СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 572
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте мамчета, от много време не съм писала само от време на време чета по-малко Embarassed някак си не ми остава време малчо лази за страх от днес си имаме и люлка и гледай какво става Crazy, да не би да е сменена паролата за албумчето , ако е така ще ми го пратили някой  Praynig да пусна някой снимчици и аз на моя  сладък беби!!!!!!!!!!!!!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ДА СА ЖИВИ  И ЗДРАВИ!!! Hug

# 466
Здравейте мацки! Simple Smile

Честит рожден ден на малката Рая и на Уиш! Simple Smile Много здраве, слънчеви и щастливи дни!   ura

Венилав, мнооого неприятно. Знам какво е гадно, бях се оплакала тук април как ми задигнаха плик с портмонето вътре от женската консултация. После беше малкък ад докато си изкарам нови документи и шофьорка книжка, да не говорим, че и за тях се плаща. Сменях и банкови карти, абе ужас.
След тази случка, ходя на консултациите с една джажда и си заключвам количката, защото нищо чудно някой да поиска да си тръгне с цялата ни количка.  #Cussing out

Много хубави снимки Simple Smile Ами те бебоците вече на малки дечица са започнали да приличат. Колко бързо минава времето...  Hug

Покахонтас, сигурна съм, че на Ана-Мария много ще й хареса на морето. Simple Smile Нали е разнообразие, а и ти си я научила вече да пътешества.  Hug

Бу, ще пуснеш ли една анкета за гърнетата - кой слага на гърне и кой не. Аз се двоумя да започна ли с гърнето или още не.  newsm78

# 467
Аз съм за гърне, от около 2-3 месеца вече го слагам...успешно, ама аз съм обяснявала, че вместо да ми цапа по 6-7 памперса на ден с нещастни, жалки опити за успешен край на напъването, го слагам веднъж и преключва....за 3 месеца имам не повече от 4-5 памперса изцапани...но пак си е до дете...Големия почнах, чак към година и половина да го слагам............успешно........

# 468
Надина, бързо си казвай паролата за албума, че ми се гледат снимки от Боровец  Mr. Green

# 469
nadina е паролата, ама има и от Кръвеник

# 470
Честит първи Рожден Ден на Рая.Нека бъде много здраво послушно усмихнато дете.Весел празник

Честит Рожден Ден и на Уйш   bouquet.

Ние вчера се върнахме от Иракли- голяяяямо размазване.... мдам... искам още  Whistling.

Венилов, много, много  неприятно  Confused- бързи са ....гадовете.

Приветствам майките, които продължават да кърмят. Моето мнение е, че докато чувствате, че нещата са наред и с вас и с бебето, кърменето не трябва да се преустановята, независимо от мнението на другите около вас. Бебето си е ваше!
Много точно казано, аз този път успях да кърмя  до половината на  6-тия месец...с 3 месеца повече от баткото, та се считам за героиня  Laughing.... третото се надявам да го кърмя до 9-тия  Joy.
Надина, много са ти хубави момчетата   bouquet.
За гърне....на мен ми се вижда рано, но може и да греша....четейки поста на Надина....ще е интересна една анкета, да.
Утре ще Ви чета назад...че доста багаж ме чака, за разопаковане - знаете как е.

# 471
Надина, много готини братчетата  Heart Eyes Ми Мрънков кокал ли глозга  Laughing

Свилен май има интерес към гърнето, щото реве за него-гледа брат си и така. Ма аз още не съм го пробвала. Ще му купя негово си, да се състезават  Wink

# 472
Надина, големи са ти сладури малчуганите Simple Smile Много се радвам, че сте направили разходка нагоре Simple Smile

Като бяхме на консултация викам на педи, ще го казчвам на 2990м, щото го тествах вече на 2300 и тя  Shocked #Crazy Joy hahaha Вика: ми както решиш  Joy Ама както се натръшкахме всички с тоя вирус, може да ни се размине  Confused

Ние си акаме на гърне, в малки случаи в памперса.

# 473
Nadina много сте сладки всички.  Hug

Мойто дете уж голямо шило, всяка секунда рови някъде и обикаля, все беличка ще направи, пък хабер си няма да прохожда. Изправя се по мебелите, стои стабилно на двете стъпала, ама изобщо не се пуска да върви. Аз като го придържам за ръце прави няколко крачки, кляка и си лази. Да се притеснявам ли?  newsm78 Другата събота прави годинка. Сигурно трябва да му взема проходилка...

И аз се ослушвам за гърнета напоследък и даже се чудя дали направо да не поръчам 3 в 1 - гърне седалка и столче като ТОВА.

# 474
  • София; Дружбето
Дубрутру. Нас ни събуди всички Габи с боен вик Crazy и сега си играе доволно в кошарата, докато ние го гледаме ooooh!
Днес сизпращам Миша на село и ми е мъчн оот сега, но тя има нужда от разнообразие, както и аз.
За гърнетата - нямам идея кога ака или пишка, скоро няма да види гърне

# 475
Добро и от мен Simple Smile Ние сме и по традиция в 6,20 ококорени и микой не мой продължи да спи  Whistling

Venilove , много е хубавко това гърне. Аз лично не бих дала толкоз пари, щот ги нямам излишни, но можеш ли да си позволиш-скачай  Peace Чак ми иде аз да седна на него, сладко е  Grinning И проходилка за какво ти е, той почти си е проходил...

# 476
  • София
Добро утро и от мен!
На гърне не съм го слагала досега, защото, ако трябва да съм честна, ме мързи Embarassed

Днес последни приготовления преди морето. Като гледам списъка се чудя как ще поберем този панаир в колата Crazy

# 477
Добро утро....ей пак сме без кафе  Tired

Почти доволно не на спала, ама вече не се впечатлявам......

За Мрънков - да кокъл гризка и имаше тишина около 10-ина минути....Мерси за комплиментите за децата...

Соник ще се побере всичко не бой се....ние с две деца и хиляди играчки и имаше място за поне още една торба, някъде в моите крака  Whistling

Венилов не разбрах от какво да се притесняваш, Боби е същия, страх го е да се пусне определено, държи ни задължително за ръцете иначе хайманосва из цялата къща няма място дето да не бърка или рови, придвижва се с пълзене или по мебелите..

За гърнето съм най-доволна от едно за 2 лева точно, ами забравихме неговото като тръгнахме и от един магазин за 1 лев, купихме едно, най-доволна, защото му е плътно и не му дава възможност да си пипа чурката и съответно не прави локвички...... Mr. Green

# 478
Понеже ние още сме на Арапя и много рядко имам нет искам да нацелувате и да намачкате от мен всички малчовци за минали и предстоящи рожденни дни Wink)) да са ни живи и здрави Wink

ние тука такъв мързел му удряме.. дара се сбърква от кеф в морето.. ама нещо ми се разболя та до антибиотик стигнахме.. ама да чукам на дърво май се оправя Wink

гърне.. в софия си акаше в тоалетната тука гърне не иска да види.. загубихме темпа който насъбрахме.. Sad
иначе все повече напредва с ходенето, много ми се прави скоро прощъпулник Wink

айде весело на всички ви Wink

# 479
  • До хладилника, който обичам
Сварих 6 кила сладко от малини и боровинки. Ще излезе човек от мен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт