Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 717
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • забравих си мисълта...

Mмм Джемма, със сигурност е много вкусна   bouquet .

# 496
От мен - Франзели и Сладкиш с плодове (днес е Ден на Левичарите и си отбелязвам скромно празника).

# 497
Значи ставаме две на този празник ,ама аз с нищо не съм го уважила Grinning

# 498
  • забравих си мисълта...
Запеканка

и една бърза и мързелива торта.

P.S. За протокола и майка и Laurent имат днес празник, но майка плете на една кука, на дъщеря ми pareo, а Лаурент си играе цял ден Wink, така че на мен се падна честта, да готвя. Защо ли не се изненадвам Wink...

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 20:21 от Venetta

# 499
Кратка и ясна съм, че бягам да къпем Сами..... Питка - само това не ме домързя да снимам.....

Честито на всички празнуващи в темата!!!!!! Живи и здрави да са, Джемма, запази едно парче за след седмица......

# 500
  • забравих си мисълта...
Мама Цоцоланка, подстрекателка такава! Wink Показва ли се такава питка по никое време в петък. Ах, каква красота си сътворила само.   bouquet

# 501
  • Балчик
Честито на всички празнуващи в темата!!!!!! Живи и здрави да са, Джемма, запази едно парче за след седмица......

Да, да, ти само се каниш, а нито веднъж не си дошла. Grinning

# 502
Иланг вкусни кюфтенца/може ли рецептата/
Джема тортата ти е разкош
Росониера и франзелките и сладкиша са прекрасни
Вени само вкусотии показваш/може ли рецептата на запенката/
Мама Цоци питката ти е бижу

# 503
# 504
  Джемма,честит ти рожденик!Само радост и гордост да ти носи!  Hug  bouquet
  Тортата е много хубава!И рецептата ми хареса!  thumbsup

# 505
Джема,Вандоби честито на рожденниците да са ви живи и здрави.
Лабрекс,Мамо Цоци благодаря ви за милите думи  bouquet
Мамо Цоци,аз имам тази чест всеки ден на обяд да се храня по заведения/по необходимост че само на суха храна неможе/и да ти кажа някои ястия ме разочароват а други така ме палят че не мирясвам докато не хвана готвача да издаде тайната.Най-свеж пример от миналата седмица е шницела.Когато и да го направя винаги има вкус на панирано кюфте/пробвала съм много рецепти/а не като в кръчмата там го правят уникален,В продължение на 1 седмица само това ядох та дано разгадая причината но не.Помолих да се видя с готвачката и тя ми каза,всичко било от панировката и ми я показа,а тя готова купешка.Купих си и пробвах,стана страхотен и вече всички го харесват и стана любим.
Маме,как  мислиш че ще спя сега след тази питка?Ааа, newsm78 и аз почивам зимата/сезонна работа е мойта/
Венета,страшно вкусно изглежда запеканката а и такива бързи и мързеливи торти най-обичам.
Джема,страхотна торта.Плодовите са ми любими.
 TheNMaster ,това само за днес ли сътвори?Нещо малко ми се вижда newsm78 Laughing
 megans,добре дошла.Липсваше ми с твоите вкусни менюта и особенно тестените.
Иланг,и кюфтенцата и запеканката ти ме накараха да преглъщам пред монитора.
 rossonera ,страхотни франзели и сладкиш.Може ли рецептата за франзелите?
marabu ,както винаги страхотни снимки и интересно меню.
А аз спретнах едни сочни ребърца с гарнитура картофена "пърженица"-спомен от баба ми

извинете ме за лошата снимка ,но парата замъгли снимката.

# 506
  • ВАРНА
megans,много са лесни кюфтетата.Един килограм пилешки пържоли(охладени) се "минават" на блендер и само се добавят после сол,черен пипер,риган и каквото ти е на душа.Престояват поне 2 часа в хладилник(хем да "поемат" аромати,хем д асе стегне сместа),после лекичко се гребва с лъжица,овалва в брашно и се пържи за около 1-2 минути на страна.Изненадващо сочни се оказаха.

И честито на всички с лява дирекция!  bouquet

# 507
Илаг мерси newsm51
Дитсан благодаря ти  newsm51...ще издадеш ли тайната за шницелите и "пърженицата на баба"

# 508
Здравейте  Grinning
Да си покажа кексчетата от рецептата на Сладка Хапка -Шоколадов сладкиш с майонеза.... Peace
 - с различни цветове на тестото и отгоре поръсени с шоколадови и шарени пръчици... и цветна глазура
 -шоколадови бонбонки

# 509
Здравейте,
 от мен пържени филийки:

merydit , шоколадовите бонбонки само от шоколад ли са или има и нещо друго???

Общи условия

Активация на акаунт