Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 705
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • В друго измерение
  bouquet Прекрасна нова тема! Благодаря!

И на всички вас, които неуморно споделяте как да бъдем по-добри   bouquet Hug

От предишната темичка, която изчетох на един дъх, забелязах доста нови попълнения - добре дошли и упсех по пътя, който сте избрали bouquet

Много усмивки  Hug

# 76
Лени,благодаря за прекрасната тема  bouquet.Благодаря,че въпреки личните си ангажименти си намерила време да я оформиш чудесна както винаги  bouquet.Благодаря,че се грижиш за тази тема,която много ми е помогнала и продължава да ми помага по  невероятен начин.  bouquet

# 77
  • Варна
Честита ни нова тема. Lenny   bouquet

# 78
Щом плагиатстването ви дразни - гледайте на подобни книги като на енциклопедии подбрали най-доброто до което автора им се е докоснал. Така егото ви няма да има нужда да съди другите за авторство, което е техен проблем, а не ваш.

# 79
Я вижте тая тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514389.0

Бях гледала преди време интервю с Баба Ванга и беше казала че България ще започне да се оправя когато открият мощите на ....един светец, но на кой беше  newsm78 и каза че идва времето.
Да не е било на Йоан Кръстител?
Някой гледал ли е този репортаж?

# 80
Маргало, част от мощите на Йоан Кръстител- част черепа и едната ръка се съхраняват в Истанбул  в стария султански дворец -Топкапъ сърай, както и тоягата на Мойсей  и стъпката на Мохамед.
 Hug

# 81
Нищо не съм чувала никога или и да съм не съм го запомнила  Embarassed
Аз днес се заех да чета темите от първата , надявам се до последната, но много бавно чета, защото ми се иска да осмислям нещата  Hug
Сравнително късно се включих в темата и никога не съм чела подред, винаги оттук-оттам ooooh!

# 82
Маргало,какво съвпадение...и аз днес ги започнах от началото,въпреки че чета още от първия пост на първата тема,сега вече гледам и възприемам с други очи! Peace
...добре,че първите теми са по 30-тина страници Laughing...наистина става бавно,но пък си струва търпението!
Рози и Рози,благодаря ти за "Усмихни се"! Hug

# 83
Маргало,какво съвпадение...и аз днес ги започнах от началото,въпреки че чета още от първия пост на първата тема,сега вече гледам и възприемам с други очи! Peace
...добре,че първите теми са по 30-тина страници Laughing...наистина става бавно,но пък си струва търпението!
Рози и Рози,благодаря ти за "Усмихни се"! Hug

Hug Heart Eyes

# 84
ха Partyи аз днес се заех да чета темите още от началото,но наистина става бавно!

# 85
  • Добрич
В друга тема попаднах на препоръка за релаксираша музика. Намерих я в торент и реших да споделя линка:

Релаксация антистрес

Цитат
Несъмнено е, че любимата музика носи в себе си определена енергия или характер. Приятната музика въздейства успокояващо на психиката и физическото състояние на човека. Сборника се състои от лечебно-медитивна и духовна музика, музика за реалаксация, масаж, оздравителни методи. Тя отпуска и и успокоява, пълна с вътрешна хармония и красота. И ако затворите очите си, то в съзнанието ви непременно ще възникнат различни теми и образи. Един път попаднал в този вълшебен свят на комбинация от звуци, вие непременно отново и отново ще се върнете към нея, намирайки всеки път нещо ново.

# 86
Вела,изглежда много готино и най-вероятно е...веднага се засилих да го дръпна,но ми иска да платя Mr. Green

аз по тоя повод се сещам да ви препоръчам ето тази програмка ...страхотна е....има звуци на морски вълни,ромон на поточета,дъжд,щурчета и др....подходяща е за релакс,медитация или просто да си я пуснеш,като фон.

http://www.newrapidshare.com/2008/01/natura-sound-therapy-v30.html
само трябва да се изчака при свалянето й
Grinning

# 87
  • Добрич
Вела,изглежда много готино и най-вероятно е...веднага се засилих да го дръпна,но ми иска да платя Mr. Green
...

Ако някой друг няма регистрация, а желае да свали файловете - нека ми пише на ЛС.  Peace

# 88
Ако някой вече е изтеглил торента, може да го качи в dox например и така ще могат да го изтеглят още хора  Peace

# 89
  • Costa Rica
Само запис.

Общи условия

Активация на акаунт