Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета привет от слнъчевия Сан Антонио Тексас  Grinning

Това е моя мечта / от картата на съкровищата/ , като си събера мислите и се съвзема от времевата разлика ще напиша  Wink повече  Hug

п.п. местожителство : Там през Атлантическия океан

БЛАГОДАРЯ ВИ   Two Hearts

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 17:46 от Desss

# 271
Момичета привет от слъчевия Сан Антонио Тексас  Grinning

Това е моя мечта / от картата на съкровищата/ , като си събера мислите и се съвзема от времевата разлика ще напиша  Wink повече  Hug

Hug

# 272
Desss Браво!  Успя!

# 273
Dess, браво - искрено се радвам за теб Simple Smile Много зареждаща новина Simple Smile

# 274
Dess,браво!

# 275
  • la Città Eterna
Честито, Desss!

Сбъдване и на останалите ти мечти!

# 276
Eха, супер! Поздравления, Дес! Hug

# 277
Момичета привет от слнъчевия Сан Антонио Тексас  Grinning

Това е моя мечта / от картата на съкровищата/ , като си събера мислите и се съвзема от времевата разлика ще напиша  Wink повече  Hug

БЛАГОДАРЯ ВИ   Two Hearts

Дано споделиш скоро своите впечатления   bouquet. Прекрасни мигове  Simple Smile

# 278
Eха, супер! Поздравления, Дес! Hug

Hug Hug Hug Браво !!!!

# 279
# 280
Desss,честито и от мен. Hugи Peace

# 281
  • Пловдив
Dess много се радвам за теб   bouquet

Здравейте всички   bouquet
написали сте толкова много неща за времето в което нямах достъп до нет. И всичките толкова полезни и близки до мен.
По въпроса с това дали сме добри родители само ще кажа че съжалявам за това, че когато се роди синът ми преди осем години не съм била на този ''акъл'' на който съм сега. Ако ви разкажа по какъв глупав начин съм го гледала, ще ме заклеймите като най-лошата майка на света. Тогава млада и зелена, непрекъснато треперейки да не падне косъм от главата му, гледала съм го като под похлупак, едва ли не го контролирах дишай-издишай, въобще грижи само за физиката му, а кой да ми каже, че едно гуш и обичам те на ден е много по-добро за детето. Изобщо не съм се интересувала от това на него дали му харесва нещо от това как го гледам или не, важното беше да е гледан по книга. Сега ми е много трудно да поправям грешките си, благодарна съм, че поне дъщеря ми няма да бъде гледана така.  Жалко е, че в училище не ни учат как да бъдем добри родители. Ако бях запозната с тези философии от които се интересувам сега, но ............. времето не може да се върне. Важното е сега!

Пожелавам ви прекрасна нощ   bouquet  Heart Eyes

# 282
  • София
Dess Честито и от мен! Много се радвам за теб и ти пожелавам още много карти на желанията изпълнени!   bouquet Heart Eyes

# 283
Dess честито! Радвам се за теб. Сподели само как стана - изневиделица или пположи много усилия за да се сбъдне желанието ти.
mamka mimka, не се обвинявай. Правила си това, което си считала за най-добро и правилно за детето си. Прави това, което ти казва сърцето - няма точни правила. Спомням си като се роди дъщеря ми - постоянно я целувах по бузките. Чак майка ми ми направи забележка да не би да й причиня нещо на нежната кожичка. А аз само казвам "Добре" и пак я целувам  Simple Smile

# 284
  • Шотландия

Дееееес!!!! Честито, браво!!!
Разкажи, дай подробности - направо ми оправи вечерта с тази новина - един много хубав човек е постигнал още една от мечтите си!  Hug Hug Hug
Страхотно стимулиращо! Ще чакаме подробности!

Общи условия

Активация на акаунт