Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 588
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
   Влизам набързо да ви почерпя с  парченце Наполеон по еврейски.  Grinning

Гледам,темата  отново е пълна с вкусотии!
    За съжаление няма да се включвам често,но ще ви се наслаждавам от сърце!  Heart Eyes

# 136
  • София
Лолита, рецептата взех ОТ ТУК  Peace  Резултатът наистина е превъзходен.

# 137
  • Atlanta
Това направих в неделя за моите племенички

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 15:21 от Purple

# 138
  • Пловдив
Когато искате да публикувате картинка, а тя е голяма и е в нарушение с правилника на форума ...  натискате вмъкни изображение
и на първото img   вътре в него  с един интервал разтояние пишете на ръка height=200 цифрата може да я променяте какъвто размер искате да е картинката,  
ето да стане така [img  height=300] ....и картинката се намалява автоматично.

# 139
Да се запиша в новата тема с едно жирафче:

# 140
  • на втория етаж
  Какви сладки животинки! Grinning

От мен Прасковен пай със сирене Бри

# 141
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Както виждам всички са приготвили пак разни вкусотийки...ама Тайна ми скри картите...с нещо и на мен много любимо...патладжан в доматен сос....душа давам, а в момента и завиждам  Mr. Green

аз да ви покажа едно торте, че дъщерята порасна с една годинка вчера  Laughing ей, ама бързо върви времето.... Joy Joy Joy

Гледам Селма, че пак започва да ни дразни  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Лек ден, момичета!  Hug

# 142
  • София
tutulina, да ти е жива и здрава щерката. Само радост да ви носи   bouquet

Значи Селма днес ме втрещи  Shocked Кога ма, жено, смогваш бебе да гледаш и торти уникални да създаваш. Евала, бе  Hug
Уфратна е българката и това си е   bouquet

# 143
  • забравих си мисълта...
Tutulina, да ти е жива и здрава дъщерята и много да те радва  newsm59.

# 144
  • София
   tutulina, честита ти рожденничка!Да ти е жива и здрава!
    Аз понеже, само аз си го ям това, с доматите, днес си забърках тесто,колкото за една пица,намазах с това, отгоре сиренце, маслини,салам, филе, кашкавал и изпекох, стана муцка!

# 145
Едни картофки от вчера(по рецепта на labrex):     Много вкусна лятна манджа с патладжани и домати за довечера:

И любимите ми пряники(по рецепта на lina kaz):

tutulina,да ти е жива и здрава дъщерята  bouquet

Тайна,потекоха ми лигите Heart Eyes

# 146
  • София
   Нолита,благодаря! Това пица е тип "разчистване на хладилника  Joy! И твойте картофки и пряники изглеждат супер!

# 147
Селма, чудесен Наполеон, добре завърнала се!  bouquet

Purple, много сладурски животинки, племенничките сигурно са били много радостни!  bouquet

lina kaz, и твоят пай изглежда ммм Heart Eyesbouquet

tutulina, да ти е жива и здрава щерката!  bouquet (Растат децата и ние си растем! Grinning)

Тайна, много апетитна тая пица!  bouquet

nolita, свивам си пряниче, много ги обичам! Embarassed  bouquet

Вкъщи домашно пиле с ориз и поредната изварена вкусотия - сырные бабки, ей тия топчета от извара, яйце, захар и брашно, кипнати във вода и после запечени със сметана+захар+мак! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
Лабрекс,случайно да имаш някоя щерка за женене,че да се сватосаме Hug Laughing
Като се сварят тия "бабки",как става точно запичането?

# 149
Лабрекс,случайно да имаш някоя щерка за женене,че да се сватосаме Hug Laughing
Като се сварят тия "бабки",как става точно запичането?

Ния, няма.......само мъжища около мен, че и кучето ми мъжко! Joy

Ето рецептата:

На 600гр извара:
2 яйца
3 с.л. захар
4-5 с.л. брашно - прави се тесто и от него се оформят с мокри ръце топчета, аз ги правя колкото голям орех. В тендежера се кипва вода и топчетата се пускат в нея, като изплуват, става бързо, веднага се изваждат с решетеста лъжица. Слагат се в намазана с краве масло тава и се заливат със смес от 400 гр заквасена сметана, разбъркана с 3 с.л. захар и 3 с.л. мак. Печат се на 180 град около 30 мин.  После им слагам вишнево сладко и по-нататък може да си представиш. Heart Eyes
В топчетата в средата може да се сложат плодчета, стафиди, по желание, с ванилия също става добре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт