СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 582
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мацки  Sunglasses
Нещо не съм по писането тези дни  Blush Все има по някоя тема по която искам да се включа и все докато го направя вече е изпаднала тази тема  Crazy

Гледам за учене си говорите...Атракция, успех с магистратурата! Четвърта диплома искаш а? Въх, ша станиш мно'о умна няма да можи да са говори с теби, нидей тъй   Mr. Green
След 2-3 седмици излизат резултатите от изпита ми и вече ми се е свило под лъжичката. А имам още 6-7 изпита...това прави 3-4 години учене  Crazy

Wish, и аз пипнах малко бебе тия дни...въх, чак страшно ми се видя. Ама то се роди 3 килца, а мойто си беше далеч по-едричко -4,300 си е доста повечко. Та забравила съм вече какво беше  newsm78

Та така... А и за сокове се говореше скоро. Аз не давам защото и без това трудно пие вода. А знам, че водата не може да се замени със сок, не само за бебета, а по принцип.

А и друго нещо се чудя тези дни. Катето има много объркано спане през деня: ако сме в къщи спи сутрин и следобед, но ако сутрин излезем спи само след обяд, не се наспива и следващия ден спи до много късно сутрин. Днес стана в 11  Shocked Е в 7 нещо скачаше в леглото и ме подръпваше, но след малко игнор си заспа.
Поради тази обърканост, трудно успявам да наместя друго хранене с твърда храна освен обяд в 12:30 и каша в 6. Гледам да набутам плод или плодово пюре поне веднъж дневно, но нямаме никакъв режим. Все се чудя дали не трябва да започна със закуска с твърда храна вече. То проблемът с това, че ще си проспи закуската пак си седи  Whistling

Еми това е от мен! Утре, ако не вали може да направим една Борисова, а? Ако вали аз ще правя торта пак. Тоест ще декорирам една направена вече  Mr. Green

# 136
Добро утро!
АЗ ще водя бебето на море, а то още спи

# 137
Doбро утро!

Да измрънкам, че ме цепи мъдрец, все още гърло и кашлям зверски> Не е истина как се чувствам. И Свил се разкиха, ех, ма..а мууу  Tired

Имах желание днес да ида на кърмаческа среща, няма за мен развлечение....

# 138
  • София
Добро утро  Grinning

Бррр какво море...тук е мрачно, студено и гадно и леко пръска дори...
Криската видях ти последната торта - букет  Grinning Много ми хареса...ими се приисква и на мен да правя такива красоти...но мисля, че няма да успея да се организирам...
За режима...Ангел също става в 7, но аз го измъквам от леглото...Всъщност не съм пробвала да го оставя и да видя дали ще заспи пак,  защото е много шумен и ще събуди Кати...Но към 8,30-9 пак заспива...Обикновено дремва 1 час и тогава му давам уж закуската...Но той тогава ми отказва да цока и затова може да се каже, че има закуска...цока преди за заспи в 8,30. Това хич не му пречи в 10,-10,30 да омете едно бурканче...Ако не успее да заспи, навънка дремва поне 20 30 минути и след това в къщи следобяда си спи 1 2 3 часа, както дойде...Вчера примерно спа навънка, после от 13,30 до 15,30 и после от 17,30 до към 18,30...Кашата, която обикновено му давам в 17 му я дадох в 19 и такам...попремествам храненията както дойде...Първо предлагам цица, поцоква колкото си иска и после си яде твърдата храна...която вече варира от 100 гр до 160. Незнам обаче си мисля, че заради сестра си се натиска да яде с лъжица...вчера го нахраних  и си се наяде, престана да си отваря устата...Кати седна да вечеря и той се примъкна и пак почна да си иска храна... newsm78 Поне да му личеше от тия количесвта храна дето поема... Laughing
kri6kami6ka не си сама...и Ангел се е научил да става в количката, но поне става в края на разходката, та на прибираме обикновено го нося на ръце...
Атракция явно щото ще записваш магистратура и мъдреца е тръгнал  Wink Има един gengigel много е добър...аз така се спасявавах...мажеш обилно и не позволява да се инфектира, а и успокоява болката...

# 139
Eмии, де толкова акъл, ще се навапцам с Дентинокс, после ще купя и генгито...Може и дентокинд и хамомила да смукна, мерси ти за идеята  Hug

Я кажете давали ли сте вит Ц на таблетки? Нямам ампули да надрусам Свил, та се чудих 1/4 ок ли му е?  Rolling Eyes

# 140
  • София
Добро утро и от мен!
Днес си имам леко сополиво дете и сега се чудя дали е от климатиците последните дни или пък е лепнал нещо, че вчера го водих в един детски клуб. Макар че там уж доста ги проверяват децата, сега ме гложди съмнение Rolling Eyes

Аз като гледам няма скоро да въведа твърда закуска - той става към 7, пие мляко и след това яде пюре чак към 11.30-12. Ама когато - тогава, хич не ми е зор да бъркам попари Crazy

# 141
Много ми е горещо бе... newsm45

# 142
  • sofia
Добрютро!
Емир, кафето е от теб, както винаги! Мерси!
Соник, на Петко режима е досущ същия. Ма аз пък мисля, че млякото е най-полезната закуска, за сега.
Мрачно, не мрачно, ние се разтъпкахме. На вън е приятно-прохладно. Ако не вали, после пак.
Hug

# 143
К'ва прохлада бе хора, тука не се диша все още, едва сега някакви облаци превземат небето.......

# 144
Благородно завиждам за прохладата.Аз си мислех,че днес ще става поне за 1 кръгче ма едва се прибрах.  Nature Sunny smile3507

# 145
То такава задуха беше, че и на морето нямаше въздух. Май най-добре на климатика в къщи Sad.
Аз се опитвам постоянно да му давам твърда "желязна" храна и нито един ден не е като предишния. Нямаме никакъв твърд режим. Той все още си предпочита цокането.

# 146
Никаква прохлада и тук, почва да гърми, обаче, та очаквам буря.
Охх,няма кой да ми гледа децата да ида на лекар  Tired

# 147
  • sofia
Атракция  Hug...Дали всичко не е от зъбът? Я иди на зъбар по- добре.
Да си признава, кой завидя за прохладата! Вече и тук е жега!

# 148
  • София; Дружбето
При нас вилнее яко буря ooooh!

# 149
Яка буря ни щъ, ама поне малко хлад ни пратете...........

Общи условия

Активация на акаунт