СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 581
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Хайде здравейте и от мен днес Simple Smile

Днес си имам леко сополиво дете и сега се чудя дали е от климатиците последните дни или пък е лепнал нещо, че вчера го водих в един детски клуб. Макар че там уж доста ги проверяват децата, сега ме гложди съмнение Rolling Eyes

Ние за щастие се разминахме с настинката. Бистрите сополи от онзи ден изчезхана(да чукна на дърво). Вечерта напарих хубаво бянята и му пооблях стъпалата с по-топла вода - преди време някой тук беше писал, че така се справя с настинки.
Дано и при вас така бързо да минава.  Peace

Майчинските най-после днес са ми ги превели. Може да се каже, че се опаричих. Доволна съм! Grinning

Атракция, и аз мисля, че трябва да отидеш първо на зъболекар и да не отлагаш това във времето. Много са коварни зъбите.

Още за нещо щях да пиша, ама забравих.  newsm78

Слагах му каишките когато забута количката - трудно ми е хем нея да управлявам, хем да го вардя да не падне по нос. Ама захитря - пуска се от количката и увисва на каишките. Но ще прекратявам тази практика след като ви прочетох. Че той така е хем смешен, хем няма и да се научи да ходи като хората.

# 151
  Здравейте! От няколко дни не съм влизала и едвам смогвам с четенето. Огромно благодаря за поздравите и пожеланията!!
 Сутрин след АМ правя и малко попара ( около 50 гр. ), заради сиренцето - не толкова за наяждането. След това си имаме 3 твърди хранения и последно пак АМ. Днес му купих сандали, че старите ги прокъса от ходене ( от замятане и преплитане на крака ). Не ще да се вози повече от половин час в количката. Почва да квичи и трябва да го взимам или да го водя за ръка или да го нося ( аз предпочитам първото ). Каишката за сега отлежава, но предполагам , че след месец вече ще се ползва по предназначение. С дъщеря ми едно време не съм ползвала, но тя толкова беше предпазлива и се пазеше горката сакън да се не удари, че просто нямаше нужда. А Ади няма страх и с рогите напред и усещам, че ще има яко цицини.  Сокове не давам (  не правя и не купувам ), а само пасирани плодове.  И стига сте мрънкали с това време  Mr. Green - немате угодия. Само като си представя, че пак ще дойде гадна зима.. ooooh!

# 152
Аз обичам пък да ми е топло, да ми е мноооого топло, да ми е горещооо Mr. Green Мразя студа! Тъкмо си топнахме дупетата в басейна преди малко, като приспахме децата, еххххх голям кеф! Mr. Green Crazy

# 153
  • София; Дружбето
Аз пък обичам зимата Mr. Green Да се облека мога, но като ми е жега спасение няма. Затова си обичам пролетта, но в последно време нещо я пропускат

# 154
  • София
Добро утро мацки!

Атракция как си?
Соник - Никола ?
arllina звучиии еротично...топкането ви в басейна  Sunglasses хе хе
До преди да родя, обожавах жегите...Сега обаче тц...Но все си мисля, че летата бяха доста по-поносими преди  3-4 години, отколкото сега...и чак пък такива жеги не са били...Имаше си и пролет и есен, сега някакси тези сезони поизчезнаха...

# 155

Мии,добро утро Simple Smile

Еми, изпревари ме  Wink Как съм ли-кашлям като дзвер, разцепих се цяла нощ, ходих на лекар-вирус минава през мен  Crazy Ша ми мине.

Чак д ами е горещо не обичам, обичам да се препичам, обаче...

# 156
  • София
И аз съм от топлолюбивите Sunglasses Макар че 35 градуса ми идват малко в повече... Най си обичам пролет - топличко, зеленичко, кеф Mr. Green

Май е по-добре. Педиатърката каза да му правя инхалации с физ.разтвор, за да се втечнят сополките. Ама и без инхалации гледам, че доста са намалели.

От днес мъжлето е в отпуска до края на август и най-после ще се почувствам човек Party Ще сколасам да си сменя личната карта вече, че е изтекла преди месец ooooh!

# 157
  • София; Дружбето
мойто момче е ужасно болно, вече ми писна Tired Отделно се добавя и пробиващ зъб, който добави и Т и положението е отвратително. Прегръдки за всички подсмърчащи  Hug
Ние ще се опитаме да се разходим в локвите. Навън е локва до локва

# 158
  • София
Ееее  tsveta стига бее... Hug
Соник ха честито...ще дишнеш малко....
Пък аз мисля да си поръчам слинг с халки  newsm78...Имам от КАти, ама е шал и е розов естествено Mr. Green А сега за морето, може би ще ми трябва, за кратки разстояния или до плажа да не мъкнем количката newsm78 Незнам...ама май отдавна съм си го навила и сега си намирам оправдание с морето Wink

# 159
TSVETA Бързо оздравяване на малкия  Hug
Току що гледах Бебешондел по новините, поздрави за начинанието.Страхотни сте Hug

# 160
Току що гледах Бебешондел по новините, поздрави за начинанието.Страхотни сте Hug
Яяя,къде? Линк?

Емир, ти пък за едното море ще купуваш слинг, няма ли от кой да вземеш? Аз моя го продадох, иначе на драго сърце бих ти го метнала...Му кенгуру не е ли вариант?

# 161
Ако някой е гледал бтв сигурно е видял репортажа за кърмаческата ни среща Flutter.

# 162
Таман го гледах тук. Явор много сладък  Heart Eyes

# 163
Мерси много за линка  Hug Обаче съм излязла ужасно  Joy hahaha ма кво ти пука, за това пък Явор е излюзъл добре  Flutter

# 164
Що да си ужасно? Супер си изглеждаш, със супер шкембенце Simple Smile

Аз пропуснах по обясними причини вчерашната кърмаческа среща, много ме е яд  Confused

Общи условия

Активация на акаунт