СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 519
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейййте мацкиии! Grinning  Grinning
Изчетох ви докато оправях/оправям все още багажа Grinning
Честито на всички навършили годинка и останалите имали поводи да празнуват...Да са здрави и щастливи!
Днеска се прибрахме....
На морето беше и супер и не...Много изморително с две деца...Бяха и с различни режими и въобще  #Crazy...Първите три дена беше ужасно, бате беше в потрес от грижите, които трябва да се полагат...хе хе...После обаче се стиковахме и обикновено се редувахме...ако единия е с Кати, другия с Ангел...Така Кати и аз бяхме на плаж...а бате и Ангел се разхождаха с количката...Ангел като спеше де...Е понякога и аз се разхождах де...Ангел се отпусна във водата и пясъка чак последните 3 дена...и тогава нямаше излизане от водата...Ама дойде време да си ходим...докато той се усети, че е хубаво във водата... Grinning Пюрета ми отказваше и ядеше човешка храна от ресторанта/само на обяд де/... Sunglasses Супите бяха прилични...и такам...каши, плодово пюре и пресни плодове, също така и разни тестени закуски-1,2 пъти и каши...МАлко се притеснявах в началото с тия супи, ама като отварях пюре и го хвърлях, а той си беше гладен и отказваше всичко друго в крайна с/ка почнах да му давам...Та така...ще пиша после повече...
За тия 10 дена му избиха 6 зъба....цокаше си непрекъснато през нощта ...незнам по колко часа ми се събираха сън...
Ще простирам и ще пиша после пак...
Надина...Бобъра как е? Кати ми хремася последните 2 дена и сега има лека хрема, та незнам дали и аз да не очаквам включване и от Ангел. Дрогирам го с вит С и коластра пък да видим. В този МС, много деца, много нещо бре, то си е като истинска станция - детска дискотека, съревнования, игри......Ние като пристигнахме всяко второ кашляше, та си очаквах включване..но добре, че поне в края на почивката Кати я хвана и то леко, но аз още като видях как кашлят и кихат веднага увеличих коластрата....

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 18:22 от EmiR

# 631
  • София
Ангел се отпусна във водата и пясъка чак последните 3 дена...и тогава нямаше излизане от водата...Ама дойде време да си ходим...докато той се усети, че е хубаво във водата... Grinning
Мда, и Никола така... Едва вчера започна да се кефи на водата, а утре ще е за последно на плаж. Ама нищо, догодина ще навакса Mr. Green
Днес ходихме на плаж на Албена - егати кефа. Много ми хареса целият комплекс и догодина мисля да сме там живот и здраве.

Цвета, Надина, бързо да се оправят дребосите Hug
Атракция, тия пюрета на Биоланд и аз ги купувам. Имат прилично разнообразие и при плодовите, и при зеленчуковите, пък и Никола ги уважава Wink
Уиш, завидях ти Blush Италия ми е слабост на мен... А такава изненада от мъжлето едва ли ще дочакам някога.
Честит рожден ден на Марти  bouquet

# 632
ЕЕЕййй, Емка, супер се радвам, че се завърнахте и без болести и проблеми сте изкарали почивката....Дано и сега им се размине на децата Rolling Eyes

# 633

Днес ходихме на плаж на Албена - егати кефа. Много ми хареса целият комплекс и догодина мисля да сме там живот и здраве.

Aaaa, казвам аз че ни е супер плажа, ама ей на някой да го оцени Joy То и ако не взимаха и по 5лв още по- добре щеше да е Rolling Eyes

Така ме ядосаха двете диванета днес, че не знам как се стърпях да не ги ошамаря. Още съм бясна #Cussing out

Надина: обещавам да се обаждам на есен, като заидвам по- често към Варна Wink
Бързо оздравяване на болничките HugКаката и тя ми е със сополи, та я спрах от градина. Все още са бистри, мисля че вит. Ц-то и клеевата, която давам и помагат, както и инхалациите, пупу Whistling
Уиш: страшни снимки, ей сега ги разгледах. Завиждам хич и неблагородно Whistling

# 634
  • София
Хелоу от нас, прибрахме се от морето днес. Както и предположих Ана Мария не искаше да излиза от водата, ама и на пясъка си игра доста. От първия път влезне без проблеми във водата и към края на седмицата се опиташе да плува  Rolling Eyes Черна е като циганка, все още не мога да й изчистя пясъка от дупето, ама....за нея беше супер почивка.
НЕ съм чела последните страници, така че няма да се включвам засега  Laughing
Айде лека от нас, утре повече подробности  Laughing

# 635
Добро да е !
Ще пием  ли по кафе Арчита ?

ЧРД на Йоан!!! Жив и здрав и много послушен!

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 21:34 от ivilda

# 636
Добро утро, момичета!
Честит първи рожден ден на вчерашните и днешните рожденици! Влизам само набързо и ви изчитам!
Много се вълнувам от предстоящото кръщене и сега ми предстоят последни приготовления!

# 637
  • София
Добро утро мацки! Grinning
Ивилда...ще изпия няколко кафета....Ангел е с хрема и нощеска се е будил през 1 час...
По темите...
Гърне - ще слагам когато разбере за какво става въпрос...
Сламка - отдавна пие, покрай сестра си...
Диня - давам отдавна...
Уиш - снимков материал... Grinning аха в ФБ има явно...
Бибоче - ще си имаш нова миялна, погледни го ог другата страна Wink
Арчита - хъъъммм батето ти бил дърт,....ще ме засегнеш Wink и няма да се разхождам с тебе в парка...Моя бате на доста по-преклоннна възраст направи Ангел хехе
Искам и да похваля почивната база на МС в Сл.бряг. Чисто/през 3 дена сменяват чаршафите и кърпите/, подредено, храната добра на прилични цени. За деца супер - детския кът - 2 амбициозни учителки, дето подготвят  децата с песнички за детски концерт, после органицират дискотека, игри на плажа. Наистина мнооого деца....вечер такъв купон наставаше, гоненици, жмички и т.н. За деца над 3 години е супер. Спокойно можеш да си го пуснеш детето в комплекса...охраната си пази...Бих отишла пак...и на бате му хареса, ама още не си признава...Пък ако сте и с компания още по-добре..За Сл. бряг - ужжжаасс...застроено и гмеч....но ако се ограничиш в определени части, не е лошо.....
Има и още, но Ангел мрънка...
Честита годинка на Йоан...Да расте здрав и щастлив!
Дописвам се...Кришка все си мислех да ти звънна, ама ми беше неудобно ... Embarassed
Надина - ммдаа и аз съм по сценарийте....понякога направо се мразя...

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 08:46 от EmiR

# 638
ЧРД на ЙОан, жив и здрав, палав и късметлив!   bouquet

Ооо, Еми, уелкъм  Hug

Мая, споко, всичко ще мине ок  Peace

Aaaa, казвам аз че ни е супер плажа, ама ей на някой да го оцени Joy То и ако не взимаха и по 5лв още по- добре щеше да е Rolling Eyes
Много я харесвам и аз Албената, но кога ли ще отскочим до там  Rolling Eyes Трябва да изтръпна и да си оставя децата на отглеждане за 2-3 дни, ма пусто откачалка съм , не мога  Crazy

Днес ще се впускам пак в мисия обувки, изтръпвам пи сблъсъка с продавачките, щото ми останаха 2-та магазина, които най-много мразя да посещавам и в които има най-голямо разнообразие  Sunglasses

# 639
Емир не искам да те обидя просто се притеснявам бате дали ще е годен още ама чакай да не говоря много да не туря и аз скоро втора линийка Laughing

# 640
 Благодаря ви за поздравите. Направо не разбрах как се изтъркаля 1 година. С всички ни е така.

За съжаление тук не познавам никой с малки деца, а Йоан така се радва на други бебета. Щеше да си умре от кеф на истинско детско парти.  Та, събираме само дърто...... Не си представях така РД-то: с маане на пържоли и лющене на ракия... Дано да стане весело за нас поне.
 Благодарна съм за тази малка 1-годишна благодат. Най-голямото щастие, което ни е сполетяло.  Laughing  ММ няма търпение да ми надуе пак корема. Даже е решил, че сега пак съм бременна. Искал вторият му син да се казва Павел. Аз съм втрещена. Третото дете ще го кръстя: "Втори".
 Броят на синовете щял да бъде 3. Пуснахме обява: "Търси се златна ябълка на прИмоция.."  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 10:48 от Venilove

# 641
Венилов разчувстваме
Цитат
Благодарна съм за тази малка 1-годишна благодат. Най-голямото щастие, което ни е сполетяло.

ЕмиР-че сори много за Ангел, ти си знаеш за дрогичкие-витаминчета, капки, осцило...,коризалия, алиум цепа и др.подобни, дано ви се размине.
Бобиндата пък е с леко разстройство, което приписвам на антибиотика, ама.......ще видим до кога така, давам засега банан като запичаща храна и смекта, пък  Thinking

# 642
О, Ангел болен,че и Боб на АБ, да се оправяте мъниците  Hug Бе аз ли не съм прочела или сте се дописвали? Такъв да съм заплес  Thinking

Вени,
Пуснахме обява: "Търси се златна ябълка на прИмоция.."  Mr. Green
Joy

# 643
  • София; Дружбето
Честит рождне ден на Йоан. Да е жив и здрав и скоро да си има братче значи Mr. Green Hug

# 644
Честит празник на Йоан! Да е жив и здрав за радост на мама и тати! Весело и безгрижно детство!  ura, а мама скоро да се похвали с  EFP

Емир, добре завърнала се! Децата бързо да се оправят!

Бобсъна и той да се взема в ръце  и тутакси да оздравява! Hug

Общи условия

Активация на акаунт