Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Понеже написаното няма интонация, то се тълкува почти винаги неточно. Интонацията носи над 50% от смисъла.

Не нападам никого във форума. Монда смятам за приятелка, най-малкото сме коментирали тези неща на живо и определено не я нападам. Просто знам, че за нея вярното обяснение е кармата, но си мисля, че и там има някои детайли все пак.

...
Благодаря ви за милите думи, но нямам нужда от тях в момента. Трябва ми истина.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 17:09 от Lilibon

# 121
Ако имах Истината 100 процентова, неопровергана, единствена и доказана бих ти я подарила от сърце пък даже аз да остана без нея лутаща се и неспасила се...
Но  Cry

# 122
Lilibon, ще ти дам един пример. Моя колежка преди години, нямаха с мъжа й деца. Опитите й да забрамение нямаха край, леченията. Тя казваше-  Ще умра , но ще родя! забременя инвитро, на 39 г , роди здраво и хубаво момченце, но на другия дне изпадна в камо- газ гангрена и след 20-тина дни почина. Този случай ме накара да разбера /без да мога да си обесня защо/, че има неща , които колкото и да са естествени и важни и каквото и да правиш няма да ти се случат в този живот- кажи го не ти се дават, не ти е писано или както искаш. Обяснението - защо ?- го нямам, но за мен не е толкова важно. По скоро осъзнаването  и приемането  и намирането на изход .

# 123
  • Варна
Всъщност на мен майчинството ми е дадено, защото имам от същия татко две големи и здрави деца. Всъщност опитите ни за трето дете завършиха по този начин. И големите ми деца са здрави и прекрасни. Винаги съм била оптимист и съм се смятала, и съм казвала, че съм човек с късмет.

А твоята позната darena, е доказала напълно твъдението си - че ще умре, но ще роди...

# 124
Момичета,някой мисля се занимаваше с астрология?

Според един руски форум сега на Преображение мисля,6-7 август се очаквало парад на планетите Венера,Земя,Марс,Юпитер,Сатурн и Уран-практически се очаква да са на една линия.Земята ще е между  Юпитер и Уран от едната страна и Венера,Марс и Сатурн от другата.

# 125
Lilibon , моето мнение е че си помогнала на две души,  на Криско и на Софи да слязат на Земята и да научат нещо. Има души за които това е избор, всъщност ние всички сме си кодирали до кога и как Peace Има много будни и силни души, които си научават уроците за няколко дена И тогава е налице аборт, има други изчакващи до края на бременността и такива като твоите душички за няколко месеца. От гледна точка на необятното, тук няма болка и скръб, няма и карма. Всички си избираме родителите и решаваме какво и колко можем да понесем...да понесат....За мен тук генетиката не играе никаква роля , тук има нещо необятно и с негови закони. Вече е доказано, че можем да си променим дори генетичната предразположеност към заболявания и т.н. В твоя случай е възможен и варианта една и съща душа да те избира два пъти , за да ти помогне да разбереш още неща...не научни разбира се
Тези разсъждения са ми базирани на дългогодишни изследвания върху смъртта. Моята майка си тръгна от този свят на 51 без да е боледувала, без нищо .... минах през всички сътресения описани в книгите и намерих отговорите в езотериката и окултизма. Намерих ги в материя от която бягах като дявол от тамян Wink

# 126
  • София
Лилибон, моите искрени съболезнования...  Flowers Rose Flowers Rose

Такъв е бил изборът на тази душа... Защо? ... Може би карма, може би друго..., не знам...

# 127
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 128
# 129
Lilibon Когато болката е силна, може да те достигне само любовта  Heart. След време ,ще дойде момент, в което отново ще погледнеш на всичко с нови очи. Прегръщам те  Heart

# 130
Raliko  всъщност планетите ще образуват т. нар. Grand cross  или голям кръст и то в кардиналните знаци. Плутон е в Козирог; Уран и Юпитер в Овен; Сатурн и Марс във Везни  и Луната ще влезе в Рак. Когато за замесени кардиналните знаци нещата се развиват бързо. На същата дата 6 август Марс ще направи квадратура със точния градус, на който се случи Лунното затъмнение на 26 Юни. Когато Марс активира градуса на ззатъмнението той отключва  събитие, съобщение или нещо , което е било скрито под повърхността.  
Общо взето възможно е напрежение , но промяната се случва  и във седмиците след това.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 19:06 от feelthef

# 131

feelthef
  Hug Благодаря!  bouquet

# 132
Мъргалче, как е сестричката? Наядаваме се всичко е ОК при нея Peace

Вместо запис едно въпросче - как запазвате положителната си нагласа, когато имате сериозни проблеми? Например на мен ми е много лесно да гледам положително, да обичам всички и да вярвам в чудеса, когато съм щастлива и всичко ми е наред, но когато изпадна в затруднение, лесно се обезверявам и се отдалечавам от правилния начин на мислене. Как се борите с негативните емоции и запазвате оптимизма и благодарността си (или т.нар. положителни вибрации) в моменти на изпитания?

Гери, няма как живоата да е гладък и без "препятствия" или "изпитания", "уроци", "тестове"...или както още щеш може да ги наречем. Разбира се , че е най-трудно да бъдем положителни, когато ни се случили нещо ужасно...А  всъщност  е, че не е  никак нужно да бъдем положителни в такива ситуации. Rolling Eyes

Ако ни се е случила трагична ситуация/случка...съвсем нормално е да оставим тялото и душата да изживее емоциите на тъгата и страданието, ....и така сме  в баланс със себе си/вътрешния Аз/ Ще е много ненормално и странно,  когато ни се случи трагедия, да се правим  все едно, че нищо не се е случило и да се насилваме да бъдем положителни  и все  засмени...това рано или късно  ще предизвика вътрешен и душевен  дисбаланс . Убедена съм!  Wink Така че е е съвсем нормално ...и смятам същ така важно, да преживеем и да изкараме емоциите си в такива ситуации. Ако ни  е тъжно, да тъжим..ако ни се плаче, да си поплачем...но най-важното е да ВЯРВАМЕ, че всичко това е само ВРЕЕМЕННО! Тоест, нека оставим душата ни да изживее емоционално това, което има нужда да изживее...но да не се унесем в това състояние  за много дълго време...защото ще изпаднем в ужасна депресия, и от там вече ще е много по-трудно да излезем. Така мисля и  аз поне така се справям с негативни ситуации...Изживявам емоционално всичко, НО ЗНАМ, ЧЕ ТОВА Е ВРЕМЕННО Wink И в природата е така...след залеза идва изгрев, след дъжда идва слънце, следи зимата-лято...
Така че , не се страхувай когато изпаднеш в затруднения. Всъщност, важното е да няма паника...знай, че за всеки проблем си има решение. И ако имаш вярата и разбирането, че всичко е само за известен период от време... решението ще дойде!Повярвай ми! Peace Всъщност,  справянето с такива негативни  ситуации ни прави много по силни духом.

Lilibon, съжалявам искрено, че се е наложило да преживееш това.... Praynig Аз лично  вярвам в това, което наричаме  " Избора на душите, да си тръгват, когато пожелаят от този свят"./ Изключвам случаите за внезапна смърт/ Знам, че е трудно и тежко да се приеме, но всяка душа има свободна воля...и за нас, останалите , мъката е голяма, когато някоя душа напусне този физически свят, но всъщност душата е направила своя избор, независимо от нашите чувства  към нея и ..нейната привързаност към нас. Просто не е длъжна да се съобрази с нас... Тежко е...но , аз вярвам , че е така.
Прегръщам те и ти пожелавам кураж за напред!

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 19:36 от Винце

# 133
  • Шотландия
Lilibon, голямо гуш и от мен!  Hug Смятам, че humanis и Винце са го казали много точно - по-хубаво не бих могла. Знам, че нещата стоят по този начин.
Момичета, хиляди благодарности за позитивните мисли и енергия, които ни пратихте. Да се отчета - мъж ми нищо не му правиха днес - след седмица пак ще го гледат и ще го снимат на рентген, но има голяма вероятност да не се намества нищо, макар че май не е точно 100 % идеално наместено. Днес обаче се размина големият зор. Визуализирах как му казват - чудесно, г-н еди-кой си, наместила се е костта, няма нужда от оперативна намеса. Почти така стана - дай боже,  Praynig и другата седмица пак така да кажат.  Той смята, че това счупване е било малкият дявол, предпазило го е от нещо по-сериозно - очакваше го нова серия екстремни неща другия месец във Франция, сега ще ходим само като туристи, защото с тази счупена ръка в рамото нищо няма да може да прави. Радвам му се на позитивното мислене Peace

С моята мамичка нещата са по-сложни, някакво образувание в пикочния мехур са й открили, тя се е притеснила доста, ще се ходи допълнително по скенери, може да искат да оперират... дано не се наложи  Praynig че тя ми е на възраст... Много е позитивна, чете Луис Хей, Дийпак Чопра, прави упражнения по Норбеков. Дала съм й и Абрахам.  Моля се за нея, вярвам, че ще се справи. Peace Тя се оправи от рак, дано и този път да се справи.  Praynig
Маргалче, как е сестричката?

# 134
*Мила*

Преди малко се върнах от сестра ми, лежи, боли я, но ще се оправи, надявам се бързо  Hug

Момичета, да ви попитам която от вас евентуално да е чела нещо от Лиана Антонова, какво мислите?

Взех си и от нашите едни мои книги, които съм ги купувала отдавна, но никога не съм и прелиствала даже newsm78:
Шримад Бхагаватам-"Втора песен", някоя нещо чувала ли е?

Общи условия

Активация на акаунт