Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 671
  • 744
  •   2
Отговори
# 135
Уф и още един въпрос, извинявам се, дано не досаждам Praynig
Вера Кочовска?
Мнения за нея.
После ще ви напиша, аз съм имала среща преди 11 години, но не знаех много, само бях гледала филма по БНТ.

# 136
Вера Кочовска не съм имала възможност да я срещна на живо, виждала съм я само в редките й телевизионни интервюта преди време.
Но дори и по телевизията ,както и в интернет, енергията на един човек се усеща...
Около нея ми се струва, че не витаят добри енергии... Поне моето чисто субективно усещане е такова - винаги са ме побивали тръпки като съм я виждала и особено от гласа й...
Не отричам способностите й. В никакъв случай. Но ми се струва, че нещо там не е съвсем наред... В произхода на тези способности, в източника им...
Извинявам се, че така объркано се изразих. Обикновено съм по-логична, но явно усещането ми за тази жена е такова - объркано.

Маргалче, ще ми е интересно да споделиш лични впечатления  Hug

МилаTwo Hearts

# 137
Лилибон....отговорите  на твоите въпроси ще дойдат от сърцето, не от ума. Вслушвай се в сърцето си, както много пъти си го правила, Все пак със сърцето си усети толкова много неща, за които съзнанието ти не можа да отговори.
Опитай се да се откъснеш и спри толкова отчаяно да търдиш отговори на въпросите, зададени от човешкото си съзнание...защото това са въпросите на егото ти, а не на сърцето ти. "Защо на мен,  защо пак, защо не можеше да е иначе"... и так дале..все въпроси, породени от егото. И няма да намериш правилните отговори  докато съзнанието ти ги търси
Писах,трих,писах ,трих.... не знам какво повече да ти кажа..може би трябва да мине налко време и пак да си поговорим- нещо трябва да се промени.
Преегръщам те!

# 138
Уф и още един въпрос, извинявам се, дано не досаждам Praynig
Вера Кочовска?
Мнения за нея.
После ще ви напиша, аз съм имала среща преди 11 години, но не знаех много, само бях гледала филма по БНТ.

Преди години ходих при нея- Вера Кочовска, заради едно болно дете. Дълга история, катастрофирахме,  а аз го усещах , като тревога преди тръгване от нещо неопределено. С две думи- интуицията на Фея Слънчогледка не я подвежда. Много грубабеше с нас. Закъсняхме, а не искаше да ни приеме. С голям зор, молихме се, заради детето- бахме пътували цяла нощ, катастрофирали.... Прие ни. Прие и мен , бях записана. Държа се много грубо- хайде -нищо, тя и Ванга се е държала грубо. Наговори ми  куп глупости, едната от които, че ми предстои операция,много тежка  и само добър лекар , много добър лекар може да ме спаси, но изрази опасения, че аз ще го намеря.  Каза,че ме вижда като на рентген и картинката хич не е добра. Минаха 15-тина години оттогава. Слава на Бога- добре съм и никаква операция не съм правила. Прогнозата й беше за близките година- две. Много бях разочарована. Не от прогнозите й само, а от начинът по който ги направи, от отношението й. Наистина беше отблъскваща картина като я видях отблизо. Съжалявам, че съм толкова директна. Няма да забравя тази среща цял живот.

# 139
Мой близък приятел( лека му пръст) беше близък с нея. По едно време ( преди 10 на години , а може и повече)...беше го обсебила буквално. Той се чувстваше много зле, а тя буквлно контролираше всеки негов ход. Накрая ходи да и се моли да го освободи от присъствието си ( усещаше я непрекъснато около себе си)..Та знам от него ,че е с много силна разрушителна енергия.
Не я познавам, не съм се срещала с нея, не искам да и давам квалификации, но споделям мнението на човек, който трудно се е откъснал от влиянието и.

# 140
  • София
Хайде и аз - не я харесвам тази жена. От телевизионни изяви само, но ми много, много негативна. Странна работа е интуицията, толкова хора без да сме я срещали сме на едно мнение.

# 141
И аз не я харесвам Кочовска без да съм имала личен контакт с нея!
търсейки тази вечер нещо за парада на планетите(понеже преди 2-3 седмици бях чела статия по въпроса),но имам спомен,че датата беше 13.08 newsm78...е не можах да я открия Rolling Eyes,но попаднах на това
http://sirius1-bg.net/sirius/dict1/alldict/alldict.html

Лилибон Hug

# 142
Цитат
Момичета, да ви попитам която от вас евентуално да е чела нещо от Лиана Антонова
Аз съм чела няколко нейни книги "Срещи с отвъдното" и "Активен живот след смъртта или самота" и за третата не се сещам как й беше заглавието.
На мен ми бяха интерсни. Тя пише предимно за живота след смърта, като превежда примери за разговори с мъртвите в присъствието на медиуми. Описва как самата тя е изпаднала в няколко дневен транс и тогава се е срещнала с учителите за които твърди, че живеят в пещери в Тибет. Така също разглежда въпроса с кармата /плащаме за грешките си от минали животи/, прераждането, защо с едни хора ставаме близки от пръв поглед, а към други уж напълно непознати пък изпитваме неприазън към тях.
Подобно на Дорийн Върчоу пише за нашите пазители ангелите и как са й помагали. На последък се е увлякла по Дъновизма.
Според нея ако не вярваме в живота след смъртта, ни очаква тъмнина и самота т. е. ще бъдем за винаги изолирани от останалите, с което аз лично не съм съгласна.
http://www.zakat.ru/sms/haha3.htm и на края нещо което много ми хареса. Пеещи коне

# 143
 Thinking

Аз нямах деца 8 години, беше голямо ходене по мъките, голяма болка и тъжни , отчаяни дни  Tired
Лежах по болници, предложения за операции, неприятни процедури, хапчета и безмерно отчаяние, казваха ми че няма да имам деца, никога.
Знаете как е, човек като е отчаян какво ли не прави.
Ходила съм и при оня луд младеж Десислав  newsm78 забравих му другото име, дето щяха да го съдят, ходила съм и при Божидар мисля Караджов се казваше  newsm78 мошеници, на този Караджов бодигарда му беше един фолк певец, простак и половина мисля че беше и поп даже- Хисарският поп дето пееше една песен: "куцо магаре мале ле"  #Crazy нещо такова, били братовчеди, взеха ми едни пари, направо не ми се говори  ooooh!
Ходих и при една дето Исус Христос говорел чрез нея, във 24 часа мисля имаше статия за нея.
Беше облечена с докторска престила и имаше слушалки на вратът си #Crazy #Crazy #Crazy
Попита ме искала ли съм деца  Shocked
Отговорих: да, разбира се!
-Е, ама няма да имаш #Crazy -ми каза "Исус" ooooh!
И реших: КРАЙ, явно няма да имам деца!

Един ден по БНТ гледах филма за Вера Кочовска, вярно направи ми впечатление на доста грубоват човек, но качествата и бяха неопровержими, реших да пробвам да я издиря и да отида за последно.
Редът ми дойде след 3 месеца.
Няма да изпадам в подробности.
Предупредиха ме  да мълча и нищо да не казвам.
Изгледа ме отдалеч, каза ми да се завъртя наляво-надясно и отсече: нямаш деца!
После ме накара да се обърна и да седна на едно столче, на разстояние от нея.
Не ме е докосвала по никакъв начин, но нещо влезе в кръста ми, хвана друго нещо и го изтръгна, в този момент направо паднах на земята, все едно нямах кръст, бяха ме разкачили, едва се замъкнах в коридора, там лежах доста...
След няма и 4-5 месеца бях бременна.
Но ми се случи и още едно чудо на другият месец след като бях при нея, не знам кое чудо е по голямо, ако искате ще разкажа и него...

# 144
Мъргалче, голям си шемет...ама готин де!  Laughing  Вера Качовска...според мен трвърдо НЕ!  Mr. Green Ама това си е мое мнение... макар че виждам  ,че не е само мое Peace 

За Лиана Антонова,...прочетох  една книга, която  определено  ми хареса.Това е"Всичко е поправимо, само докато живеем"..Има я в Спиралата Peace А сестричката ще се оправи! Hug

.....

С моята мамичка нещата са по-сложни, някакво образувание в пикочния мехур са й открили, тя се е притеснила доста, ще се ходи допълнително по скенери, може да искат да оперират... дано не се наложи  Praynig че тя ми е на възраст... Много е позитивна, чете Луис Хей, Дийпак Чопра, прави упражнения по Норбеков. Дала съм й и Абрахам.  Моля се за нея, вярвам, че ще се справи. Peace Тя се оправи от рак, дано и този път да се справи.  Praynig

Мила, браво на мамичка, че е позитивна!   bouquetВъзхитена съм, че се е справила с рака! Hug И този път би трябвало да се  справи, ако е все така положителна ! Дай Боже! Heart Eyes

Момичета, излезнал е нов ченълинг на Крион за 2012...Предполагам на много от нас в тази тема, ще им е интересно  Hug Аз още не съм го чела, но утре ще го прочета...а също така и очаквам вашите мнения.... Peace

Лека нощ и вълшебни сънища! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 00:02 от Винце

# 145
Искам да разкажа и за другото чудо, защото то наистина е такова.

Следващият месец ( след посещението ми при Кочовска ) реших да постя за Великденските пости.
Та започнах като си нарекох поста на това да имам дете ( така си бях решила ) не знаех правилно ли е или не, просто така исках.
Оставаше обаче около една седмица до края, бяхме канени на гости и домакините готвиха заек  ooooh!
Така ухаеше в цялата къща, че полудявах.
В един момент домакинята слезе на първия етаж да свърши нещо, другите отидоха  навън за друго и аз останах сама.
Тогава не можах да издържа, миризмата на печено ме завладяваше и лигите ми течаха Simple Smile
Казах си: "Господи, прости ми, но не мога повече! Не мога! Ще ям!"
И го реших, от раз!
Успокена и леко усмихната реших да убия времето докато съм сама с една камара вестници под масата, които явно ползваха за да си палят печката на дърва, защото бяха стари  от кол и въже.
Та грабвам най-горният, отварям първата страница и започвам да чета.
Там, най-отгоре притча:

" Една жена дълги години нямала деца  #Crazy
Затова започнала да пости в името на това да има дете  #Crazy
Към края на поста обаче не могла да устои и решила да спре.
В този момент и се явил Ангел Господен и казал:
Бог ме прати да ти кажа, че ако удържиш поста, Той ще изпълни едно твое желание!
Тя казала: искам дете!
"Спазила поста до края и заченала!" #Crazy #Crazy

Вярвате ли ми че бях настръхнала докато четях всичко това!!!
Треперех цялата!!!
Казах само: прости ми Господи!
Спазих поста и няма и 3 - 4 месеца бях бременна!!!

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 13:08 от Маргало

# 146
.....
Според нея ако не вярваме в живота след смъртта, ни очаква тъмнина и самота т. е. ще бъдем за винаги изолирани от останалите, с което аз лично не съм съгласна.

И аз не съм съгласна.  Peace

# 147
Винце, точно това за Крион 2012 четох днес  Hug ама бягам да лягам, че  ooooh!
Обичам ви!  Hug

# 148
  • Шотландия
.....

С моята мамичка нещата са по-сложни, някакво образувание в пикочния мехур са й открили, тя се е притеснила доста, ще се ходи допълнително по скенери, може да искат да оперират... дано не се наложи  Praynig че тя ми е на възраст... Много е позитивна, чете Луис Хей, Дийпак Чопра, прави упражнения по Норбеков. Дала съм й и Абрахам.  Моля се за нея, вярвам, че ще се справи. Peace Тя се оправи от рак, дано и този път да се справи.  Praynig
Мила, браво на мамичка, че е позитивна!   bouquetВъзхитена съм, че се е справила с рака! Hug И този път би трябвало да се  справи, ако е все така положителна ! Дай Боже! Heart Eyes
Благодаря ти, Винце.  Hug Сега й е по-трудно, че аз съм много далече, а татко... е още по-далече, милият...  bishop Освен да я държа в мислите си, да я виждам, как се справя и да й говоря всеки ден, друго май не мога да направя... Дай Боже!  Praynig

# 149
Неведоми са пътищата Господни!
Маргало,прииска ми се да те прегърна Hug
И аз 8години нямах деца,и се криех като щраус в пясъка,докато реших ,че е време да действам-и Слава на Господ! за 4-5 месеца се организирах,и сега си имам двете маймунки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт