Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 719
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Пепчо много му се зарадвах на това сладко!

# 556
  • Балчик
По желание на малкия- дюнер:

# 557
Да си покажа и разрез от Kъпиново парфе... Много благодаря на Пепи от тортената тема, страхотна и много вкусна рецепта!   bouquet

# 558
  • сред люляците
От мен едно Руло Стефани  Mr. Green

Честит празник на всички, които празнуват днес!   bouquet

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 17:42 от ilrai78

# 559
MG18 Hug, ето ги в намален размер:

Т.к. видях, че ползваш Пиквали-то, там има опция за намаляване на размера - последното указание под снимката най вдясно:
PHPBB code with thumbnail , кликаш върху опцията и копираш линка в поста си! А като се кликне после върху самата снимка се отваря прозорче с действителната им големина Peace!

# 560
  • забравих си мисълта...
Тази тема е за заключване.   Crossing Arms Не се траете вече.  Whistling В тези горещини как не седнахте за минутка.  Laughing   bouquet

Мари.ета,  Hug да си жива и здрава. Дано Бог е винаги е теб и никога не те изостави.  
Чудна торта си сътворила. Много апетитно изглежда.   bouquet

На всички останали, които празнуват днес, пожелавам също много здраве и щастие.   bouquet

Аз отидох вчера уж набързо до дъщеря ми, а то като започнахме и добре е, че имам там всичко необходимо за преспиване.
Съседката ѝ дала някаква тиква. Изпекохме я, оказа се бяла една такава, но иначе на вкус, нищо по-различни от тези, които си ги знаем.

Сладко от ябълки + карамел + орехи.

Баница с ябълки.

Някой се разсърди, че нямало баница със сирене и последното листо e със сирене, но се оказа малко

и понеже не ми се точеше повече, направих една хибридна баница, много им се услади. Аз пък съм много щастлива, защото в бъдеще ще мога, да им правя баница със сирене възможно най-мързеливо.

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 20:11 от Venetta

# 561
  • In a surreal moment!
Вени - веднага да поясниш какво е то "хибридна баница", че да преценя има ли тя почва у нас  Mr. Green Grinning

# 562

Май, успях Пепи ,Tumba_lumba  и останалите мили момичета които ми помагнахте като писахте на лични  благодаря ви   bouquet  :bouquet:

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 17:53 от MG18

# 563
  • забравих си мисълта...
Вени - веднага да поясниш какво е то "хибридна баница", че да преценя има ли тя почва у нас  Mr. Green Grinning

Токачка има, има. Това е баница от готово многолистно тесто + смес за солен кекс и печеш и става много вкусно. Ядат и мълчат, защото по време на ядене не се говорело, пък то въпроса е, да не изяде другия малко повече, че бяха шестима мъже и нали разбираш за какво става дума в такъв случай.

Xибридна баница

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 20:13 от Venetta

# 564
Честит празник на всички newsm51
Мариета  newsm51 със здраве да си насиш името ,прекрасна е тортата ти
Пепи страхотно класическо и  кошнички и сладко
Вени неуморима си
Иларай много вкусно руло
Росониера прекрасно парфе и питка,честито и на мама
Джема апетитни дюнери
Елица,Мери,Дитка,Лиска MG много вкусно
Селма майсторски пирог
Деликате и твоята питка е чудесна
Лоис и мама Цоци супер
Дитсан,Дес прекрасно меню

За днес като за празник/и на нашия град/питка,пържена рибка,панирано свинско филе и козуначени кифлички с локум
Приятна и вкусна вечер за всички  newsm51

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 18:21 от megans

# 565
  • забравих си мисълта...
Megans, каква питка, какво чудо,   bouquet  а за козуначните кифлички нямам думи, съвършени са. От рибката също не бих отказала. Еeeeе махам, се, че клавиатурата се намокри Wink.
А аз не съм неуморна, а съм мъртво-уморена.  

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 19:15 от Venetta

# 566
Мерси Вени newsm51...а ти с твоите банички...тъкмо ги разучавам.
Ако беше и козуначено тесто в средата да сложиш-три в едно?
Страхотна изобретателка си,възхищавам ти се и на идеите  newsm51.Ще я провам тази вкусотия.

# 567
  • ГОре на черешата...
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат стократно  bouquet!

ВенетаHug!

Дес, Аелис, ето, заповядайте: Еклерова торта

# 568
Представям ви чийзкейк с основа сладъкия салам на Селма

Тия козуначни кифлички "ела, изяж ме" и изкусителните банички, които така брутално сте показали, ще ме вкарат в беля май! А къпиновото парфе е причината да стана и забъркам горепоказаното! Рулото пък така мило ме гледа с яйчени очички, че извадих каймата за утре...

# 569
  • Sofia
Да ви почерпя скромно за именния ден на дъщеричката ми:

Общи условия

Активация на акаунт