Next.co.uk с доставка до България

• 109 042
  • 900
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, пуснах поръчка и да ви питам. В пощата ли да я търся или идва на адрес? В сайта нищо не се споменава за поща. И има ли тракинг номер, по който мога да следя или ще си чакам да пристигне?

# 526
  • София
С дебитна карта Маестро можели да се пазарува ?

# 527
3дравейте нова съм в темата искам да попитам как се плашта и дали на някои от вас мога да си поръчам нещо.благодаря ви много.

А защо не си пиръчаш сама newsm78?Плаща се и с дебитна карта с Бг.лв. по курс продава  на лирата към банката от която е издадена картата ти.Доставката е 5 евро. Peace

`Деси`За официалния им сайт съм срещала,но поне за сега не съм виждала такъв,който да се хване в този,а не са и пращали на мейла поне при мен,ако някой е успял в да намери код ще се радвам да го чуя. Peace

ами никога не съм поръчвала от чуждестранен сайт и нера3бирам нищо 3атова...

За това е темата Hugако имаш желание ще те научим Laughing,но после да не се оправдаваш с нас за покупките си. Laughing

хахах...имаите предвид че нера3бирам нищо...

# 528
Уффф днес след 20 минутен международен разговор разбрах, че поръчката ми от next direct е.. загубена.. и няма да дойде, щели да ми върнат парите, ха да видим. На някой случвало ли му се е и има ли смисъл да поръчвам пак, ще дойде ли изобщо до BG .. и защо те не са ме оведомили по някакъв начин, че няма да си получа нещата, а трябва да им звъня в англия..  Sad

# 529
Ужас  smile3515
Дано поне скоро ти възстановят паричките. Въпреки че е възможно да се случи на всеки без значение сайта от който е направена поръчката е адски неприятно.
Иначе обикновено клиентът си следи пратката и алармира ако не я получи в определения срок.

# 530
Здравейте,някои поръчвал ли е от NEXT размер 13 от децките ботушки,моля за размера на стелката.

# 531
Уффф днес след 20 минутен международен разговор разбрах, че поръчката ми от next direct е.. загубена.. и няма да дойде, щели да ми върнат парите, ха да видим. На някой случвало ли му се е и има ли смисъл да поръчвам пак, ще дойде ли изобщо до BG .. и защо те не са ме оведомили по някакъв начин, че няма да си получа нещата, а трябва да им звъня в англия..  Sad

Именно заради това предпочитам посредниците. Комисиона за цялата занимавка е нищожен според мен и не си струват главоболията, но всеки си преценява. Сега по Коледа даже имат процоция, само 5%  при поръчка над 50 лири:hug:За 2,5 лири не ми се занимава с разговори, търсене на пратки, блокирани суми, липси и т.н определено...

# 532
  • Варна

Ееее това е мн.неприятно.Стискам палци час по скоро да ти възстановят сумата Hug

# 533

Именно заради това предпочитам посредниците. Комисиона за цялата занимавка е нищожен според мен и не си струват главоболията, но всеки си преценява. Сега по Коледа даже имат процоция, само 5%  при поръчка над 50 лири:hug:За 2,5 лири не ми се занимава с разговори, търсене на пратки, блокирани суми, липси и т.н определено...

Абсолютно си права и аз съм на същото мнение  Peace  Peace

# 534
  • София

Аз имах същия проблем преди известно време, но никой тук не ми отговори.
След като не получих поръчката си 3 седмици и след ходене няколко пъти до пощата, реших да си проверя интеренет банкирането и видях, че са ми възстановили обратно парите. Писах им мейл, да ми обяснят какво се е случило с поръчката. Те ми се извиниха и писаха, че по неизвестни за тях причини поръчката ми е била върната обратно от България в Англия и да си поръчам отново от сайта, ако желая. Поръчах отново и нещата ми дойдоха след 5 дни. Явно трябва след като изтекат десетте работни дни за доставка да им се сигнализира, но мен ме подведоха дамите в пощата, които ме убеждаваха, че се бавели пратките заради повишените мерки за сигурност и че много кратък срок е една седмица да пристигне от Англия.

По принцип е така при интернет пазаруването - ако има изчерпан артикул или се загуби пратката, трябва сами да си следите, просто връщат парите в сметката обикновено. Само не знам защо сте им звъняли по телефона, трябвало е по имейл да се разберете.

# 535
  • Luxemburg
Именно заради това предпочитам посредниците. Комисиона за цялата занимавка е нищожен според мен и не си струват главоболията, но всеки си преценява. Сега по Коледа даже имат процоция, само 5%  при поръчка над 50 лири:hug:За 2,5 лири не ми се занимава с разговори, търсене на пратки, блокирани суми, липси и т.н определено...

за коя фирма става въпрос? Аз много искам да си поръчам 1-2 неща за детето от next.co.uk но не съм ползвала услугите на посредниците и ме е малко страх. Писах на 2 фирми (brits и gab co) но вече цяла седмица нямам  отговор. А за намаленията и неработещите дни за които говорите нищо не пише в сайта им. Изобщо сайтовете им са пълна скръб. Май само с телефонен разговор става. А не ми се поръчва през nextdirect тъй като ми се оскъпява доста поръчката. Вие как ги ползвате тези фирми - като посредници (и плащате % +доставка) или ги ползвате за транспорт само. Кое е по-сигурно или е еднакво. Много жалко че вече са забранени общите поръчки, много по-спокойна бих била да дам парите на някое опитно момиче от София.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 15:51 от ronicat

# 536
 Ще ти пиша на лични да не го приемат за реклама...

# 537
  • където си пожелая...даааа...

за коя фирма става въпрос? Аз много искам да си поръчам 1-2 неща за детето от next.co.uk но не съм ползвала услугите на посредниците и ме е малко страх. Писах на 2 фирми (brits и gab co) но вече цяла седмица нямам  отговор. А за намаленията и неработещите дни за които говорите нищо не пише в сайта им. Изобщо сайтовете им са пълна скръб. Май само с телефонен разговор става. А не ми се поръчва през nextdirect тъй като ми се оскъпява доста поръчката. Вие как ги ползвате тези фирми - като посредници (и плащате % +доставка) или ги ползвате за транспорт само. Кое е по-сигурно или е еднакво. Много жалко че вече са забранени общите поръчки, много по-спокойна бих била да дам парите на някое опитно момиче от София.
според мен не се оскъпяват повече, защото доставката до бг е 10 евра, а при посредника един път се плаща процент от сумата и втори път за доставката, дори май и доставката от сайта до английския адрес се заплаща от клиента, и така излиза по-скъпо даже newsm78

# 538
  • Luxemburg
Аз гледах специално на Бритс че от некст имат безплатна доставка и се плаща £4 за посредничеството и £1.50 за доставката до СФ. Ако поръчам от некстдирект ми е 5€ доставката до БГ. Но само за едно яке разликата ми е 15лв. ако избера да поръчам с посредник от некст, пред това директно от нексдирект, а ако аз го поръчам и си платя само транспорт, то разликата става още по-голяма. Затова и питах, тъй като първо си направих сметката. Но благодаря на момичетата които ми писаха на лични, че Бритс нямат офис в Сф и се чака в определен ден и час на Метро (което не ме устройва), а Габко раздават само в един ден от седмицата също в определен час и ако не се вземе, се изпраща по пощата.Остава да разбера дали така е и при Емпреса, защото мислих че като имат офиси в Сф може да се вземе по всяко време в работното им време.

# 539
  • Luxemburg
Да разбирам ли че от английския сайт не може да се плаща с БГ карти? И колко време отнема да стигне до превозвач в Лондон? Днес говорих с Габко и се кълнат че пристига за 5-7дни и ако стигне до 16.12 в Лондон, ще дойде за Коледа в Сф, в противен случай със следващата доставка на 5.01 и ще стигне за Атанасов ден  Laughing.  И още едно въпросче. Дали да поръчам сега от английския сайт или да изчакам намаленията след НГ и да поръчам от европейския сайт с доставка директно до БГ. Питам, защото се чудя дали ще остане това което съм харесала. В английския сайт вече 2 номерации са се изчерпали, а в европейския ги има все още вскичките, но дали ще останат за разпродажбите и ще мога да се вреда. Какво мислите момичета, вие имате доста опит, а на мен ще ми е за първи път (и за двата сайта) и ми е малко притеснено. Вече 2 месеца се каня, и добре че е нещо за пролетта (яке за дъжд) че да се надявам да няма много голям интерес.  Praynig

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 10:25 от ronicat

Общи условия

Активация на акаунт