СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 556
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Давах му диня, премлясква доволно, дави се,тече навсякъде...

# 526
Хеллллоу лейдис,

Попрочетох ви, ама си е верно скука у форумяка. Излязох и аз сутринта, ама то наш'то не е разходка, а по-скоро едно непрекъснато убеждаване на Боби колко е удобна количката и определено ще му е по-добре, от колкото да го нося...Пием кафе с една дружка, (за нещастие си заминава и пак ще сме си саминки с Бобче за разходки) но и то едно пиене  ooooh!, ни цигарата ми влиза на място, ни кафето. Добре, че и нейното хлапе е като мойто ревливо, че поне не изпитвам голямо неудобство когато нейното спи, а моето пречи....

Купих най-после едни обувки на Бобиндата, на Барт са -затворени вече, кожени с много мека подметка - равни отвътре без никакви сводове и прочие неща, но така или иначе ще ги ползва само навън, в къщи продължавам само по чорапи. Стори ми се, че купих огромен номер с малко аванс е, но много малко и е 20 номер, само моето дете ли има такива огромни крака...

Водих го днес на консултация резултата е 8700 и 73 см. - на мама кюфтето то, "отслабнал" е 20 грама, ама нито докторката, нито аз се впечатлихме......
Приемам идеи за обучаване на дете в пиенето на АМ- пробвах вече 3 вида мляко, с няколко вида шишета и няколко пози-събуден, крив, спокоен-кога ли се е случвало, полу-заспал, ефект няма.......Днес установих, че може да пие от сламка, та даже и така му го предложих, мнеее.

Динята - даже преди малко си хапна, ама сега като казвам хапна, едно средно голямо парче, добре му се отразява.

Есим, аз това за водата съм го чувала, но също съм чела, че и след хранене да се приема една чаша вода, защото спомагало за по-бързото разграждане на приетите мазнини.

Пак подхванахте темата с диетите, аз ще си мълча, цяло лято се боря с два килограма, които сега отново съм свалила, а още колко ме чакат  #Crazy

# 527
  • София
Привет Mr. Green
Ние се дотътрихме до морето, но преживях разочарование... Никола пищи ужасен от пясъка и от водата Tired Не ще нито в басейн, нито в море, нито да си играе на пясъка. Стои само на хавлията и ако случайно си изцапа ръката с пясък започва да пищи като някоя госпоица Crazy Днес го накиснах в морето малко принудително - е няма такъв рев. Дано свикне следващите дни...

Аз диня давам, кльопа я и е безкрайно щастлив.

# 528
А добър ден!
Соник,и ние бяхме така първия ден-реве с мен въ в водата,реве с баща си и накрая влезнахме тримата-рева малко,но се успокои и после егати кефа
Аз да питам-какво количество на ден плодове давате на децата,че майка ми само ми пили че малко витамини ядял #Cussing out
А и да питам как пълзят бебоците-един ден си говорехме с Емир какво е пълзене и какво е лазене и не стигнахме до никакъв извод-Дани си забива главата в земята и с ръце се набира,не пълзи с колената да си ги мести... newsm78
А дали ме разбрахте #Crazy

# 529
Плодовете-в робота мятам 1 праскова,1 слива, половин ябълка или половин банан и меля. Това му е дажбата всеки ден за плодове. Динята (малко давам) и няколко зърна грозде не ги броя.

# 530
какво е пълзене и какво е лазене и не стигнахме до никакъв извод...
Опира ли шкембето в пода- лази,на 4 крака ли е - пълзи   Laughing.
Атракция, честит ти лазещ Свил   bouquet....моята кукла днес проходи, много ме изненада, ей така хоп-хоп и направи 4-5 крачки, после половин час си прави браво  Laughing.
Надина , моите  и двете предпочитат този вид биба за шише.....пробвай с 4-ка.
Млякото- Нутрилон .
Аптамил и Милумил са гъсти, мазни и твърде сладки млека.
Фризото.....там нещата или са любов от първа глътка или  Sick.
За Нестле /Нан/ отзиви не мога да дам  Peace.
Спазвай бройката лъжички спрямо водата/сещам се че имаше отзиви, че не са от значение, но не съм съгласна с това/.....и все пак каквото и мляко да предложиш, няма да бъде ядено поне в началото с такава охота, както кърмата, но то това ти е ясно, де  Wink

Стои само на хавлията и ако случайно си изцапа ръката с пясък започва да пищи като някоя госпоица Crazy
Момчил беше така  Joy , но да ти кажа по добрия вариант е  ......Сиси  беше постоянно ровеща се  или ядяща пясъка  ooooh!, в чуденка  се видях,как да я озаптя, ако не и вадех миди от устата и вадех пясък.А в детски басейн пробвахте ли...на Монката му харесваше в него, в морето пищеше като съдран, но в басейна стоеше по много  Peace.

# 531
  • София; Дружбето
Габи не яде никакви плдове, не ще. Банан може да го излъжа малко да хапне, но друго-тц
Поли го е обяснила перфектно Grinning Габи до сега лазеше, сега вече припълзява

# 532
Габи не яде никакви плдове, не ще. Банан може да го излъжа малко да хапне, но друго-тц

Ако настояваш за плод, пробвай с авокадо (много полезно, макар, че на много хора се струва безвкусно и затова не предагат). Нашата девойка отказва банан, но авокадо никога.

След следобедния сън яде - 1/2 банан +1/2 авокадо + понякога малко круша. Това полято с кърма около 100 мл. Понякога нарязвам на парчета авокадото и банана и давам да маже да пробва да си уцели устата. Успява за сега  Laughing

# 533
Ако пък досега съм се замисляла дали има разлика м/у лазене и пълзене - убийте ме!!!!!
Диня давам отдавна. Пъпеш също, въпреки че аз не ям.
Плодове - ами задължително едно плодово пюре на ден, плюс грозде, диня, праскова, ябълка... каквото има, или от всичко по малко. Но и за много и малко витамини не съм се замисляла. А просто си давам на детето да яде. И така. Те витамините и със зеленчуците влизат в организма, нали? Не яде ли детето супи, яденета? Ар4ита?
Соник, да ти пратя Елица да понаучи Никола как се рови, преравя, заравя и яде пясък и подобни! Тва мойто не го знам какво животно е било в предищния си живот, но де що пясък има, то все рови... Но милото море няма скоро да види.
Авокадото - поръси с малко сол, става ужасно вкусно!

# 534
Значи моя дзвер пълзи лазейки? newsm78
Яде от скоро кухня,но му давам избирателно,че не съм въвела всичко,само следобяд с кашата му давам плод или половин банан,или круша,ябълка-плодови пюрета рядко,а не съм привърженик на междинните хранения,от време на време в парка преди обяд по половин банан,друго не мога да дам на вън,като се приберем обядва,после ако иска спи и после каша или бисквитена торта или нещо подходящо от кухнята,после пак разходка,после баня,АМ и ляга да спи.Вие кога давате плодовете?

# 535
  • София; Дружбето
плодовото-сутрин. като въведа следобедна закуска и тогава ще е плодово нещо. иначе зеленчукови яде с кеф, но има ли сладко, все едно го тровя. аз авокадо не обичам и наоколо не продават, та нес съм предлагала. Пюретата, които Миша омиташе с кеф - ориз и сметана - направо плюе о почва да реве Crazy

# 536
Откакто закусва в 9:00, плодвете са следобяд. Но понякога, ако пие мляко, спейки, в 7:00 или в 6:00, има и плодове сутринта.
Аз не знам имаме ли междинно хранене. Най-често е закуската в 9:00, после обяд в 12:30 - 13:00, след това пак след 4 часа, т.е. в 17:00 или нещо подобно и после в 21:00 си е вечерята. Но пак всичко си зависи от това колко е яла на съответното ядене. Детето ми не е часовник и я караме когато колкото и толкова Simple Smile

# 537
Здравейте и от нас!  Grinning
Ние в събота бяхме на басейн. Топнахме крачетата на Хрис до колената. Беше радост голяма! Не искаше да излиза от водата.
Първоначално си мислех, че ще го е страх, но не бях права.

Е, това е от мен засега.  Sunglasses

# 538
МаммаТ,кърмите ли се още или пие мляко сутрин рано и след това закусва,защото Дани се буди 8-8,30 и пие АМ и след това чак обядва,следобед закуска и вечер АМ,пишеш че вечерята,освен мляко ли е вечерята?

# 539
Ар4ита, на АМ сме. Тя става в 8:30 и си закусвеа към 9:00 (попара, кус-кус...). Вечерта към 21:00, когато и ние вечеряме, тя е с нас на масата и яде с нас каквото има. Не е задължително да яде от нашето ядене де, но е с нас на масата. Заспива към 21:30 - 22:00 и тогава си иска млекце - може и 60-70 мл да изпие, но си иска.
Тази вечер има леща. Май не съм й давала досега, но 100% ще си изпроси да й топкам хлебче в чорбицата и да й давам. Тя като изяде една филия, значи е вечеряла. Понеже спа до 18:30 днес, вероятно ще заспи и по-късно, т.е. ще пие и мляко, но не много - най-много 90 мл да й направя, колкото да се успи.

Общи условия

Активация на акаунт