Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Хареса ми филмчето, както и всички останали с участието на Дженифър Анистън.

И аз го изгледах онази вечер,на мен също ми хареса Peace

Не се отваря линка, погледнах и в Арена, и там са го свалили, от къде мога да го дръпна?

# 361
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Хареса ми филмчето, както и всички останали с участието на Дженифър Анистън.

И аз го изгледах онази вечер,на мен също ми хареса Peace

Не се отваря линка, погледнах и в Арена, и там са го свалили, от къде мога да го дръпна?

Този не можах да го догледам...голяма скука ... още след 15 тата минута

# 362
Защото не си се пробвала на The American  Wink - два пъти заспивам на него - ако и на третия не го догледам - отказвам се  Joy

# 363
Незнам дали сте обсъждали този филм, но на мен много ми хареса Flipped (2010) Peace
Обичам подобни филми, когато някой разказва някаква история.
Бихте ли ми казали някои заглавия на филми, подобни на горния, или от рода на "Американско сватбено одеало", "Пържени зелени домати", нещо в този стил.
Благодаря ви Hug

# 364
Интересно, понеже днес пуснах по по-известните тракери и не го намерих. newsm78 Иначе аз много го харесвам, имам предните три части, за мен фаворит си остава първата. Изгледах го в ютюб Mr. Green Няма да те затрудни особено английския, той си е по-скоро тип музикален филм. Заслужава си, но само ако не си гледал предните три Mr. Green

Значе не си  търсила в Мастерс го има, но за съжеление няма бг субс.

# 365
Незнам дали сте обсъждали този филм, но на мен много ми хареса Flipped (2010) Peace
Обичам подобни филми, когато някой разказва някаква история.
Бихте ли ми казали някои заглавия на филми, подобни на горния, или от рода на "Американско сватбено одеало", "Пържени зелени домати", нещо в този стил.
Благодаря ви Hug
Много благодаря за предложението - "Flipped"  bouquet, много ми хареса!

# 366
Май не сме го споменавали. Heart Eyes The Magic Sword: Quest for Camelot / Вълшебният меч

Laughing Laughing Laughing

# 367
  • в сърцето на един мъж...
Интересно, понеже днес пуснах по по-известните тракери и не го намерих. newsm78 Иначе аз много го харесвам, имам предните три части, за мен фаворит си остава първата. Изгледах го в ютюб Mr. Green Няма да те затрудни особено английския, той си е по-скоро тип музикален филм. Заслужава си, но само ако не си гледал предните три Mr. Green

Значе не си  търсила в Мастерс го има, но за съжеление няма бг субс.

Ако става дума тук за Кънки с остър връх 4, то вече го гледах, намерих го и в един от торентите. За съжаление по времето, по което го търсих, нямаше в Мастърс. И все още продължава да няма субтитри.

# 368
Силно препоръчвам Kites http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=226129&hit=1. Много много любов.  newsm10

# 369
Аз не съм особено "очарована" от 'Kites',но все пак е нещо различно.С нетърпение чакам "Такъв е живота" с Катрин Хейгъл и Джош Дю..как беше...

# 370
Присъединявам се към нехаресалите 'Kites',някак не успя да ме грабне Confused
В последно време издирвам "White Ribbon" (http://www.imdb.com/title/tt1149362/) Изобщо не го откривам по тракерите,пък ще ми трябват и субтитри  Embarassed Някой да сподели някакви впечатления,ако му е попадал?

# 371
Аз не съм особено "очарована" от 'Kites',но все пак е нещо различно.С нетърпение чакам "Такъв е живота" с Катрин Хейгъл и Джош Дю..как беше...
....амел  Joy Joy

Anik@, намирам филма в Замунда Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte, със субтитри е, дано имаш регистрация там. Въпреки, че като му прочетох резюмето и се чудя как така ти се гледа такъв филм  Rolling Eyes.

# 372
Anik@, намирам филма в Замунда Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte, със субтитри е, дано имаш регистрация там. Въпреки, че като му прочетох резюмето и се чудя как така ти се гледа такъв филм  Rolling Eyes.

Емма,много ти благодаря! Аз го търсих с английското му заглавие и все удрях на камък Embarassed
Как ми се гледат такива филми? Гледам всичко аз,европейско кино е и ми е слабост Heart Eyes Малко е сложна процедурата със Замунда,но ще търся начин.
Още веднъж благодаря  Hug

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт