Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 331
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз не съм гледала още испанската версия, но италианската ми хареса много.На мен актьорите, много ми допаднаха, даже ми се струват много точно подбрани, ако главния герой беше някакъв супер красавец някак си нямаше да му отива ролята.Харесвам Рикардо Скармачо, не мога да кажа, че е грозен, има чар момчето, даже наскоро гледах една приятна романтична комедия с него Mine vaganti
а щом ви е харесал саундтрака ето поздрав с елементи от филма http://www.youtube.com/watch?v=UhgHTdATwB4

# 646
Здравейте и от мен!Гледах и двата филма ,лично за мен италианския Tre metri sopra il cielo е  в пъти по-добър от испанския.Актьорите в италианския са много добри а Рикардо Скармачо ми е любимец.А главната героиня в испанския филм нещо не ми допадна .Няма да е лошо да го гледам отново за не знам кой си път,един от любимите ми филми,който не го е гледал препоръчвам горещо! Hug Peace

# 647
  • в сърцето на един мъж...
И аз изгледах испанската версия, определено по-добра ми се струва италянската Peace

# 648
La Finestra di Fronte, за почитателите на италианското кино и ...Раул Бова  Embarassed. Само дето малко са го 'зиносали' хубавото момче с тая прическа и очилата, ама....карай да върви. Иначе филма е малко по-различен от останалите италиански филми, които съм гледала. Но хубав! Девойката в главната роля постоянно я мислех за Марийон Котияр и ми беше някак странно.

# 649
И аз изгледах испанската версия, определено по-добра ми се струва италянската Peace

А на мен точно обратното - испанската версия ми допадна значително повече от италианския оригинал. В испанският филм има много повече чувство, детайли, диалози, дори бих казала яснота в действията на героите. Италианският филм също е готин и чувствен, но някак на бързо ми мина всичко.

# 650
  • в сърцето на един мъж...
Ами въпрос на усет, на възприемане на актьори и диалог, както и на това, кое си гледал първо. За мен испанската е по-лоша версия на италянската, но ми харесват и двата филма. Романтика, млади мъже, интересна история, любов, дето ти изтръпват пръстите и така... Laughing

# 651
  • Тук някъде.....
И аз изгледах и двата филма /трите, всъщност, защото италианските са две серии, втората се казва Желая те и я има в Замунда/ и много ми харесаха. Испанската...някак по-детска ми се видя като дълбочина на чувствата. А и честно казано Рикардо ми поразтрепера коленцата  Heart Eyes Много красив мъж, чаровен и играе добре. Не знам испанците ще правят ли втората част, надявам се. Ако някой знае - нека да напише, гледа ми се....направо не исках да свършва филма. Е, вярно, надявах се на друг завършек, а и партньорката на Скармачо във втората част изобщо не ми допадна. Говори се също, че ще има трета част, но вероятно са само слухове.
Насладих се на хубаво италиано-испанско кино, благодаря за предложенията, страхотни сте!   bouquet

# 652
Вчера изгледах и трите филма, за които говорите- италианският много ми хареса,
ама много , испанската версия не ми допадна особено, но имаше своите режисьорски моменти.
На Рикардо много му отива ролята на лошо момче с нежна душа,
докато другият ми приличаше по скоро на разглезено богаташко момче, макар че беше очевидно красив.
Испанската Баби също не ми допадна, не изглеждаше така крехка и нежна както италианската.
Втората част на италианският не беше така силен и наситен с емоция както първият.
Но като цяло и трите филма ми харесаха,
Благодаря ви ,че ги споделихте  Wink

# 653
Забравих да спомена и за музиката към филма- Страхотна !

# 654
  • Пловдив
Дали има някъде филмите по романи на Даниел Стийл, но да не е в master tb или нещо такова беше. От там не могат да се свалят Sad

# 655
  • у дома
Дали има някъде филмите по романи на Даниел Стийл, но да не е в master tb или нещо такова беше. От там не могат да се свалят Sad
Торентът обаче изисква регистрация :
Пълен кръг http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1968
Паломино- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=28872 ,знам,че не искаш от мастерс,но торента си работи,свалих си преди малко филма без проблем...просто предишните линкове в темата са невалидни,защото явно нещо са ги разместили...
Във вбокса също има,но са разделени на части http://vbox7.com/collection:1279667?&page=1

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:46 от svetlaem

# 656
Включвам се и аз при любителите на хубавите романтични филми   bouquet
Връщам се назад в темата  да ви чета .

# 657
да споделя забавен филм напоследък два броя... мжое и да сте ги казвали тук Blush
с дженифър анистън и адам сандлър Жена назаем: малко неадекватен на моменти, но като цяло мнооого забавен Mr. Green
и с тази русичката от анатомяита на грей и суепрякия мъж на фърги Life as we know it - сууупер свеж, много приятен, на моменти трагичен, на моменти супер смешен Flutter

# 658
Здравейте! Дано приемате нови попълнения   bouquet днес след като изгледах Ask Tesadufleri Sever се поразрових и намерих тази тема  Simple Smile филма много ми хареса, като изключим лошия финал  Simple Smile

# 659
Ейййй до трета страница сме изпаднали, безобразие!!! Влизам с две предложения:
My fake fiance, става филмчето, класическа романтична комедия. Може би щеше да е по-интересен ако бяха избрали друга актриса за главната роля.
Детям до 16, едно руско филмче, също много ми хареса, за отношенията м/у тийнейджъри и една объркана любов.

Общи условия

Активация на акаунт