Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • у дома
Последна песен едвам я добутах до 20-тата минута? Има ли смисъл да се донапъвам?

Честно казано не,аз го гледах в продължение на седмица и все заспивах на него  Embarassed и най-накрая го изгледах през деня,но не си заслужава...

# 46
  • Карлово
С удоволствие гледах този филм: Because I Said So / Защото Аз Казах Така http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=92642&hit=1ht … d=92642&hit=1
Как съм го изпуснала и на мене сигурно ще ми хареса.
Препоръчвам финландския
Годината на вълка
http://www.imdb.com/title/tt0808486/

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 12:50 от chanoir

# 47
1.The Last Song
2.PS I love you
3.A Remember
Това са все филми,които си заслужава да бъдат гледани.  Peace Heart Eyes

# 48
Здравейте ето няколко предложения и от мен The last song филм който може да ви трогне,A walk to remember,Killers,No reservations, и Живот или нещо подобно

# 49
Ще съм благодарна, ако някои знае къде има английски/ български/испански субтитри за Scusa ma ti voglio sposare, толкова много време чаках да намеря този филм и когато най-после го свалих нямам субтитри  newsm78 Sad

# 50
  • Пазарджик/Лондон
Запис и от мен. Много хубави филми изгледах благдарение на вас  Hug!

# 51
  • в сърцето на един мъж...
Ще съм благодарна, ако някои знае къде има английски/ български/испански субтитри за Scusa ma ti voglio sposare, толкова много време чаках да намеря този филм и когато най-после го свалих нямам субтитри  newsm78 Sad

А къде намери филма?

# 52
  • 221B Baker Street
този гледах снощи Коприна

# 53
1.The Last Song
2.PS I love you
3.A Remember
Това са все филми,които си заслужава да бъдат гледани.  Peace Heart Eyes

L O V E, кой е този "A Remember"??? Може би "A Walk to Remember"  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=80565&hit=1

А за "Последната песен" не съм съгласна. На мен въобще не ми хареса, а актрисата в главната роля  Sick нито може да играе, нито има визия, глас и присъствие. Осакатили са иначе хубавият сценарии, по хубава книга с избора на това същество.  Laughing

# 54

А за "Последната песен" не съм съгласна. На мен въобще не ми хареса, а актрисата в главната роля  Sick нито може да играе, нито има визия, глас и присъствие. Осакатили са иначе хубавият сценарии, по хубава книга с избора на това същество.  Laughing
Лично на мен актрисата ми хареса много. Гледах го с приятели и определено не само на мен.  Peace
Но пък в крайна сметка на мен ми харесва едно, на теб друго, а трети и четвърти съвсем различно. Всеки си има предпочитания.  Simple Smile
Тва,че едно нещо на теб ти хареса,не значи,че на мен ще ми хареса и обратно.  Peace

# 55

Лично на мен актрисата ми хареса много. Гледах го с приятели и определено не само на мен.  Peace
Но пък в крайна сметка на мен ми харесва едно, на теб друго, а трети и четвърти съвсем различно. Всеки си има предпочитания.  Simple Smile
Тва,че едно нещо на теб ти хареса,не значи,че на мен ще ми хареса и обратно.  Peace

Права си!  Peace

# 56
Дръпнах го снощи и го изгледахме, много хубав филм!

# 57
@GEIA  ето от тук малко е слаб сийда и го дърпах почти 2 дни http://t.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=5ff2215e269ca0a … 110e9c59018898688     Качеството е идеално  Stop

Никой ли не знае за субтитри  newsm78 , накрая ще взема да го гледам на италиански, учила съм го няколко години, а и този филм ми е слабост  Hug

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, дано не е пак фейк Sad Субтитри и аз не съм намирала.

# 59
Още един глас за Feast of Love / Любовен пир (2007) - доста добър филм. Бях пропуснал и Imagine Me & You (2005) който също много ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт