СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 549
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хахаха Кришка тайно ще ги щракнеш...еми ако те видят ам хахахахаха
Рефреш на Капчица са...18 номер са..Купих ги от базара на Слатина, 45 или 49 лева бяха не си спомням......ГЕо МИлев и Слатинска където се пресичат, от дясно има един базар "МАния" Там пък има едно детско магазинче с обувки /с/у фонтана е магазинчето/...аз в общи линии и на Кати от там купувах като беше по-малка...Ако искаш изчакай да проверя и тук в това магазинче в парка - "Дари", че една мама ми беше споделила, че имало малки номера и при това намалени, защото били стара колекция...и ще ти пиша...
Кети12 ха добре дошла...ами казвай как се казва бебето...кога е родено и т.н.
Атракция, Бибоче...да се оправяте ейййй...

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 16:28 от EmiR

# 76
Бебето се казва Христиан, накратко му казваме Хрис или Хриси. Роди се на 8 септември 2009 година. 3 кг и 300 грама, 51 см.  Simple Smile

# 77
  • София; Дружбето
уф, голяма съм си заспа.
Честито християнче, Еми. Честито и на празнуващите на патерици. Хич не мога да се съсредоточа нещо в последно време

# 78
  • sofia
уф, голяма съм си заспа.
Честито християнче, Еми. Честито и на празнуващите на патерици. Хич не мога да се съсредоточа нещо в последно време

Оф, олекна ми! Мислех, че само аз съм така...Чета, чета...И често, нищо не запомням...
Цитат
Хахаха Кришка тайно ще ги щракнеш...еми ако те видят ам хахахахаха
Ха ха! Ми, ако ме видят, ще река, че правя снимки на Пепи. То нали проблема е, че където сме ние, там изникват и те. Обаче ги няма. А пък бате, рече, че съм гадна. Заради Страшникови...
Хайде, ще ходя да се къпя, да гледам "Местопрестъплението" и така...Лека и спокойна, и добри и здрави бебешоци!  Hug

# 79
Здравейте!
Добре дошла на новата мама Hug!
Аз също не давам сокове, по точно аз давам, но той не иска. Отдавна не съм го пробвала - това за бебешките. Виж ако седнем на някое заведение и си поръчам студен чай или нат. сок, Валери не отказва от моята чаша, даже се сърди ако не му дам. Ние днес пак отразихме едно плажче. Така ми харесва, ама трябва да се поспра, че тази седмица няма кухня, а така не ми остава време да готвя.
Нашия хемоглобин започна да се качва - от 71 на 74 за 5 дни пиене на хомеопатични newsm44. Утре пак ще видим дали за още една седмица има разлика.

# 80
  • София
Мдааа и аз съм така със съсредоточаването...по-скоро съм супер разсеяна, мисля да напиша нещо и забрявам да  го напиша....и такам идва другия ден...Явно лятна умора Sunglasses
Кришка защо пък да си гадна...баси...
Мая браво на Валери за хемоглобина и на хомеопатката, че е улучила вярното лекарство....
Ангел не иска да седи в количката. Като сме навънка почва да мрънка, да се измъква...вече незнам с какво да го занимавам, ако го гушна няма слагане в количката, но хич не съм фенка на водене на непроходило дете за ръчичка...Такива проблеми с Кати не съм имала... newsm78

# 81
# 82
A Maя: къде бяхте бе? Под Арабела? Ние днес там бяхме поне до 16 часа, имаше едно семейство с бебе със бяло-синя блузка на раета и биба, мрънкаше и не искаше да си хапва пюрето, да не бяхте вие? newsm78
Много са ви малки краката, моята мома носи 20 номер ooooh!Ама то и аз нося 40, та има на кого Mr. Green

# 83
Абе то и аз знам, че до годинката не се дава, по- добре плодови пюрета Rolling Eyes Зоя може да се каже, че пропи към 2 години сокове.
И къде пише, че до годинката не се дава? Какво им е на соковете на Гербер примерно, че да не ги давам. Ива обожава сокове, яде си и плодови пюрета и пресни плодове. А и това с въртенето на очите, аре нема нужда! А бисквитките Чичи бебе, не са ли много сладки за такова малко бебе?Rolling Eyes Хайде да бъдем малко по- толерантни и да не се правим на всезнаещи Rolling Eyes Извинявайте за по резкия пост Confused 

# 84
Аз сокове не давам 'щото ме мързи да ги правя.  Embarassed На купените им нямам доверие. Правих оня ден за първи път от ябълки и моркови. (Гузно ми стана, че всичките баби само питат: " Сокчета пие ли? По колко пие...")
Преследвах го 2 часа да изпие 100мл. Иначе вода си пие доволно като е жаден. За тия 100 мл после ми се отели вола да мия тая голяма машина..... Crazy

# 85
  • София
Много са ви малки краката, моята мома носи 20 номер ooooh!Ама то и аз нося 40, та има на кого Mr. Green
И Никола е с 20-ти номер. Като отидохме да му купуваме обувките, продавачките бяха ей така Shocked

Мая, супер сте на плажа Party Чак ви завидях Mr. Green

# 86
Сори Гаци, не съм използвала правилната дума явно. Да кажем, че не е препоръчително даването на сокове, а е на плодови пюрета. То и даването на риба до годинката не е, но доста мами дават. Дори и в Детската кухня за 1 група вече е включена в менюто. Както и свинско, кашкавал....всеки си решава. Когато иска да си дава. Аз се информирам и правя избор, та за това доста от храните и течности моите деца ще поемат в по- късна възраст. Peace Иначе тук във форума съм го чела, както и из нета: http://karmene.greatnow.com/sokove.html    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119547.0 Тук пише и за това да се избягва даването на сок вечер и на каква възраст, какво количество. То и чипс пише да не се яде, ама ела да видиш каката как омахва за нула време един пакет донесен от някой ''доброжелателен'' гостенин. Mr. GreenА на сокчетата на Гербер предполагам нищо им няма, най- много някой изкуствено добавен витамин, но на фона на всички боклуци които ядем си е бял кахър! Whistling
Ти бисквитките на Чичи ги остави, ела да видиш дребното как обира трохите по килима от шоколадовите бисквитки на кака си и как се облизва после Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 01:11 от arllina

# 87
  • София
Добро утро мацки!

Арлина и Ангел хапна вече данонино покрай как си, предполагам че и друго вредни неща ще добара преди нея...Абе определено с второто дете май се кара по-смело...или просто няма начин...оня ден си взде от чинията й парче пражка шунка, та смукна леко и свинско, а Кати свинско не беше помирисвала до 1,8 години.
Риба и аз още не съм дала...
Мая добре си е Валери на дюшека...и аз искам...ама още малко... Laughing
Сутрин гледам "Здравей Българи" и ми е много кеф, че сега се излъчва от Варна...някак по-морско ми е...хе хе...Абе гладна кокошка, просо сънува...
Ама във Варна много дупки по пътищата бре...направо по-зле от Сф...а и положението с боклука май същото...баси и работата....
А и още нещо...вчера една приятелка звъня от Златни пясъци...каза, че плажа бил празен...толкова ли е зле сезона тази година... newsm78

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 08:01 от EmiR

# 88
Добро утро!
Арлина, ами ние ходим в Кранево, но и аз обичам да ходя на този плаж на Арабела, толкова е спокойно и водата плитичка. Като по филмите. Но все ходим с някой дето не смята за необходимо да плаща такса, за да е на плаж и така отскачаме на Кранево. А колко е таксата в Албена?
Пък и нашия отдавна отказа бибата!

# 89
Добро утрооо !!!

Еми, честито ви християнче! Много сте сладки.
Вие кога ще пътувате?
Кети , добре дошла  Hug !

И аз не давам сокове, та той и вода не пие много. Сега се опитвам да го каня по-често, че в тази жега ...

Изкарах го на терасата да гледа кучето, за да мога да се разпиша тук, ама само влиза и ме дърпа .. УФФФ

Общи условия

Активация на акаунт