Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV петък от 20:00 - Тема 35

• 27 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен - на нашето момче вече му е време да се жени като го слушам и той много иска остава сега и Туба да се убеди че е мъжа за нея и всичко ще е наред

Алекс, ами хайде колективно да се молим да намери жената, която ще го направи щастлив за цял живот! Защото наистина му е време.  Laughing

# 91
Благодарности отново на Ринка и Ирка за инфото и превода!  newsm20
Да сте ни живи и здрави и да ни радвате много години с такива хубави новини!

Роси и аз много желая двамата да са щастливи, па няма значение двамата заедно ли са или с други партньори!  
Знам мила,то си личи   love001  

# 92
  • София
Минутка отделям, за да споделя, че докато вие си бърборехте и спирахте дъха на мъжете из Варна, аз изпълнявах познавателно-образователни упражнения. Препоръчвам ви един документален филм, който  изгледах тия дни на пресекулки. И го препоръчвам не защото режисьор и Фатих Акин, защото точно в този филм много не ми е ясно в какво точно се състои режисьорското му майсторство.По-скоро името му е накарало Орхан Генджебай /той донася сазът в града/, които иначе не пее на живо, да изпее цяла песен. Ще научите много интересни неща за турската музика. Ще видите една от любимите групи на Джансел, Думан, както и Баба Зула, предшественикът на срунните музикални инструменти, младата Сезен Аксу, която е открила Таркан примерно, турски рок и рап, колоритен уличен музикант от Истанбул.Ще чуете и едно уникално изпълнение на кюрдска песен /досега си мислех, че Данюва мама е много трудна за изпълнение/
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=118988&hit=1
Освен това гледах филма с Джансел „120”, но много не го препоръчвам, защото е тежък и не е за майки. Джансел има важна роля в него, но са му сложили мустаци. Въпреки това е най-хубавият турски актьор, на когото са слагали мустаци, от тези които съм гледала. Wink И изглежда добре в униформа и на кон Heart Eyes

# 93
Сега изчезвам, че после филм имам да гледам, па довечера да си спретнем седянката с Хасрет и Мурат!

# 94

Привет !
Пак ли ще сватосваме ? Joy
Аз още не се отказвам да чакам дали няма да излезе
нещо във втори сезон Joy Joy

# 95
  • София

Привет !

Оооооо Фенче появи ли се най-накрая  Hug Hug Hug

# 96
Форумът Дизифилм организира Туба и Джансел да отговарят на въпроси на фенове.
Виждам, че наши момичета също са задали въпроси! newsm10
Дано любимците ни да отговорят на нашите момичета, newsm17 защото като гледам има цяла седмица да четат само въпроси, а и да отговарят....
Да не забравят обаче, че първата им задача са снимките!  smile3521 smile3521 smile3521

# 97

Привет !

Оооооо Фенче появи ли се най-накрая  Hug Hug Hug
Joy Joy Joy
Голямо спане му ударих, сега ви чета и наваксвам Naughty

# 98
  • Разград
Става въпрос за тази статия:

http://www.televizyongazetesi.com/cansel-elcinden-yeni-proje.aspx

Превод на Ира

Ето превод на статийката на Ваня:

Нов проект от Джансел Елчин
Известният актьор ще играе френски режисьор

Джансел Елчин, който беше гост в предаването "Летни разговори" на Кюршат Башар, каза, че скоро ще бъде пред камерата за нов филм.
Във филма, който ще бъде режисиран от Йомер Фарук Сорак, Джансел ще бъде френски режисьор. Той каза: "Във филма участват Белчим Ердоган, Мехмет Гюнсур (момичета, ей тоя е страшен пич, от новото поколение актьори, и много талантлив), Айда Аксел. Аз превъплъщавам френски режисьор. Когато Йомер Фарук Сорак каза: "Стана много реалистичен", страшно се зарадвах."
Във връзка с брака младия актьор каза: "Вярвам в дълготрайния брак. Много бих искал да го преживея, мисля, че това е много красиво и много рядко срещано. Много бих искал да прекарам живота си с един човек".

# 99
  Очакваме много моменти на нежност и любов!

# 100
Превод на Ира

Ето превод на статийката на Ваня:

Нов проект от Джансел Елчин
Известният актьор ще играе френски режисьор

Джансел Елчин, който беше гост в предаването "Летни разговори" на Кюршат Башар, каза, че скоро ще бъде пред камерата за нов филм.
Във филма, който ще бъде режисиран от Йомер Фарук Сорак, Джансел ще бъде френски режисьор. Той каза: "Във филма участват Белчим Ердоган, Мехмет Гюнсур (момичета, ей тоя е страшен пич, от новото поколение актьори, и много талантлив), Айда Аксел. Аз превъплъщавам френски режисьор. Когато Йомер Фарук Сорак каза: "Стана много реалистичен", страшно се зарадвах."
Във връзка с брака младия актьор каза: "Вярвам в дълготрайния брак. Много бих искал да го преживея, мисля, че това е много красиво и много рядко срещано. Много бих искал да прекарам живота си с един човек".

Мерси! Има го същото от Рина в пост 83 на предната страница, което не ми попречи да го прочета отново Joy
Но да си знаем, че новината е една и съща.
Нещо за Туба и Джанс няма ли да излезе - някоя нова снимчица например
Laughing

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 11:57 от 1001fan

# 101
По повод преведеното от Ирра  инфо:
Радвам се, че Джансел ще се снима в нов проект! И то с Айда! Може би на вечерята от която пуснаха снимки са обсъждали проекта!
За личното му мнение за брака: Джансел иска обикновено човешко щастие с любим човек! Наистина какво по-хубаво може да ти поднесе живота от това да бъдеш с един любим човек! Пожелавам му го от сърце!
В забързания ни свят това се среща все по-рядко и е трудно да задържиш такава голяма любов! Иска се много обич и търпение! Но пък всички усилия си заслужават!

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 12:06 от rina-rina

# 102
По повод преведеното от Ирра  инфо:
Радвам се, че Джансел ще се снима в нов проект! И то с Айда! Може би на вечерята от която пуснаха снимки са обсъждали проекта!
За личното му мнение за брака: Джансел иска обикновено човешко щастие с любим човек! Наистина какво по-хубаво може да ти поднесе живота от това да бъдеш с един любим човек! Пожелавам му го от сърце!
В забързания ни свят това се среща все по-рядко и е трудно да задържиш такава голяма любов! Иска се много обич и търпение! Но пък всички усилия си заслужават!

Много хубаво казано...така е...
Само дето аз искам вече истински снимчици на двамата, а не колажчета Joy Joy Joy

# 103

Фенче, и аз искам истински снимки,  smile3521 smile3521 smile3521 но засега ще се задоволя с колажчета!

# 104
  • София
По повод преведеното от Ирра  инфо:

Много хубаво казано...така е...
Само дето аз искам вече истински снимчици на двамата, а не колажчета Joy Joy Joy

Ринка абсолютно те подкрепям - заслужава да бъде щастлив

Фенче споко малко остана ще видим и снимки но дотогава за да не ги забравяме ще гледаме колажчета

Общи условия

Активация на акаунт