СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 556
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
хаха става, става им още, стига ти да го искаш още.............

# 511
Абе моя бате малко е към дедо.... hahaha
Има дъщеря която другата седмица ще стане на 19
И син който след около 1 мес.ще стане на годинка Joy,негов приятел,набори са,дъщерите им приятелки-миналата седмица правиха погача на внучето!
Та такива едни страхове ме обземат Simple Smile

# 512
Пофалих ли се, че Свилен започна да пълзи, нааааййй-накрая Wink те хорските деца проходиха,ама.....

Надина , по повод нонстоп кърменето, Божидар вече се е тренирал до толкова,че като ревне бебе да ми издава заповед :"Не чуваш ли,че реве,заминавай да го кърмиш!"  Laughing

# 513
Здравейте Simple Smile

Пофалих ли се, че Свилен започна да пълзи, нааааййй-накрая Wink
Честито! Simple Smile

Ау, Арчита, чудесен резултат, браво! Как ги свали тези 16 килограма и за колко време?  Party

МаммаТ, по кое време ходите в Борисовата? И ние от време на време маеме гащи с Вико там следобяд.  Hug

# 514
Днес е 56 ден.Дюкан,но и бате и той я кара с мен-той свали 19кг. и иска още 6 и я спира,а аз трябва да сваля още 10 ,за да се чувствам добре в телесата си,но нещо съм в застой,може би защото си хапвам по някоя и друга солета от на Дани,а не трябва хич #2gunfire

# 515
Ar4ita, супер постижение!  Peace
Рефреш, ми обикновено към 13:00-13:30 сме там, та докъм 18:00.

# 516
  • sofia
Атракция, ха честито ти лазещо бебе! По-добре късно отколкото никога!  Laughing
Арчита, да поздравиш Емир! Липсва яко! А на теб браво за килата! Невероятна воля проявяваш!
Все забравям да напиша, колко са ви сладки дечицата! Най-хубавите, са си нашите!
Ма аз верно много се радвам, че накрая срещнах сродни души с колички! Бях се отчаяла вече...На какво ли не се нагледах и наслушах по градинките...От литературен анализ на...романа Листопад, до кулинарни рецепти, от сорта на: Ми, правя си го по-сладичък, така, грисът, като за мен и знаеш ли, как го яде/ бебчето е на 6 месеца/...Мани, мани...А пък тия, крещящите майки, които Атракция описва, отбягвам, като просто съм в 8 на площадката и към 10, когато се появяват, напускам.
Май това е. Соник, как пътувахте? А дали имате нет там?!  newsm78  Hug

# 517
Добро утрооо !!!
Айде да пусна по кафенце , че днес ми е пак натоварен ден, мъжо е на работа и аз трябва да помагам в малините, после да разкарам на хората и .....  ooooh!

Хубав ден ви желая !!!

# 518
Що е тъй пусто  Whistling

Ние днес пропускаме разходката - леки коремни смущения  в мен и Бужи, да не изпоцапаме площадките  Crazy Много мразя тъй...Голямо наливане с чай от нар сътворих, пък гладна ли съм...

# 519
Тъкмо станаме ние TiredХапвам диня и ровя в нета Wink

# 520
Добро утро и от нас. То за добър ден, но... карай Simple Smile
Ние днес пропускаме разходката, че ме викат на работа за един час, ама аз за повечко ще ида, да пийнем по кафенце Simple Smile
А ме мързи да обличам Елица за разходка из квартала и си седим у нас на хлад.

# 521
Арлина, като рече диня, та се сетих - ти каква успеваемост имаш с тия детокси, дето ги правиш? Много ми се ще малко надолу да мръдна.....нещо диетите не ми действат  Confused

# 522
Изложих се този месец с детокса, че не ми беше добре озни ден, вчера пък цял ден с главобол и чак днес почнах Embarassed
Иначе към 7-8 кила смъкнах и задържах за 6 детокса Mr. Green Абе имам още кило-две и се връщам на кг от преди да забременея, не че са ми ок де. За да изглеждам прилично трябва от тези кг, които съм сега да смъкна още 5 поне Crazy Иначе много съм доволна, все пак са само 3 дни месечно, пък и си пречистваш организма. Сега е лесно, на диня и пъпеш като си хич и не се сещаш, че си гладен, така те засищат WinkПитай ако нещо се сетиш друго Hug

# 523
  • София; Дружбето
Питам - кв тоя детокс и кога се прави. Аз искам 4 кила да махна, но като съм гладна ставам зла Mr. Green
МОйто дзвер пропълзя и той. Е, прави 3-4 припълзявания и се разпльоква като медуза, но си е напредък Laughing

# 524
  Току що прочетох, че преди ядене, ако се изпият 2 чаши вода и се топели кила ( щото си надуваш стомаха с нея и не ти остава място за храната )  Mr. Green И аз искам да махна около 5 кила, но нищо не правя по въпроса. Чакам като тръгна на работа някой ден, тогава от самосебе си ще стане. Докато съм си в къщи и само надничам в хладилника  ooooh! не си правя илюзии.
  Вие диня давате ли на дребосите? Аз още не съм му предлагала тая благинка на Ади, но пъпеш си хапва, та сигурно и динята би трябвало да може. newsm78
  Ади сигурно ще проходи без да е пропълзял и половин метър в никаква посока. Вчера като се беше овесил на пердето и корниза почти падна. Добре, че не го дрънна по китарата. Макар, че знае ли човек - можеше да проговори на някой чуждоземен език  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт