Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 541
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Unknown
Филма се казва Непознато  Heart Eyes
И на мен много ми хареса филма, подкрепям Peace.

Unknown / Без име (2011)

# 586
Unknown
Филма се казва Непознато  Heart Eyes
И на мен много ми хареса филма, подкрепям Peace.

Unknown / Без име (2011)
подкрепям-много добър  bouquet

# 587
  • София
The Adjustment Bureau / Агенти на съдбата (2011) готино филмче, с различен сюжет. Peace

# 588
  • София

Как е качеството в Замунда? Не намирам коментар за това под филма.

# 589
  • София
Ами аз го гледах с ужасно качество, ама наистина ужасно, но не помня изобщо кога и откъде съм го теглила, защото отдавна ми стои в папката с чакащи филми, тъй че линка който съм дала мисля, че е с по добро качество  като гледам скрийншотите отдолу, определено не съм го гледала с такова.

П.С. В коментарите прочетох това:

"Нема такъв филм бате можеби филма на 2011 е това мн смислен и отлична игра на актьорите гледах го с лошо качество но сега благодарение на Замунда ще се гледа пак..."

което ме навежда на мисълта, че е читав горе долу за гледане.

# 590
Здравейте,сега откривам темата и за да не е просто запис да споделя за по-стар хубав филм - Къщата на моя живот ( Life az a house ) с доста известни актьори http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=79624&hit=1

# 591
  • София
Dum Maaro Dum/Вземи си дъх (2011) на мен лично филма много ми хареса, не е романтика, но драмата определено я има, по различен е сюжетът от масовите индийски филми, има я любовта, но в малки дози, тук е наблегнато на борбата с наркотиците.Общо взето смятам, че филмът не на всеки ще му хареса, но пък можете да пробвате.
Субтитри има в коментарите.

# 592
Силно съм впечатлена! Страхотен филм  Heart Eyes
 Ask Tesadufleri Sever / Любов: Просто съвпадение (2011)

# 593
  • Варна/Лондон
Силно съм впечатлена! Страхотен филм  Heart Eyes
 Ask Tesadufleri Sever / Любов: Просто съвпадение (2011)
Снощи, след като прочетох отзивите тук, и аз го гледах- присъединявам се към всички препоръки до сега. Прекрасен филм!Това ми беше първият допир с турското кино и съм очарована.
  Другият, който гледах наскоро и ме докосна, с прекрасна игра на иначе семплата Гуинет- Горещо кънтри, с чудесни песни.
И още един, на Холмарк- Freshman Father. Hug

# 594
  • София
И на мен ми хареса Peace.

# 595
Току що го гледах! Хареса ми  Peace!

# 596

Бива ли такива  филми да пускате,ревах като дърта магарица  Cry Cry Cry Много хубав филм,определено си промених мнението за турското кино.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 597
  • София
Вече е на този линк:
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=266736&hit=1

Ами заслужава си да се гледа, кво да праиш нещата от живота...
Та в тоя дух на сълзи, на който са му останали, да предложа един много, ама много тежък и тъжен филм с участието на Хавиер Бардем в главната роля, ако не сте го гледали вече разбира се...

Biutiful (2010)

Пригответе си 2-3 пакета кърпички.. Cry

# 598
  • Тук някъде.....
Ще ви предложа два филма - The last song, има го в Замунда, много, много ми хареса. Извинявам се ако е предлаган вече.
Вторият е съвсем нов - Listen to your heart 2011, също го има в Замунда, но няма субтутри за него. Търсих из нета за английски такива за да започна да ги превеждам, но не намерих. Момичета, филмът е много хубав, потресаващ. И тъжен, но си заслужава. Hug

# 599
  • Варна/Лондон

Бива ли такива  филми да пускате,ревах като дърта магарица  Cry Cry Cry Много хубав филм,определено си промених мнението за турското кино.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Видях по- напред в темата и други предложения за турски филми, но моля по- запознатите да споделят кой да гледаме след този? Tired

Общи условия

Активация на акаунт