Next.co.uk с доставка до България

• 108 910
  • 900
  •   1
Отговори
# 735
извинявам се за отклонението, но искам да поитам, някой ако е ходил в магазина в Сф скоро,дали има ботушки, ще ми се да ги пробва.
ето тези ме интересуват
http://www.next.co.uk/x482816s3
http://www.next.co.uk/x482816s1
http://www.next.co.uk/x483816s2

Получих подобни на вторите, но момичешки и са много лекички. Изглежда и че ще топлят много.
Калина има като вторите- момчешки Laughing. Миналата година й ги взех. Страхотни са- топли, лесно се обуват, не пропускат. Пак ще взема същите за тази зима, но се чудя на момичешките.
А може ли да споделиш кой размер сте имали - конкретно ме интересува  6 или 7 какви см са  newsm78

# 736
  • Варна
atinkova,  няколко страници по-назад питах и аз . Ето за UK 9/27/ стелка 17 см. Момичетата казаха, че разликата от номер до номер е 1 см., така, че почвай да смяташ  Wink

# 737
atinkova,  няколко страници по-назад питах и аз . Ето за UK 9/27/ стелка 17 см. Момичетата казаха, че разликата от номер до номер е 1 см., така, че почвай да смяташ  Wink
  bouquet

# 738
atinkova, имаме Некст и от двата размера ,за които питаш по-горе,  и за които  по-горе бях писала,че размерите не отговарят точно явно, имаме сандалки UK7, са с дължина на стелката 13.5см, и кецки също на Next, размер UK6, дължина на стелката 15см, съвсем прецизно мерих и двета моделчета! Сега и взех и ботушки, размер UK9, за всеки случай, за да се застраховам, стелката, доколкото можах да я измеря, защото не се вади е 17см! Peace

# 739
  • Варна
Да видим в такъв случай нашите ботуши тази година ли ще ги носим или до година  Mr. Green Поне има време все още да купя други.

# 740
  • София
Аз поръчах такива. Мога да споделя като дойдат.

Получи ли вече тези ботушки? Колебая се между тях и сините апрески с лепките.

Тази година поръчах от гумените апрески, само че другия модел - със синьо и оранжево нагоре. Страшно съм доволна на прима виста - ботушите са гумени, което ги прави 100% водоустойчиви, гумата е лека, а отвътре са изцяло подплатени с пухче - стелката и всичко.
За разлика от миналата година, когато купих сините апрески с лепките, които не са подплатени и въпреки, че пише, че са водоустойчиви пропускаха като за световно!...
Ако ти помага - 9UK е 17см стелката, а на 10UK e 18см.

Аз да попитам - някой поръчвал ли е това яке: http://www.next.co.uk/x482808s1?utm_source=google&utm_medium … oogleps#402774x48
От снимката не мога да преценя точно колко е дебело и нещото, което най-много ме интересува - тежко ли е? Трябва ми за есента, не за зимата...

# 741
А така сега... Няколко мами писаха, че сините апрески с лепките не пропускат, а сега нова инфо - че пропускат като за световно...? И вътре без подплата? Rolling Eyes

И аз ще чакам някой с инфо за UK7 или UK6. Да се смята назад от по-големи размери не е удачно, защото както знаем, дължината на стелките е различна при различните модели обувки - сандали - ботуши. Ако смятам назад, излиза стелка 14 см за UK6, което ми се струва умалено...

# 742
  • на малък остров в океана
В локви и киша пропускат, в сняг краката са сухи! Поне момичешкия вариант.

# 743
да ви се оплача - поръчах сините апрески с лепките от Некст дайректа, 9 номер и изненада- на етикета, на баджа, на пришития етикет на езика пише UK9, на стелката пише 8  Shocked вадя, меря, няма лъжа стелка 16 см. - 8 номер са! Бясна съм!! Сега ще трябва да се занимавам да ги връщам, дано да са коректни и заменят дефектният продукт и ми покрият всички разходи по връщането.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем.

Иначе мога да ги похваля, че пристигнаха с DHL точно 2 дни след поръчката. Но да не бяха ги объркали....

# 744
  • София
Stelfy - мерси за мнението... дано тези са ви по-сухи...само дето това, че са гумени гаранция не дава, нашите миналогодишните при все като тип същите си пускаха геройската...но дано некстените са по-добре...обаче за другите ме отчея, вече почти на 100% бях, че от тях ще поръчаме, но то ако в локви и киша пускат хич такива не ми трябват...уф..всяка година ми е голяма мъка с ботушите...

# 745
  • Варна
Защо спестихте това, че апреските пропускат ? Поръчах ги вече и съжалявам. Само хвалби прочетох преди това, а значи съм се подлъгала.

# 746
  • София
А така сега... Няколко мами писаха, че сините апрески с лепките не пропускат, а сега нова инфо - че пропускат като за световно...? И вътре без подплата? Rolling Eyes

Наистина при киша и локви пропускат сериозно. Не съм обърнала внимание дали при сняг остават сухи отвътре, но за мен е важно на всичките зимни условия да са устойчиви (понеже често се смесват въпросните условия), не само на половината Simple Smile
Подплата е от гладка изкуствена материя, не е пухче, това исках да кажа, а стелката е най-обикновена. По мое субективно мнение стената на ботуша долу при стъпалото и пръстите е тънка, но това го казвам от позицията на майка, чието дете е а/зиморничаво и б/не е било свръх активно през зимата, така че краката допълнително не е имало от къде да се загряват. Но впечатлението ми е, че краката на детето твърде често бяха ледени и мокри. Няма да повторя с този модел аз...

Имаме сандали номер 6 - 14,5см е стелката, ако това ти помага...

А якето, за което питах по-нагоре днес отидох да го видя в магазина в мола - не е тежко, подплатено е с козинка като плюшена играчка, но не дебело като шуба, отлично есенно яке според мен Simple Smile

Stelfy - мерси за мнението... дано тези са ви по-сухи...само дето това, че са гумени гаранция не дава, нашите миналогодишните при все като тип същите си пускаха геройската...

Хм, откъде са пропускали? Thinking То долната част е като едно общо излято нещо, откъде би могла да влиза водата?
Сори за отчаянието Rolling Eyes

Btw за гумените арпески още да кажа - подлатата им отвътре е пухкавичка, нещо като дебел полар или тънко каракулче, не знам точно как да го опиша. Както казах навсякъде отвътре на ботуша е, но не е хипер дебела, не е като на UGG примерно, да не остане някой с погрешно впечатление Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 18:28 от Stelfy

# 747
  • София
Още един въпрос - някакви впечатления за тези:
http://www.next.co.uk/x482766s7
отвътре навсякъде ли са с каракул или само отгоре (декоративно) ?
Евентуално размери за 7 и 8 номер...

# 748
  • София
нямам идея от къде...случвало ми се е и от някои гумени ботуши да си вади мокър кракът...
Аз имам подобни апрески на тези с кожата, няколко пъти са ми били влажни краката също, но като цяло при тях спец не знам от спарване или от дълбоки локви, но на детето миналата година често му бяха мокри...
Сега се чудя НМ имат също подбни ботушки, дали от тях или от некс  биха били по-хубави... кое като марка се води по-качествео ?

Ако някой е купувал миналата година от Некст или НМ такъв тип апрески ще ми е интересно как се "държат"

# 749
Миналогодишните  ботуши на детето бяха Тимбърленд номер 7 и днес като ги сравнявах с грешно изпратените ми номер 8 от сините апрески установих, че стелките им са абсолютно еднакви, но на Некст отвън са към сантиметър и нещо по-дълги и по-широки. така, че не споделям мнението, че са им тънки стените. доста по дебели са. имат пух от глезена нагоре. Тимбърленда изглеждат доста по-тънки и също са с изкуствена материя отвътре на стъпалото, а миналата зима при температура над 10 градуса като го събуя краката му бяха изпотени, а чорапите влажни! Термочорапи не съм обувала изобщо. Така че има значение не само дебелината, а и качеството на материала.

Общи условия

Активация на акаунт