Son bahar - Любов назаем - Тема 24

• 30 308
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
ОООООООООхоооооо,така да я наредиш! hahaha  Бачкай, робе да ти додйде акъла в главата, па вие... цаца... и биричка ....и музика..........бравос, супер сте! ЕЙ сега съм готова, тази Едата много говори, ке не мойм й разбра сичкото, що го изговори..........идааа, след минута!  Heart Eyes Ха наздраве, обаче!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 571
ОООООООООхоооооо,така да я наредиш! hahaha  Бачкай, робе да ти додйде акъла в главата, па вие... цаца... и биричка ....и музика..........бравос, супер сте! ЕЙ сега съм готова, тази Едата много говори, ке не мойм й разбра сичкото, що го изговори..........идааа, след минута!  Heart Eyes Ха наздраве, обаче!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Е, е ,е споко джанъм. Белл е сега ще ти сложи една снимка. Биричка има цаца тоже няма да си на сухо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 572

Ето Кралице и то двама не един. Били жадни и гладни. Погрижи се за момчетата hahaha hahaha hahaha

# 573
Ооооффффффффф, hit hit

Пак пиша,пиша и не мога да го изпратя  Cry Cry Cry
Мамче, исках да ти кажа че точно тоз клип с каките чаках,че
много ми е сладък като си потропва  hahaha hahaha hahaha
А пък за това,че дойде ли наш Галинчо тук няма връщане назад.
Кеф му море,кеф му планина,кеф му равнина.
Я колко мами сме-ако трябва ще го вържем и никакъв Стамбул
 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 574
# 575

Ето Кралице и то двама не един. Били жадни и гладни. Погрижи се за момчетата hahaha hahaha hahaha

Пу, единия за мен!!!!!

# 576
# 577
# 578

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 22:23 от BELL-

# 579
Ха тази снимка е зад кадър. Човека при всяка възможност пали цигара. Като дойде тука ще си отпуши на воля.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 580
# 581
# 582
# 583
Много е хубав с бялото костюмче! Wink Wink Wink

# 584

Общи условия

Активация на акаунт