Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 138 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • в сърцето на един мъж...
Ще съм благодарна, ако някои знае къде има английски/ български/испански субтитри за Scusa ma ti voglio sposare, толкова много време чаках да намеря този филм и когато най-после го свалих нямам субтитри  newsm78 Sad
Ето тук го има с български превод Sorry, If I Love You , DMCA-removal-from-Google Simple Smile
Малко късно, но  Wink

Това е първа част на филма
Странно  newsm78.

Кое е странно? Това, което ти си дала като линк е първата част на филма, а тази, за която се търсят субтитрите е втората.

Продан, това, което има на този сайт е фейк торент. Даже е свален от сайта.

# 76
Management (2008) - Помощник Управителят - добър филм с Дженифър Анистън, хареса ми.

# 77
Айде пак съм аз, май взех да злоупотребявам с тая тема  Rolling Eyes. Подкарах Енерджи тракера (ми така е, като ми затвориха Наносет-а) в категорията "романтични" филми и което свалих-гледам. Та днес предложението ми е "Evening" http://energy-torrent.com/details.php?id=2180   Peace.
 А втората част на "Sorry, if i love you" я имам свалена от преди доста време от някакъв чужд сайт (не помня вече от къде), но качеството е.....под всякаква критика. И е без субтитри де.

# 78
  • 221B Baker Street
вчера гледах този по HBO и много ми хареса  Peace

Принцеса от Хълма на светлината

както и този,много приятен

Си Джей 7

# 79

Кое е странно? Това, което ти си дала като линк е първата част на филма, а тази, за която се търсят субтитрите е втората.

Продан, това, което има на този сайт е фейк торент. Даже е свален от сайта.
Не видях, че е от 2010,  изглежда няма субтитри за него. Sad

# 80
  • в сърцето на един мъж...
Няма го даже по торентите. Излезе февруари на кино в Италия, а тук много трудно се качват такива филми и е изключително трудно да се намерят.

# 81
Няма го даже по торентите. Излезе февруари на кино в Италия, а тук много трудно се качват такива филми и е изключително трудно да се намерят.
Голямо търсене падна на този филм, вече един месец чакам да излезе някъде в какви ли варианти него търсех с английско заглавие с италианско също, но уви, явно е много пресен още и ще почакаме.....
Скоро гледах Cath ana release с Дженифър Гарнър, приятна романтична комедия

# 82
  • Пловдив
Здравейте!

Чак сега открих тази тема(за което много съжалявам Blush) и определено ще се възползвам от някои предложения Wink.

Един от последните филми ,които гледах и много ми хареса беше Ghosts of Girlfriends past.

А пък от другите филми,които споменавате  много харесах Последната песен(явно ,защото не съм чела книгата Rolling Eyes).Историята наистина много ме трогна,но някакси наистина Майли Сайръс ми се струваше много странна за тази роля.
Аз също съм голям почитател на Никалъс Спаркс и The Notebook  и А walk to rememeber са ми абсолютно любими завинаги ,и завинаги." С дъх на канела" (Dear John) нещо не ме грабна чак толкова ,много го чаках да излезе по торентите,но някакси не ме омагъоса ,както другите.

Много ми хареса също Everybody's fine.

# 83
 Здравейте, някой знае ли оригиналното заглавие на английски на филма "Любовен рикоШет" с Катрин Зита Джоунс? Благодаря ви предварително  bouquet

# 84
  • Пазарджик/Лондон
Здравейте, някой знае ли оригиналното заглавие на английски на филма "Любовен рикоШет" с Катрин Зита Джоунс? Благодаря ви предварително  bouquet

The Rebound .

# 85
Аелис, хиляди благодарности!  bouquet

# 86
Здравейте искам да ви помоля ако някой намери филма Кулинарно състезание да даде линк филма е хубав а не мога да га намеря!!!Благодаря предварително

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:18 от Златина*

# 87
Здравейте искам да ви помоля ако някой намери филма Кулинарно състезание да даде линк филма е хубав а не мога да га намеря!!!Благодаря предварително
За Just Desserts ли става въпрос, май го няма по бг тракерите   Sad

От мен препоръка за Vaniglia e cioccolato - http://www.imdb.com/title/tt0399836/ много хубава италианска романтична драма, но също го няма по бг тракерите, аз го издебнах по телевизията даваха го по Мсат

# 88
  • София
Аз свалих "Scusa ma ti voglio sposare" от ит.торент сайт (от втори опит, че първия звука беше лош). Не знам има ли го в бг торентите, но ако го няма мога да дам линк или направо сваления филм ако някой го иска. Peace
Субтитри няма.

# 89
Вече го има на много места, дори го свалих с много високо качество на 2 диска, но проблема с липсата на каквито и да е субтитри за него си остава.

Общи условия

Активация на акаунт