Next.co.uk с доставка до България

• 108 943
  • 900
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Получих подобни на вторите, но момичешки и са много лекички. Изглежда и че ще топлят много.

Тези ли? На мен страшно ми харесват - на снимка поне.
http://www.next.co.uk/x48710s5#723551x48
Като размер дали отговарят (да предвиждат и дебел чорап) Simple Smile
Здравейте  Simple Smile
До сега не съм поръчвала от сайта, но и аз харесах тези ботуши. Проблемът е, че не знам как са им номерата. Може ли да ми кажете дали си отговарят? Ако някой случайно има 27,  28 или 29  номер на пример обувка или ботуш , моля да ми измери стелката   bouquet
Имам от миналата година  модел е почти същият - UK 9/27/ стелка 17 см.

# 691
  • Варна
Благодаря ти   bouquet
Стъпалото на щерката е 17 см , има обувки от 26 до 28 номер  Shocked Направо се побърках вече.

# 692
  • София
И аз съм на вълна обувки и съм в голяма чуденка.
Харесах за малчо ето тези http://www.next.co.uk/x482818s8   и би трябвало да е UK 9, но като меря на схемата им със стъпалото излиза че е 10 номер (17см)

Някой ако е поръчвал нещо подобно да помага, моля   bouquet

# 693
  • София
Получих подобни на вторите, но момичешки и са много лекички. Изглежда и че ще топлят много.

Да, същите. Не мога да ти дам размери на подметката, защото не са при мен.
В директа са по-скъпи (конкретно ботушките). Ама аз пак от там поръчах, че беше една голяма поръчка.

# 694
Да, в директа са 30 евро  Tired
Аз за конкретния размер не питам, защото вашия номер е със сигурност доста по-голям Wink
По-скоро въпроса ми беше какъв номер да поръчам - като за обувка или да дам аванс с един нагоре  newsm78
Всъщност те би трябвало да са предвидили дебелината на ботуша и чорапа и т.н. и ще си взема точния размер  Peace

Сега остава да си намеря кой да ми ги поръча.... Praynig

# 695
здравейте, май в точният момент се вмъквам да попитам - и аз за този модел ботушки колко е дължината на стелката на 8 номер ако може някой да ми каже ще съм много, много благодарна. Детето ми е с краче на босо почти 16 см.  и се чудя 8 или 9 да му взема. Ако 9 е 17 см. клоня към него, но ако се окаже 18 ще е много голямо. моля подскажете, благодаря!

# 696
  • на малък остров в океана
Страхотни са  ботушките за сняг на Некст, не се колебайте. Моето дете две години все с тях си кара, с показания модел, не пропускат сняг и са много топли. И не на последно място, страхотно стоят и на дънки и на роклички Simple Smile
Тази година и англичаните малко са вдигнали цените - преди бяха по 15 паунда Simple Smile

# 697
  • София
да и аз помня, че миналата година бяха по-евтини.
обаче много нещо ми е търсене с тези номера....

# 698
  • Варна

Здравейте  Simple Smile
До сега не съм поръчвала от сайта, но и аз харесах тези ботуши. Проблемът е, че не знам как са им номерата. Може ли да ми кажете дали си отговарят? Ако някой случайно има 27,  28 или 29  номер на пример обувка или ботуш , моля да ми измери стелката   bouquet
А, каква е разликата  от номер до номер? Защото , ако 9 е 17 см, нашия крак е 17, може пък 10 да е 17.5 и пак ще ми е малко.

# 699
  • Варна
И защо поръчвате от Некстдиректа след като е по-скъпо? Само да не се занимавате с посредици ли?Аз все още не съм поръчвала и ще съм благодарна ако ме насочите  Wink

# 700
  • Бургас
  bouquet

# 701
Страхотни са  ботушките за сняг на Некст, не се колебайте. Моето дете две години все с тях си кара, с показания модел, не пропускат сняг и са много топли. И не на последно място, страхотно стоят и на дънки и на роклички Simple Smile
Тази година и англичаните малко са вдигнали цените - преди бяха по 15 паунда Simple Smile

Ако случайно да си поръчала C7, за да споделиш стелка  Simple Smile  bouquet Колебая се между 6 и 7, в момента крачето на малката е 14 см. Дали 6 ще й стават до зимата  newsm78

# 702
Малко съм позабравила размерите на 6 и 7, но ми се струва, че в момента крачето на дъщеря ти е за 6. Погледнах едни наши умалели маратонки, които са 6 и стелката им е 14.5.
На твое място бих взела направо 7. За крачето е добре да има малко повече място, пък и да не й умалеят преди края на зимата.

# 703
  • София
а някой взимал ли е 10-11 номер? колко см са?

# 704
  • София

Здравейте  Simple Smile
А, каква е разликата  от номер до номер? Защото , ако 9 е 17 см, нашия крак е 17, може пък 10 да е 17.5 и пак ще ми е малко.
Разликата от номер до номер е 1 см.Моето дете в момента носи УК 9 за зимата съм и взела УК 10 стелката е 18 см.В другата тема дадоха размери на УК 11 стелка 19 см  Peace

Общи условия

Активация на акаунт