми ги пращат след 16ч

Ох, при мен е имало някакво объркване и без предупреждение и без причина са ми спрели майчинските. От май месец нищо не са ми превеждали. Ходих миналата седмица да се разправям, уж ми обещаха, че ще ми преведат парите сега с преводите в началото на този месец, но в сайта, на справките за мен нищо не са написали за м. май, юни и юли. Щом при теб на сата вече е излязло инфо за плащането, това ме навежда на мисълта, че за мен нищо не са свършили. Идва ми да ги гръмна.
Да ги питам аз как се гледа бебе без пари и как се спират майчински без причина и без известие. На мейлите ми разбира се също никой не отговаря.  #Cussing out
Трябва пак да ходя на място да се разправям.

В кратце, очертава се гаден ден...

# 98
Здравейте!
Зора мина и вече мога да се разпиша! Снощи откривахме изложба по повод Седмицата на кърменето и последните няколко дни не съм сядала... Беше много хубаво, но за съжаление от сутринта не бях спряла да повръщам и едвам си стоях на краката. Tired Ама се справих де  Wink
Поздравления за хемоглобина на Валери!
Еми, честито ви малко християнче. Ние сигурно ще изчакаме да ги минем двете на веднъж Joy
Кришка искам е снимка!!!  Joy
И други неща щях да пиша, но докато ви прочета и забравих  Blush

# 99
Арлина, напълно съм съгласна с теб за плажа. Но така е, като чакам някой да ме закара, мълча и не казвам нищо. Crazy
Каишките ги взех само за мое успокоение. Понеже нямаше девет месеца като се пусна Валери, мен ме беше страх че ще се пребие като куче. И с тези каишки го държах на краката му като залитне. Той си върви, аз зад него на такава дистанция, че тя да си виси свободно и като залитне и тя се опъва и го задържа. Така докато прецених, че вече и да пада си се пази доста добре. На 10 месеца точно му ги махнах. Знам, че ще кажете, че трябвало сам да се учи, но той не се опитваше само вкъщи да върви, а на вън и то постоянно и много се притеснявах на цимента да не си издрънчи главата (правил го е въпреки каишките, а без тях - не зная). Освен това той никога не е висял на тях, а си вървеше нормално изправен.

# 100
  • Габрово
Честито християнче на Емир!
Мая, радвам се за хемоглобина и ще взема и аз да пробвам с хомеопатия за нашия хемоглобин. Скъпо, не скъпо ще дам 90 лв и за трите ни и да изписва хомеопатичката разни илачи за подсилване на имунитета, че толкова сме кекави - нямаше вирус да ни пропусне.
Ей го и мен ме тръшна тоя украинския вирус и едва днес се посъвзех. Три дена карах само на солети и спрайт щото в него има натриев цитрат и ми успокояваше гаденето.

Каишки опитах два пъти да слагам, но доста са хлабави и предпочитам да си я водя без тях.
За сокчетата не че не искам да давам, но Рая не ги иска, иначе на каката съм й давала нощтно време след като я отбих, защото нямаше друг начин.

# 101
  • sofia
Привет и от нас!
Цяла сутрин,  с надежда, навестявах кварталните банкомати, ма нъцки. Пък паричките ми трябват! Ама ха!
refresh , супер гадно! Съчувствам ти!
Каишки бате домъкна, още преди месец. Ма не ги ползваме.
Сок, както писах, Петко пие яко. Що да не пие, щом го кефи?! И той е хора. И риба яде. Два пъти седмично.

# 102
Хелоу и от мен, малеее к'ъв пост написах и си го самоизтрих........ #2gunfire
С две думи:

За рибата и кухнята - Боби нали е на кухня първите 2-3 седмици даваха рибена вмирисана супа, но повече не са, сигурно някой ги е светнал че не е особено подходящо за деца под годинка.........а може и заради сезона да е нещо... Thinking Иначе Бобиндата си хапва риба, когато и ние ядем.......Ама той вече е опитвал всичко, включително и разни кайми, че даже и хлебче от сандвичите на МакДоналдс, ааа я питайте Коко кога яде нещата от тази верига, беше на почти 4 години  Whistling

За каишките - подходящи са за стабилно проходили деца, а не за такива, които ходят, но подпирайки се за ръката на родител или за шкаф/стена и прочие, детето трябва стабилно да си ходи самостоятелно, точно както Мая го е описала. Имам от Коко, но както с него, май и сега няма да ги ползвам  newsm78

Не знам на Златни пасъци как е, но на св. св. Константин и Елена е фул, една идея по-спокойно е през седмицата, но събота и неделя е ад...комплекса е пълен, ама то с тези инклузиви няма как да е..........

За столчетата за кола - мнения и реклами хиляда и сто, купувате нещо сравнително читаво - не за 20 лева все пак- и се молите просто нищо да не се случва, щото и в космически кораб да е, пак няма гаранция......... Praynig

Айде моя герой спи, отивам да чета книга на тишина.........

# 103
  • София; Дружбето
Аз си имам парички newsm44 добре, че ги преведоха, че вече издивях
За каишките - няма да ползвам. Много ми е смешно като видя дете с такова чудо Rolling Eyes
Сега трябва да измисля нчин да отуча Габи да яде всички. Редовно пасе някоя трева или хартия и после ходи да драйфа където свари. Писна ми вече. Като му кажа: Не и надува такава гайда, все едно го бием с пръчки ooooh!

# 104
Здравейте!
Мая, много е сладък Валери на снимките. Явно вече е решил да усвоява и плуването. Искам и аз моренце, че в тази жега яко давам фира...
Каишки за прохождане няма да ползвам, водим се успешно за ръката, даже прави и сам по 2-3 крачки ама като се усети и се вкопчва в мен. Навън избягвам да си правя експерименти, че да не се сдобие с паважна екзема, все някога ще се пусне. Иначе и той е пременен със сандали номер 20, които на всичкото отгоре са на път да му умалеят!
Сокове не съм правила-пусти мързел.  : Mr. GreenНяколко пъти купувах, но не се харесват явно-плюе. Не са вкусни като кърмата...Но ще пропие предполагам-на 20 години с водката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт