...Първите три дена беше ужасно, бате беше в потрес от грижите, които трябва да се полагат...хе хе...После обаче се стиковахме и обикновено се редувахме...ако единия е с Кати, другия с Ангел...Така Кати и аз бяхме на плаж...а бате и Ангел се разхождаха с количката...Ангел като спеше де...Е понякога и аз се разхождах де...Ангел се отпусна във водата и пясъка чак последните 3 дена...и тогава нямаше излизане от водата...Ама дойде време да си ходим...докато той се усети, че е хубаво във водата...
Пюрета ми отказваше и ядеше човешка храна от ресторанта/само на обяд де/...
Супите бяха прилични...и такам...каши, плодово пюре и пресни плодове, също така и разни тестени закуски-1,2 пъти и каши...МАлко се притеснявах в началото с тия супи, ама като отварях пюре и го хвърлях, а той си беше гладен и отказваше всичко друго в крайна с/ка почнах да му давам...Та така...ще пиша после повече...

Италия ми е слабост на мен... А такава изненада от мъжлето едва ли ще дочакам някога.
То и ако не взимаха и по 5лв още по- добре щеше да е 

Каката и тя ми е със сополи, та я спрах от градина. Все още са бистри, мисля че вит. Ц-то и клеевата, която давам и помагат, както и инхалациите, пупу 

аха в ФБ има явно...
и няма да се разхождам с тебе в парка...Моя бате на доста по-преклоннна възраст направи Ангел хехе

То и ако не взимаха и по 5лв още по- добре щеше да е 
Бе аз ли не съм прочела или сте се дописвали? Такъв да съм заплес 
Препоръчани теми