Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 703
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • най-шареното място
Здравейте!
Още дочитам стара тема, но а се запиша да следя тази.
Чуден август ви желая!

# 91
# 92
Запис.

# 93
Страхотна тема Hug Записвам се да ви следя и се връщам да чета предишните, че съм начинаеща  Flutter

# 94
  • Шотландия
Вела, и аз бих искала да ги изтегля... за всеки файл ли се плаща? Хубава е идеята да ги качиш в DOX.bg
Момичета, хиляди благодарности  Hugна тези, които ни помислиха с добро мен и другарчето ми - утре отиваме в клиниката по счупвания и каквото покаже сабя Praynig. И майчето ми утре отива на важни изследвания, може би и скенер... бъбреци ли, пикочен мехур ли - не се знае какво Praynig. Приемам с благодарности  всички добри мисли иви пожелавам да ви се връща стократно!!!
Не помня дали пусках този линк - безплатни МП3-ойки, има хубава музика за релакс - Магията на Мерлин:
http://beemp3.com/download.php?file=4509778&song=Fire+and+Light

# 95
Лени,Благодаря за прекрасната  нова тема   bouquet

и на мен ми иска да платя в лапаче-ако имате възможност-качете файла някъде  Praynig

*Мила* , за теб,за другарчето и за майка ти  Two Hearts txtloves Two Hearts

# 96
Току що го прочетох в подписа на едно момиче тук в друга тема....

Ако вярваш в себе си, и ако държиш на мечтите си, и ако следваш звездата си... пак ще те победят хора, използвали тяхното време да работят здраво и да учат неща, и които не са били толкова мързеливи!

и го намирам за безценно!!!!!

# 97
Лени,   bouquet

Цитат
Защо Христос би избрал да остави някои да страдат, а други да излекува? В същия смисъл защо Бог допуска страдание изобщо? Този въпрос е задаван и преди и отговорът остава същият. Процесът е съвършен и целият свят възниква по избор. Недопустимо е да се намесваш в избора, както и да го поставяш под съмнение. А особено недопустимо е да го осъждаш.
Подходящо е да го наблюдаваш  и след това да сториш каквото е възможно, за да подпомогнеш душата в нейното търсене и правене на по-висш избор. Следователно, бъди бдителен към изборите на другите, но не съди. Знай, че техният избор е идеален за тях в настоящия момент. Същевременно бъди готов да и помогнеш, ако дойде миг, в който да потърсят нов, различен избор – по-висш избор.
Насочи се към духовна връзка с душите на другите – тогава и целите, и намеренията им ще ти станат ясни. Това направи Христос с онези, които излекува, и с всички, до чиито живот се докосна. Христос излекува тези, които дойдоха при него или изпратиха други да го помолят за тях. Той не лекуваше случайно и безразборно. Да направи подобно нещо би значело да наруши свещения Закон на Вселената:
Позволи на всяка душа да извърви пътя си.
Н. Уолш  - Разговори с Бога част 1

мдам, Vervain му е майката  Mr. Green

Heart Eyes

# 98
    *Мила*  newsm76  remybussi lovekiss 
Изпращам ви цялата си положителна енергия и се надявам всичко да приключи благополучно за вас

# 99
Рози, интересна мисъл  Thinking
Но аз някак си не съм съгласна с нея  Wink  Не че не съм работила и не продължавам да работя и да уча здраво...
Просто концепцията за конкуренцията и за това че някой ме "побеждава" или че аз "побеждавам" някого е за мен минал етап  Hug

Осъзнах, че нищо не е конкурентно и никой не ти е конкурент в нито една област на живота - нито в кариерата, нито в любовта, нито където и да било  Grinning

Обичам ви всички  Heart Eyes  Много!! И ви благодаря за всичко, което пишете Hug

# 100
krem-karamel, аз харесвам Нина Ничева, да нещата споделени от нея в тази книжка са ясни, но ако имаше тази книга преди десет години щях да съм щастлива. За хора работещи с висша Магия, тези ритуал чета може да са смешни, но за хора блокирани от негативна енергия, могат живота или здравето да спасят. Относно публичните изяви, те не са критерий за нищо. Всички добри магове не се появяват по телевизията, нямат профили в социалните мрежи и не пишат по вестници и списания. Появата във всякакво пространство е вид изчерпване на енергия, а един добър специалист няма нужда от появи, той просто Е, той може, той знае. Ако някой има нужда го намира...

Е, то не е речено, че трябва да присъства постоянно в публичното пространство.
Но и другата крайност - да не се показва изобщо - също не е на добре. Да не се представиш изобщо на читателите пък е още по-подозрително. Особено когато си успял да ги заинтригуваш и името ти вече се е прочуло като автор на книги, и то търсени и четени.

Обичайно правило е авторите на книги да се представят кои са, що са, да казват по нещо за себе си дори накратко, докато въпросната Ничева за 12 години (ако не греша) присъствие на книжния пазар, досега в нито една от книгите си не се е представила.
Всеки уважаващ себе си автор следва да си даде сметка как би се възприела (изтълкувала) такава потайност.

# 101
Привет и от мен! smile3525
Лени, възхищавам се на труда ти да оформяш темите!
Маргало, прочетох "включванията" ти в темата за Болестите. Трудно е да "пробиеш" с този начин на мислене. Аз затова и не се опитвам, защото знам, че няма да срещна разбиране насреща. Но не съжалявай, че си казала, какво мислиш, рано или късно, на някой от четящите и пишешщите във въпросната тема, а и във форума изобщо, ще му "светне лампичката".

# 102
  • la Città Eterna
Рози, интересна мисъл  Thinking
Но аз някак си не съм съгласна с нея  Wink  Не че не съм работила и не продължавам да работя и да уча здраво...
Просто концепцията за конкуренцията и за това че някой ме "побеждава" или че аз "побеждавам" някого е за мен минал етап  Hug

Осъзнах, че нищо не е конкурентно и никой не ти е конкурент в нито една област на живота - нито в кариерата, нито в любовта, нито където и да било  Grinning

И аз мисля същото! Фея СлънчогледкаHeart Eyes   bouquet

*Мила*, имаш и моята подкрепа. Дано всичко се подреди по най-благоприятния за вас начин!  Hug

zuki, няма невъзможни неща....  Heart Eyes

МаргалоHug

# 103
Момичета  Heart Eyes

Над какво разсъждавам от снощи...
Понеже все правя утвърждения, визуализация по рядко, обаче винаги съм срещала апатия от своя страна към писането на такива, а искам да го практикувам.
Пробвала съм го още преди доста години, обаче пиша да речем едно утвърждение, пиша, пиша и на втората страница вече го пиша съвсем машинално, дори без да го виждат очите ми и без да го смели умът ми, пиша, а умът ми си мисли неговите.
Доскучава ми, дотяга ми ако щете.
Реших да направя нещо, от което очите ми първо да са "доволни" и да прикова вниманието на умът си към листа, за да имам успех със себе си.
Та реших да започна да ги пиша като дневник, но не това което ми се случва, а това което желая като утвърждение.
Примерно: днес съм щастлива, денят ми носи удовлетворение, хората които срещам са мои Учители, усмивката не слиза от лицето ми, изобилието ме следва навсякъде, късметът извира от мен  Hug
Дори може да си лепя картинки и да пиша всеки ден с различен цвят, да рисувам Hug
Нещо такова  Hug
Изказах се  Joy

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 13:51 от Маргало

# 104
  • Шотландия
Реших да направя нещо, от което очите ми първо да са "доволни" и да прикова вниманието на умът си към листа, за да имам успех със себе си.
Та реших да започна да ги пиша като дневник, но не това което ми се случва, а това което желая като утвърждение.
Примерно: днес съм щастлива, денят ми носи удовлетворение, хората които срещам са мои Учители, усмивката не слиза от лицето ми, изобилието ме следва навсякъде, късметът извира от мен  Hug
Дори може да си лепя картинки и да пиша всеки ден с различен цвят, да рисувам Hug
Нещо такова  Hug
Изказах се  Joy
Удивително нещо е информацията - пониква на разни места, уж без да я сееш, пък...  Party Това, което описваш, е всъщност т.н. focus wheel - колелото на фокуса ли, как са го превели не знам в книгите на Абрахам Хикс - хич и не се съмнявам, че ти е дошло наум просто така - такива неща се случват, като си на правилната вълна. Та focus wheel e - пишеш това, което искаш да се случи в средата и около него в кръг разполагаш само мислите, които ти идват наум, но са позитивни - не вписваш отрицателните. От мисъл на мисъл - вибрацията се качва много. Ако нещата са свързани с едно и също нещо, в областта на което имаш нужда от "почистване" - се получава много добре.  Hug

Браво на теб!  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт