Next.co.uk с доставка до България

• 109 081
  • 900
  •   2
Отговори
# 390
Направи ми впечатление, че лятната им разпродажба беше доста изтеглена във времето - вече бяха минали разпродажбите на повечето места /може би да беше края на юли или началото на август - не помня точно/. Освен това в първите часове на разпродажбата не можех да вляза в сайта, а ми даваше надпис, че поради големия интерес трябва да изчакам към 30-ина минути. Гледах тогава английския сайт...

# 391
  • София
Здравеѝте момичета.

От няколко дни питам неуспешно в тема : Да пазаруваме от UK начини и доставка, за обща поръчка. Но там момичетата не отговарят дори с молба да се разберем на лични.

От НЕКСТ правите ли общи поръчки, както от Спорт Директ примерно. И колко парички ( примерно % ) излиза в комбинирана поръчка. Моля накоя мама от София, която пуска по този начин поръчки ако има жеание да ми пише на лични.

# 392
  • на малък остров в океана
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509065.0 Ето тук е отговорът на въпроса ти. Забранено е развиването на търговска дейност във форума. А и специално за Некст директ няма нужда от обща поръчка. Доставката е до БГ до пощенския ти клон. Без посредници, без проценти, само 5 евро доставка.

# 393
Да ви кажа честно, като си сметнах  какво ми струва доставката от Английския сайт и това от българския/ така да го кажа/, еми идва ми 2-5 лв по- скъпичко, но нещата идват за 7 дни. Специално за Некст поръчвам директно вече.

# 394
  • София
Наистина ли е по-изгодно??Защото други пък ми казаха,че 5лири е доставката,но пък са по-скъпи стоките.Казаха ми,че е по-изгодно да се пазари чрез посредник,там в сайта са по-евтини същите дрехи.

# 395
Обърнато в лева стоките в английския сайт са чувствително по-евтини! Аз чакам да си получа първата покупка от посредник за да преценя дали да използвам услугите на същата фирма и ако съм доволна - ще пазарувам с посредник! За двамата ми сина по едно яке и едни обувки  - ами ще си спестя /по мои сметки/ към 40 лева! Недостатъка е, разбира се, по-дългата доставка, но за 40 лева ще изчакам 1 седмица отгоре  Laughing

# 396
  • София
Обърнато в лева стоките в английския сайт са чувствително по-евтини! Аз чакам да си получа първата покупка от посредник за да преценя дали да използвам услугите на същата фирма и ако съм доволна - ще пазарувам с посредник! За двамата ми сина по едно яке и едни обувки  - ами ще си спестя /по мои сметки/ към 40 лева! Недостатъка е, разбира се, по-дългата доставка, но за 40 лева ще изчакам 1 седмица отгоре  Laughing
Нали?Значи не са ме заблудили,наистина е по-евтино чрез посредник.Неудобство е дългото чакане,но ми е удобно за плащане,нямам кредитна карта,пък и си спестявам регистрацията и някои неща,които не разбирам на англ.език.

# 397
Ботушките дойдоха, много са топли и за зимата ще са идеални. Поръчах ги на 08.10

# 398
  • София
Да ви кажа честно, като си сметнах  какво ми струва доставката от Английския сайт и това от българския/ така да го кажа/, еми идва ми 2-5 лв по- скъпичко, но нещата идват за 7 дни. Специално за Некст поръчвам директно вече.

И аз съм на това мнение.....като си сложа %, сумата за кг., куриера в БГ и евентуално наложен платеж, разликата се стопява. Поръчвам няколко пъти вече директно до БГ Peace

# 399
И аз съм на това мнение.....като си сложа %, сумата за кг., куриера в БГ и евентуално наложен платеж, разликата се стопява. Поръчвам няколко пъти вече директно до БГ Peace
Аз мисля да ползвам само превозваческата услуга на посредника. Струва ми се, че колкото е по-голяма поръчката, толкова по- голяма става разликата в цената между двата сайта. След като си получа обаче първата покупка от превозвача и платя всичко, което трябва, ще реша окончателно.
Добре ли си спомням /май се коментираше в темата/, че в международния сайт няма сезонни разпродажби и намаления?

# 400
  • София
Да ви кажа честно, като си сметнах  какво ми струва доставката от Английския сайт и това от българския/ така да го кажа/, еми идва ми 2-5 лв по- скъпичко, но нещата идват за 7 дни. Специално за Некст поръчвам директно вече.

Това го дъвкахме в началото на темата.За мен е по изгодно да се пазарува от английският сайт(доста по евтино е).Аз лично ползвам посредник който не начислява доставка до UK и няма процентно оскъпяване плащам само транспорт до БГ.-4 лв. на кг.Разликата при моята поръчка е 160 лв. е за мен не са никак малко при положение,че мога да си ги спестя и спокойно мога да изчакам 10 дни повече(отделно е това,че някой артикули въобще не ги пуснаха в директа).За 1-2 неща става,но за по голяма поръчка препоръчвам английският,но всеки сам си преценява.                                                           
Queen L
за в бъдеще не знам дали ще пускат разпродажби,но досега 2 минаха,а в директа нямаше.

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 12:25 от Dzuls

# 401
  • Пловдив
Dzuls може ли да попитам за посредника

# 402
  • София
да, и аз се интересувам от този посредник!

# 403
  • София
     shivani мисля,че ти със сигурност го знаеш   Grinning и двете пишем в др. тема(начини и доставки от UK) .Посредника е ТheWinCompany  Peace

# 404
  • София
предполагах, мерси!

smile3525

Общи условия

Активация на акаунт