Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Water for elephants с Рийз Уидърспун и Робърт Патинсън....Гледайте го задължително! Heart Eyes
Интересна любовна история! Heart Eyes
Сюжетът е интересен, но Патинсън е много слаб актьор  Tired Рийз Уидър спун също игра слабо. Кристоф Уолц обаче няма грешка  Peace - филмът се крепи на него и добрия сценарий

# 691
За любителите на съдебни трилъри препоръчвам

Nothing but the truth (2008)

# 692
  • София
Що пък Патинсън да е слаб актьор? Филмът си е много добър, доста добра екранизация на книгата, даже не знам кое от двете повече ми хареса. Рийз също е точно такава, каквато я описват в книгата и както съм си я представяла докато чета.

# 693
Скоро някой беше препоръчвал един турски филм, за едно семейство, което го изселват от планината и те се разпръскват из други места. Спомням си, че на едно момче му присаждаха крак в чужбина, а едно дете се удави в пералня Спомняте ли си как се казва филма newsm78

# 694
  • София
Скоро някой беше препоръчвал един турски филм, за едно семейство, което го изселват от планината и те се разпръскват из други места. Спомням си, че на едно момче му присаждаха крак в чужбина, а едно дете се удави в пералня Спомняте ли си как се казва филма newsm78
Не, но звучи много интересно. Ако намериш заглавието, моля те дай линк тук.  Hug

# 695
  • Пловдив
Мога да ви препоръчам последния филм, който гледах - Love, Wedding, Marriage (Любов, сватба и брак) Приятно, забавно и романтично филмче....  Simple Smile

# 696

Много хубав филм, но краят ми беше толкова безсмислен и глупав...може да не съм го разбрала.  Laughing

# 697

Много хубав филм, но краят ми беше толкова безсмислен и глупав...може да не съм го разбрала.  Laughing
  ами може  и да не си го разбрала, защото краят си е много смислен даже Peace

# 698
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … 816ad02e759086afe   Peace  Заповядай!

Видях Слънцето / Gunesi Gordum 2009  http://www.imdb.com/title/tt1347521/

# 699
Günesi gördüm - да, това е филмът! Много ти благодаря, lacunababe   bouquet

# 700

ами може  и да не си го разбрала, защото краят си е много смислен даже Peace
Радвам се, че ви е харесал   bouquet Да си призная на мен ми хареса най-вече заради края ... някакси това беше кутията на Пандора  Wink

# 701
На мен също ми хареса чак накрая..преди това някак не можех да я разбера напълно Rolling Eyes
Хареса ми и финалната реч на адвоката и- нещо от сорта, че при великите хора принципи и човек е едно и също  Peace

# 702
# 703
# 704
  • София
На мен пък ми беше забавен, същия като "Просто секс", но с удоволствие гледам любими лица на екрана.

Общи условия

Активация на акаунт