ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 23 472
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Явно, напоследък влизам тук, да чстититя рождени дни! Или за помощ! Ще си взема забележка.
Фелисити , ЧРД!

Фелисити, без цената. Просто обичам рози!
Приятен ден Зодия Лъв!

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 14:19 от Снежа63

# 511
  • София
Пол, аз качвам снимки без проблем! Ей, на, турнах една от бала на братчеда миналата година, снимАх се до Х 6-цата  http://www.album.bg/lionsgate/images/24539502/  Mr. Green.
Снеже, кажи нещо? Как си, що си, поФали се, оплачи се  Hug.

И аз не хвърлям много пари за блузи. Сега си взех един потник за 5 кинта и едни къси панталонки за плаж. Ходихме до Илиенци, поднових плажните кърпи. Има намаления на българската фирма (Панагюрище ли беше, Пещера ли беше) - по 9 лв. са и са много хубави. А другите, дето са за тяло, не толкова плажни, бяха по 7,50 лв., ама не купих, че много се охарчих.

# 512
Пол, и аз качих днимки без проблем: http://www.album.bg/lionsgate/images/24539599/

# 513
Снежи, аз пък одеве като гледах на всички снимките и като стигнах до твоите, те понеже по-малко и какво, какво... бе да знаеш кат съм се загледала в краката ти. Удивителни глезени!!! Тънички, тънички, фини та чак завидях.

А инак защо не влизаш? Работа ли имаш или си просто на друга вълна?

Вени, видех аз снимката с возилцето. Много ми е мило като се сетя за твоите вечни неволи с таралясничето по пътищата и неизменните отзивчиви мАже дето се намират все да ти помогнат. Та не знам, свикнала съм с тоя образ, обаче и лъскава количка ти гива, дааммм.
И значи на Илиенци ходи, а? Моето любимо дестинация в София. Е, то и други имам де, но китаец добър човек. Само техники много много да не праи, че все се скапват бръЖки.

И аз си качвах снимки без проблем  Peace

# 514
  • София
Стеф, веднага се сетих за теб! А нашите живеят в квартал, дето е много близо до Илиенци! Обаче освен добрите китайци, установявам, че са се появили също толкова добри индийци. Купихме огромен чадър за двора на вилата за 19 лв., ама наистина огромен!
И да се похваля, ходих с колата на мъжО, пък тя е пикап, голяма е, ама бЕх номер 1! Иначе има доста отзивчиви мъже по отношение на жените шофЕрки. Е, намира се и някой нервен, но сякаш другите са повече. А и аз понякога не чакам отзивчиво да ми помогнат, ми ходя и направо ги моля, ако ми се е случило нещо  Blush.
Веднъж отивам пред офиса и паркирам... ама като съм се разпаркирала, та 20 минути не мога да заврЪ колата там, където трябва. На улицата си играе едно 5-годишно момиченце, което на финала дойде, надника при мен и ми каза: "Ама искаш ли да викна тати да ти напаркира колата, щото гледам, че не можеш!"  hahaha и наистина извика баща си!
Много съм си интересна сама на себе си, понякога паркирам от раз, при това на тесни места, а понякога правя елементарни тъпотии със и във колата  ooooh!.

# 515
Ама молим ти се, Вени, знаем си те ние тебе с отзивчивите мъжове по пътя. Нищо ново не ни казваш сега. Е затова ако си с някакво лъскаво ново возило... ще ти зачезне част от общият ти имидж. Wink

Индийци ли? Нечам индийци. Там китайско земя бре! Знаеш ли, брат ми разправят, че са ги виждали да ядат супа от... найлони. Абе има резон в онзи лаф "Какво ли ще стане със света когато китайците осъзнаят, че досега са яли само гарнитурата?"

Вени, а ти кебапчета от ония гадните лафки отпред ядеш ли? То сега е малко топло за кебапчинЯ, но зимата са много подходящи. А поничките вътре? От ония казанлъшките, дето се правят с една машинка? Flutter

# 516
  • София
Тя мойта кола не е (или поне не беше) голЕма трошка, като я купих, ама не случи на собственик  hahaha!
Кебапчета и кюфтета много обичам и редовно купувам, ама от нашия пазар в квартала. На Илиенци не обичам, защото по принцип мразя да ям в движение и много се цапам  ooooh!. Детето, пък, много яде поничките, за които говориш.

# 517
Стеф, можеш да видиш машината в албума.
 smile3515

# 518
Ха. Аз вече я видях, Полин. Защото от одеве съм в страницата и гледам. Нали това Аляска? Или LG-то до него?
Инак ами качват ти се значи снимките. Защо недоволстваш.

И хубаво де сега... как тестото влиза вътре? Сигурно някъде има отвор. Простете невежеството ми амам...

# 519
Аляската е пекарната.
Ми бесувам #Cussing out. Пак имам проблем с качването на снимките. Ползвам интернет от два доставчика. Преди като ми се яви проблема, като ми включиха вторият доставчик, всичко се оправи. Било от Доставчика всичко. Сега след преинсталирането не мога и от двата да качвам снимки, не мога да свалям снимки на компютъра си, всичко правя от лаптопа, едно прехвърляне по скайп после, ми писна ми #2gunfire. Мъжа ми не ще да се занимава с мойте работи, няма на кого да се обадя smile3511........еййййййй писна ми #Cussing out
Сега качих снимките от лаптопа. Да, вариант ми е, обаче аз си искам компютъра. Там си работя аз Tired

# 520
Добър вечер!
Ние ходихме да си приберем таткото-много е готено там, където трябваше да бъдем семейно  Peace. Ето малко снимки: http://www.album.bg/lionsgate/images/24547267/  /по този път се идва от Русе за комплекса/, http://www.album.bg/lionsgate/images/24547279/ /от тук до края/

# 521
Абе, вие ме съсипахте. Утре ще чета  по обстойно и ще се хваля и ще ви хваля. Нали сме зодия Лъв. Един ден чух по радиото, един разговор, : Водещата зададе пвъпрос, а може би не въпрос, а констатация" Вие да не сте зодия Лъв , та толкова обичате да Ви хвалат"
И Аз така. Лека нощ скъпи Лавици!

# 522
Снежи, много телеграфно нещо. Все бързаш. Хайде като се поосвободиш намини.
Пък аз ако знаеш как съм се наточила да чакам това ваше момче  - Цветков да дойде насам. Искам да ми се обЯснат едни неща за cost center-овете в САП, а при нас никой не му се занимава за това с мен. И сега съм решила да го душа тоя човек като дойде, той да ми обЯсни.

Аз съм капнала от умора. Цял ден гладих, простирах. А мислех уж филм да гледам...

Чочинка разгледах снимките. А току що Outlook Еxpress-ът ми изпрати съобщение, че си качила и в snimka bg албум, озаглавен "Даниела къщене". Направила съм си аз да ми праща мейл щом някоя от вас качи снимки там в собствения си албум.  Wink

# 523
Добър вечер писанки  Hug

Вий душо , Честит Рожден Ден желая ти много здраве и весели мигове  Hug
( ша ма извиниш, ама ме нЕмаше извествно време тук  Laughing)

Малееееееееее хора кво ли не ми се случи тези дни..............
Незнам от къде да започна, затова ще оставя за утре, нали съм отпуска  Crazy
Обичам си ви , цунки и лека нощ Hug

# 524
Снежи, много телеграфно нещо. Все бързаш. Хайде като се поосвободиш намини.
Пък аз ако знаеш как съм се наточила да чакам това ваше момче  - Цветков
[
Тава Иванчо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт