Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 548
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
mamka mimka,  ето  нещо, което ще ти е от полза и на теб, и на всички родители, а и баба и дядовци.

Разговори с Бога- за възпитанието

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 05:11 от darena

# 286
Снощи до късно писах в тетрадката си.
В интерес на истината тези дни мрачното настроение се опитва да ми гостува, но аз се правя че не го виждам, няма да го поканя, неприятен гост ми е Hug
Та писах, писах и изведнъж страстта се пробуди в мен, за определено време, но ме посети, бях щастлива, това с писането май ще има положителен ефект при мен, поне за положителната ми нагласа, за емоционалното ми състояние, ако не за друго Hug

# 287
  • нейде там, където ....
Дес, поздравления! И още много сбъднати мечти!  Hug Heart Eyes

Аз опитах да си направя списък - целите, които искам да постигна в по-близко и/или по-далечно бъдеще. След това - делата - какво трябва да направя, за да ги постигна. Опитах да визуализирам нещата - как се случват. Когато резултатът ми хареса, написах списък с неща за вършене днес - първите стъпки към мечтите ми.  Party Много мотивиращо ми подейства новината на Дес.   bouquet

Първата точка е 10 минути повече със семейството ми, отколкото вчера. Обичам си ги, но някои неща за тях научих от последните 2 теми. Благодаря на всички ви!  Hug Heart Eyes

# 288
аз също се опитвам да си съставя списъка с целите и точките за тяхното постигане.
само че при мен се получи обратното-първо случайно визуализирах нещата и тогава всичко си дойде на мястото и успях.когато това стана се почувствах много спокойна и щастлива.та...от вчера ги правя стъпка по стъпка нещата-т.е. точките за достигането на целите и се чувствам мотивирана и пълна с енергия\положителна\. Heart Eyes

също искам да споделя нещо\незнам дали тук е мястото,но тъй като темата е подсъзнанието може всичко,мисля че е точно за тук\.
снощи се опитах да достигна до алфа-нивото описано в метода на силва.трябваше да се концентрирам и да броя в обратен ред от 100 до 1.в началото ,докато броях не почувствах нищо.но когато стигнах до числото 19 пръстите на ръцете ми изтръпнаха.когато стигнах до числото 1\незнам точно как да го опиша\сякаш някой включи телевизор пред мен и всичко беше много ясно.не успях да визуализирам предмет или някаква мисъл,защото не очаквах че ще се случи нещо когато преброя.
идеята ми е че бях сякаш в пълно съзнание и сякаш се ровех в стария ми гардероб.най-интересното беше че можех всичко да правя,но пък физически сякаш не можех да мръдна.така бях няколко минутки и после излязох.
искам да подчертая че съм напълно начинаеща,отворена съм за тези неща,но просто имах малко съмнение че нищо няма да се получи.а всъщност "нещо" стана.ще продължавам с опитите докато успея да визуализирам и предмети и мисли.
просто исках да споделя с вас.
а ако коментара ми не е за тук,моля да ме извините! Praynig

# 289
jd, много спретнато и систематизирано звучат заниманията ти. И споделеното ми идва съвсем навреме. Hug
Така съм се разпиляла, че няма накъде повече. Искам да прочета всички препоръчани от вас книги. Чета за кристали, Крион, Тибетците, Дона Идън, Рейки, Сейким, есенциите на Бах.
Накрая взема, та ударя една топла вода.
Вместо да си подредя мислите и намеренията, съвсем се омотах.
Което съвсем не е лошо де. Веселба. Laughing

С интерес следях темата за деца-родители.
Моето дете ми помогна да разбера баща ми. И да му простя.  Grinning

# 290
jd, много спретнато и систематизирано звучат заниманията ти. И споделеното ми идва съвсем навреме. Hug
Така съм се разпиляла, че няма накъде повече. Искам да прочета всички препоръчани от вас книги. Чета за кристали, Крион, Тибетците, Дона Идън, Рейки, Сейким, есенцийте на Бах.
Накрая взема, та ударя една топла вода.
Вместо да си подредя мислите и намеренията, съвсем се омотах.
Което съвсем не е лошо де. Веселба. Laughing

С интерес следях темата за деца-родители.
Моето дете ми помогна да разбера баща ми. И да му простя.  Grinning

Това е моята фаза в момента  Joy от краката за главата  Joy

# 291
  • нейде там, където ....
И аз исках много неща да направя, много неща изчетох и все по нещо си харесвах. А през това време животът си минаваше покрай мен. Книгата за актив номер 1, заедно с обсъждането тук за деца, родители и възпитание, ми помогна да осъзная, че ако пари се печелят, то времето не може да се върне назад. Можем да направим нещо само за и през времето, което е пред нас. И само ние можем да поемем отговорността да бъдем щастливи, с любимите хора.
Не че не го знаех и преди, още баща ми ми казваше да се науча да ценя времето си. Искаше да бъдем щастливи, по негов си начин. Това, което мога и ще направя, за мен, за него и за децата ми - просто ще бъда щастлива. Искам и мога. Другото ще се нареди, ако следвам посоката.

Денят е прекрасен, нали?

# 292
Да!
Днес е най-прекрасният ден!  Hug
Споделям го с вас  Hug

# 293
Маргало, на бас, че сега /след споделеното от soledad8686a  Hug / ще започнем да четем и за метода Силва. Joy

Искам да ви споделя нещо, макар че звучи доста налудничаво /за мен/.
Вчера на гости ми беше свекърва ми. След повече от десет години, тя за мен е нещо средно между майка и близка приятелка. Стояхме си в кухнята, говорехме си и аз усетих съвсем реално, как между нас протича енергия ли, що ли. Сякаш помещението се изпълни с покой и щастие едновременно, но някак можеше да усети съвсем материално.

# 294
Маргало, на бас, че сега /след споделеното от soledad8686a  Hug / ще започнем да четем и за метода Силва. Joy

книгата за метода на силва я четох преди месеци,просто нямах физическо време да опитам дали ще се получи.и снощи стана,въпреки че не вярвах и го приемах на майтап.
написах мнението си тук защото все пак този метод също се опира на подсъзнанието-то е водещото.

# 295
Привет и от мен, момичета! Hug
Денят наистина е прекрасен и най-интересното е, че днес всички хора, които са ми близки и познати, се чувстват така.
Днес е Преображение Господне - още един хубав, голям християнски празник! Снощи забравих да погледна към небето и да си пожелая нещо, така гласи поверието, но пък и искрено вярвам, че желанията се сбъдват не само в определени дни. Важното е да се обичаме, да сме благодарни и да сме добри.

Що се отнася до метода Силва... смятам и с него да се занимая по-обстойно. Преди няколко години четох за метода, но бегло, обаче реших да приложа на практика и малкото, което знам. Не стигах до там да броя от 100 до 1, да съм в алфа ниво и т.н. Просто при всяка една болка в зъба започвах да го лекувам мислено, като си представях точно процедурата по отваряне на зъба, изчистването му, прокарване на положителна енергия по всички клетки в тялото ми, която стига до нерва на зъба, минава през него, заздравява мястото, зъбът се изгражда като нов, затваря се и съм с напълно здрав зъб без никаква болка. Всеки път, щом ме заболеше някой зъб, го правех и, повярвайте ми, действа. Надявам се и винаги да действа, но по-добре би било да не ми се налага да го прилагам, да няма причина да го прилагам.
Усмихнат ден от мен!

# 296
Аз много ценя споделените лични преживявания,soledad8686a. За мен лично са много ценни. Hug

Щеше да е хубаво да има място, където да се съберат на куп работата и резултатите от различните техники на всички ви.

# 297
  • София
Привет и от мен,

искам да споделя, че едно от мойте желания, което си бях пожелала миналата година по това време точно, се сбъдна и съм много щастлива.
Сбъдна се когато напълно се бях освободила за него, т.е. не мислех за пожеланото, бях го забравила.
Много съм щастлива, ура, ура, ура  newsm44.

Успех и много любов на всички  newsm51!

# 298
Аз много ценя споделените лични преживявания,soledad8686a. За мен лично са много ценни. Hug

Щеше да е хубаво да има място, където да се съберат на куп работата и резултатите от различните техники на всички ви.
да щеше дда е много хубаво!
благодаря ти!  bouquet

# 299
  • София
запис,  после ще ви чета Blush

Общи условия

Активация на акаунт