ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 23 472
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Джуличко, чай ти кажа нещо ни в клин, ни в ръкаФ... Мнооо ти харесвам аватара. Поражда ми едни асоциации за спокойствие, безгрижие, уединение. Ей там в тия палмички някой да ми върше един хамак ехеееей!

И още нещо ни в клин, ни в ръкав. Брат ми пак ми е сложил една безжична мишка дето толкУ бърза, че не мога да маркирам думичките с двойно кликване върху тях. Като го направя ми се маркира целия ред, абзац...

Добре, всичко каквото ми казахте ще направя. Пералнята не фургам. След телевизора навремето, това ми е втората лична вещ дет съм си купила преди 7-8 години.

Вени, не не мятам. По чисто технически причини - майка му и без това не разполага с един пълен комплакт сервиз, а всичко е сбирщайн разнородно. Пък и да ви кажа... моя Ванка никога не ме е ядосвал чак така. Въпреки всичките си недостатъци, въпреки всичко... не знам... чак така не ме вбесява. Виж майка му бих я отпорила в земята със все чиниите. Напоследък обаче много се опитвам да се владея. Някакси ми узря картуната за това дето той все ме моли - да не говоря обидни думи за техните, защото му става мъчно. И аз... взех сЪ озАптям.

# 466
  • София
Скандалджийки  Joy  Hug!
Стеф, знам си те теб, че много си обичаш момчето! Заради това ми стана интересно дали си правила от някой семеен скендъл, нещо като таверна-парти  Laughing.

# 467
Стефче, и аз много си го харесвам.
Искам там!
Не щЪ никви дилеми, не щЪ никви ядове - само да съм там, на плажа, между палмичките, с коктейлче в ръка и... много Любов!  Heart Eyes

Боже, що не се гръмна?
 ooooh!

# 468
Джулко, поправи ме ако греша, но... Одеве като споменаваше историята за вкъщи дето си бутнала мъжа си върху подматрачната и си избягала... в спомените ти от сега има носталгия на талази. Представяш ли си в бъдеще?

За палмичките... как се промених с времето не е истина. Сега ми изглежда привлекателно да стоя някъде. Просто да стоя. И да съм спокойна.

За либвно-семейните работи аз казвала ли съм ви дето с мойто се бяхме разбрицали преди няколко години? Преди две. Изгоних го в хола. Понеже няма къде другаде да го изгоня. И така 2-3 месеца.

А прощавайте, ама вие що не спите?

# 469
Извинете ме, ама и аз ни в клин, ни в ръкав, ама исках да кача една снимка да ви покажа в албума, пък не мога newsm78

# 470
  • София
Полчо, пробвай в друг сайт, а  newsm78?

# 471
Полчо, пробвай в друг сайт, а  newsm78?

Всъщност аз май я качих във фейса преди дни, обаче понеже не всички влизат там, и затова исках в албума, ама и през личният ми профил не става newsm78.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30773091&id=1220371638 - един ревльо

# 472
Да, в снимка бг.  Peace

А пък днеска видях една моя колежка, с която навремето работехме няколко години заедно по магазините. Замина за Италия преди време. Днеска като излязохме с Ванката я виждам на Главната. Еййй, вече акцент засукала. И най обичам когато някой не ме  евиждал години наред да ме оглежда и да се чуди за какво да ме бодне. Ако случайно не съм надебеляла и не са ми поникнали мустаци, се почва с "Ами какво става с бебе нещо?". Аз като ти метна един ще ти кажа какво става #2gunfire

Пак ще подпитнам... абе вие що не спите? Сън ли не ви лови?

Ооо, Вени, само да кажа, че аз мойто не го обичам с онази изпепеляваща любов дето ти обръъща всичко под лъжичката. Но постоянството изгражда друга любов - на познаване. Когато го бях натирила 2 месеца в хола... осъзнах, че ми липсват дори всички онези неща, които са ми се стрували толкова до болка познати. Абе животът обича да се гъбарка с нас като ни изпраща понякога необичайни мисли.

# 473
Джулко, поправи ме ако греша, но... Одеве като споменаваше историята за вкъщи дето си бутнала мъжа си върху подматрачната и си избягала... в спомените ти от сега има носталгия на талази. Представяш ли си в бъдеще?

Стефче, разрева ме, съвсем сериозно.  Cry

# 474
  • София
Ха ха ха, ти ли нервирА детето, бре  Joy!? Ама яко е запалил май, че и нервен изглежда  Laughing!

# 475
Ха ха ха, ти ли нервирА детето, бре  Joy!? Ама яко е запалил май, че и нервен изглежда  Laughing!

Ако питаш мен, виж коментара отдолу, първият hahaha

Аз по принцип лягам късно Rolling Eyes. Ама и сега я мисля Джулката ooooh!.....

# 476
..............

# 477

Стеф, за снимката ми Wink.
Ама бързо редактира бре Crazy. И що newsm78?

# 478
  • София
Разбирам за какво говриш, Стефи   Wink. Това, бай дъ уей, е много хубаво! Мани я ти еуфорията, щото тя държи няколко месеца... но да си обичаш половинката след Х на брой години, не е лоша работа!

Хаха, Пол, видях го  hahaha  hahaha  hahaha!

Джулиииии  Hug!

# 479
Ми щот се обърках

Общи условия

Активация на акаунт