СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 565
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Атракция,за какво колело говориш,не са ли малки още или колелото е малко?
Не съм говорила за колело аз  Rolling Eyes
Извинявай,Надина е била Embarassed

# 496
Ние пак повръщаме Confused 1 ден е добре 1 ден е зле и така от 1 седмица. И зъби растат защото се дере от болка и постоянно се чеше, намажа ли го с гелече се оправя... Ще ни се размине май почивката Sad

# 497
# 498
Здравейте!
От всикчи линкове със снимки само Алекс на Ивилда видях. Ми то стига - такъв сладур  Heart Eyes
За гърнетата сте говорили, докато ме е нямало. Е купих, още преди 3-4 месеца. Но не иска да седи на него. Изпиша се веднъж, мнооого отдавна, аз се възрадвах, но дотам. Не съм я и скалага де, въпреки че знанм кога напъва сутрин Simple Smile Ама...
Чета, че Бу сваЛила, а не сваРила 6 кг малини и боровинки...  Whistling Толкова чета и аз Simple Smile Ама се коригирах овреме де Simple Smile
За това кърмене -  ей, няма край тая тема! Усещам едно такова напрежение у некърмещите (аз съм от тях)! Защо да се извинявам и обяснявам защо не кърмя до 10-тата година на детето, не знам. КОлкото - толкова. Ааааа...
На кръщенето, дето ходихме, подариха само златни неща - гривни, синджирчета... Като знам, че не знам къде са златните гривни на Ина от бебе.... Тя не ги търпеше, а всеки толкова иска да подари злато, което после, като решиш да върнеш за претопяване и да си купиш нещо друго рпоред размера и желанието, се изкупува на безценица. Т.,е. давани са пари на вятъра. ПОне обеци да бяха, ми то гердани и гривни.
Кришка, ако знаехме за конните надбягвания... То не че щяхме да дойдем заради кръщенето де, ама... ходеше ми се и на двете  Crazy
Днес пак сме в Борисовата. Приемаме нови мами и бебета! Simple Smile

# 499
  • До хладилника, който обичам
Хич не съм сваЛила 6 кила малини и боровинки аз Joy и като гледам, няма и да сваЛя скоро, понеже много вкусно се оказа сваРеното сладко Joy

# 500
  bouquet здравейте и от нас сега се прибираме от разходка и реших да драсна  и аз малко че не съм писала от ....................................
гледам за гърнета си говорите , ами ние от 4 месеца си вършим там работата е има и пиш в пампата , но акита само в гърнето Naughty  Laughing и така седи си господина на гърне но само пред телевизора и с дистанционно в ръка hahaha и какво натискане по копчетата пада да не Ви е в памет #Crazy, нещо за пощарапулник видях някъде пишехте , това се правеше като проходи детето ли ?ако може някоя мама правила такова нещо да ме светне, че съм една заспа за такива неща #2gunfire, че и кръщене още не сме правили и само ме критикуват баби и дядовци ама аз..... Joy
преди няколко дни в моя пост помолих, ако сте сменили паролата на албумчето да ми я прати някой много моля Hug
Лек ден за сега , отвивам да нахраня бебо и пак съм тук!
Ох колко ми липсваше това писане като се сетя миналата година по това време не ставах от компа , а сега не мога да седна Tired

# 501
  • sofia
Привет и от нас!
Пецата откърти и аз да се разпиша.
Ниищоо ново, де. Кривичък е нещо днес. През ноща плачеше на сън, сигурно зъбче излиза.
Да се изфукам, че се запознах с две много готини мацки в градинката, та не съм самотна вече. Друго си е, някак, да мериш улиците с компания.
П.П.
Благодаря на редактиралият ме модератор, за проявата на добър вкус!  Laughing

# 502
Добър ден,момичета!
На Дани му излязъл 7-ми зъб без да разбера,но за 8-мия съм наясно Cry
Плаче през ноща,нощес в 3,30 беше скочил в креватчето да си играем,та до 5,30!
На всичкото отгоре после стана в 8 и още не е заспал.За гърнето-сутрин след млякото върши работа,ще взема да го пробвам,въпреки че аз му давам млякото,след 10 минути е свършил с ....кането,но нали съм newsm57,та сменям по 2 пъти памперси.
Да се похваля-свалила съм 16кг. newsm44,но пък не мърдам повече от 1 седмица,а искам още 10!
Имате поздрави от Емир,добре са,но с бате се доказват кой е по-зависим от нета,та затова не влиза.Чао и хубав ден на всички! Simple Smile
ПП Кришка,блазе ти за новите дружки.Емир ме заряза и отиде на морето,моите приятелки с деца и те са по почивки,а в нашата градинка повечето майки си мислят че глутена е болест....

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 14:51 от ar4ita

# 503
Да се изфукам, че се запознах с две много готини мацки в градинката, та не съм самотна вече.
За разлика от мен, на какъв дебил попаднах днес, не е истина. Само ще кажа,че почти наби голямото си дете, щото не седяло до малкото да го гледа, ми тръгнало да си играе  Whistling

И Свилен се озъбва плавно, 3-4 зъба го мъчат от месец и още не са пробили.

Арчита,уауу,какъв резултат  Peace

Рая, прощапулник когато проходи напълно  Peace Имам ноого теми из форума, ръцни с търсачката  Peace

# 504
Момичета,забравих да питам-на дупето на Дани му излезнаха на 2 места малки ситни пъпчици,мислех че е от жегата,но ту избледняват,сега гледам пак са червени,а педи и дерматоложката,при която ходя са отпуска,някой с някакви съвети може ли да помогне?  bouquet

# 505
  • До хладилника, който обичам
За разлика от мен, на какъв дебил попаднах днес, не е истина. Само ще кажа,че почти наби голямото си дете, щото не седяло до малкото да го гледа, ми тръгнало да си играе  Whistling
Blush  това съм била аз, клонирана в Плевен. Някой път като поръчам на голямото да гледа малкото, а то се заплесне, се ядосвам повече то полагаемото.

# 506
Ще потърся мила, но не знаех точно кога се прави благодаря Atrakciaя, че ме светна значи ми е рано за сега ние ходим но само за ръчичка и не се пускаме и за минута, ами ако избяга мама Crossing Arms  Laughing
чета за зъбчета си говорите ние още ни едно си нямаме Tired уж сега да избият  и все нищо , било защото бил твърдоглав . Струва ми се обаче че  на долният венец прозират две ама само аз си ги виждам newsm78, татко му казва че са ми въображаеми Crazy, имали и друго беззъбо бебе като моето?

# 507
  • София; Дружбето
За разлика от мен, на какъв дебил попаднах днес, не е истина. Само ще кажа,че почти наби голямото си дете, щото не седяло до малкото да го гледа, ми тръгнало да си играе  Whistling
Blush  това съм била аз, клонирана в Плевен. Някой път като поръчам на голямото да гледа малкото, а то се заплесне, се ядосвам повече то полагаемото.
Joy и аз клонирана в софия Mr. Green

# 508
Ха, добър ден, доволно се разходих сутринта из града...
Имам ужасно много задачки, ама 10-ина дни съм заточена на къщата на нашите и само ако има кола да ме свали до града и после обратно и кога ще ги свърша точно не знам. Така е, който не се прежали да кара ще си седи на з...ка...

За колелото, говоря ей за такова http://www.pumpal.net/product.php?id=676. Всъщност по повод на колелото и тези колички с монетите си мислех и аз, че бебето е бебе и няма да се държи изобщо, но.... няма друг като него, разбира се имам едно на ум, че може да падне, но като цяло си е стабилен. За обирджийските колички и хеликоптерчета, тъкмо обяснявах на една приятелка - каква е ползата едно бебе дето не разбира да се сложи на такова чудо, майката трябва да го държи, отделно се набутват левчета и.............часове по-късно........Надя наредена на подобно нещо с детето, но то пък само се държи, резултата е сега, дето види подобна гадост и почва да пищи докато не се качи................

Арчита свалям шапка, аз ще си остана от тези дето все гладни ходят и все дебели....но пък мъжа все още ме заглежда, значи не е толкова зле ситуацията.......

За зъбите пусти гадове още не са пробили от 2 дни сме буквално скачени съдове  #2gunfire, не е толкова зле, но имам и друго дете  Crossing Arms, което вече определено казва, че обича баща си повече от мен.......
Айде чао ви засега.......

# 509
Надина,  bouquet
А аз си дадох зор да отслабна,че заглеждането беше спаднало знааааааааааачително,та бях обезпокоена от мисълта,че Дани няма да стане никога батко,или поне не от този бате,но като ви чета тези с по двете деца май май ще поизчакам,ама бате дали ще става още после newsm78

Общи условия

Активация на акаунт