Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 570
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, мили момичета и момчета!

Пак неусетно съм пропуснала много страници! Видях много вкусни и красиви неща и за всяка бих искала да кажа по нещо, но ще ми забранят да влизам в темата  Mr. Green Затова карам по диагонал, а за всички вас    bouquet  omm

esy, delicate, Венета, ditsan, краси.мира, ri4ko, благодаря ви, момичета за милите думи!  Hug
tutulina, отново да те поздравя за празника! Много здраве и щастие пожелавам на дъщеря ти! Много ви е хубава тортата!
esy, представих си вкуса на лещата! Ех, вчера варих, защо не видях по-рано как си проготвила твоята!
meri1966, патладжаните изглеждат жестоко!
Мила Венета, чудни банички видях, поръсени с пудра захар, направо фантазия!
мирта, страхотни тиганици!
labrex, моля за рецептата за френските тиквички! Разкошно изглеждат!
Kafenceto, пататник-слънце си показала!
mina_iv, има защо да се гордееш, соления кекс се е получил много хубаво!
Селма, страхотна си!   bouquet
Purple, много ме развеселиха тези животинки!
rossonera, чудна галерия си подредила!
Ей, не спирате да ме дразните с тези банички! Ето я и Ягодка и то я сервирала на хубавата маса. Ще идвам на гости май!
bliznacite2004, благодаря за рецептата! Много красиви кексчета!
Мама Цоцоланка, много весел пост си пуснала, като тръгнеш на обиколка с малкия, ела и у нас, нищо че не готвя много много  Laughing

От мен питка с мляко (и не ме питайте какво още има вътре  Mr. Green) и пилешки пържолки с картофки&

И тортичка (желираното е шампанско):

Гуинет, Смайли, вижте ми формата  Laughing (вярвам, че ще я познаете, въпреки неуспехите ми с желирането  Laughing)

Лек ден на всички!

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 15:45 от Леля Ог

# 181
  • ВАРНА
Снощната вечеря-"яздещи дяволчета"

# 182
  • София
От мен - Ирландски соден хляб.

# 183
Иланг-иланг какво има завито в бекона  eat

Някой може ли да ми пусне линка с рецептата на патладжана ветрило, че нещо не мога да я намеря Embarassed

# 184
Заповядай-ветрило то патладжани на Пеп-чо:
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,177.45.html

# 185
Привет и от мен! wavey
От няколко дена се каня да вляза и все не идва ред до любимата ми тема/че нали все за десерт си я оставям Grinning/,и днес какво да видя-цели 13 стр. сте изпълнили #Crazy.За това ще си покажа снимките,пък ще се връщам да разглеждам и да се наслаждавам dance

тиквички с ориз и булгур

хляб с маслини и сирене /извинявам се за качеството на смимките,но като все си забравям фотото в колата, се наложи да го снимам с тел./

# 186
  • забравих си мисълта...
Мила Леля ОГ, чудесно меню, а за тортата нямам думи, като от витрината на най-добрата сладкарница. Толкова е красива, нежна и много привлекателна на вид, също изглежда и невероятно апетитна, а и като си представя вкуса на шампанско, ми идва, да те посетя още сега;).
Селма, чудесна торта, кога успя, да я направиш, че и бебчето е толкова малко още.
Labrex, те твоите сырные бабки, са като нашите Nockerln тук. Много са вкусни.
Pep-4o, продължаваш, да съблазняваш.  Naughty Сега пък този боб, само като го гледам и...ммм...
TheNMaster, чудна пица.
Rossonera,  съблазнително е при теб.
Yagodka, чудни банички.
Delicate, чудесна идея за редена лятна манджа.
Lindita, крем карамела ме накара, да се облизвам.
Докато ви изредя и Pure Elixir, ни дразни апетита с какви ли не вкусотии.

# 187
  Момичета,благодаря за похвалите за Наполеона.  Hug Hug Hug

Вени,успях да я направя,защото моята майка ми беше на гости и имаше кой да гушка бебката,докато точа корите и си играя с крема.... Crazy Laughing
  Иначе в скоро време ,предполагам,други торти няма да има.Те си искат време,грижи и любов.А при мен всичките тези екстри отиват при най-милото ми сладкишче Юлия.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тутлина,със закъснение ,но от сърце пожелавам много здраве и щастие на твоята щерка! Hug  bouquet

# 188
Привет на всички които и в днешния горещ ден ни радват със строхотните си творения и специалитети.Отличен за всички. newsm51
Тутулина със закъснение здраве и късмет на щерката. newsm51
За днес картофена супичка,свинско филе пане,патладжана на Тайна   newsm51и питката със сирене/при мен с кашкавалена извара/с масло на Селма   newsm51.За десерт пъпеш и сладолед.
А сега ще разгледам с удоволствие всичко направено апетитно и вкусно newsm51.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 16:09 от megans

# 189
Ох, не мога да гледам повече  Shocked Невероятни вкусотийки.
Ето нашия обяд:бъркани яйца с царевица
И божественият тиквеник на Селма
Селма   bouquet
Дес мерси за линкчето Hug
За тортичката на леля Ог какво да кажа-невероятна

# 190
Здравейте,момичета.Аз пропуснах цяяяла тема и половина,но Ви следя всеки ден.
Честита нова тема.Показали сте невероятни блюда.Възхищавам Ви се. bouquet
Няма да Ви избрявам по имена/никове,защото,ако пропусна някой може да се обиди.
Ето и от мен какво съм готвила през последните дни.Нищо особено,но да се отчета и да не е само запис.
Пица

Още една

Измислени спагети

Бутчета

Пилешки люти хапки със люти чушки и краставички

Св.пържоли,бутчета и крилца на фурна

Леща

Сандвич,бургер и сирене в бекон

Кюфтета с кашкавал,кренвирши в кайма и салатка

Пил.бутчета с гъби и бира

Пилешко с китайски зеленчуци и яйца

Пилешки пържоли със салата

Крем супа от броколи и тиквички

Хапки със китайски зеленчуци и гъбен сос

Печени патладжани с кайма,спанак и кашкавал

Кюфтета със спанак и кашкавал

Айде стига толкова да не стана досадна.
Лека вечер.bouquet

# 191
  • на втория етаж
  Здравейте,на всички!!! Grinning
Пак толкова много вкусотии сте сготвили!  bouquet  bouquet  bouquet

tutulina,с малко закъснение приеми поздравленията ми за празника ви,на дъщерята пожелания за всичко най-най хубаво и желано!  bouquet Heart Eyes
Леля Ог, Shocked пак омайваш с прекрасни тортички! Peace
И на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Такааа,а кой питаше за нещо сладичко,ама дето се приготвя бързичко и без много стоене край печката и фурната? newsm78 Hug
Това май попада в категорията  newsm78 - "Плаващ остров"(или както едно време си го знаехме - "Снежни топки"),но по различен на вкус и по начин на приготвяне:

Самия остров се приготвя в микровълновата за 30секунди,а не по класическия начин - да се вари в мляко лъжица по лъжица.
 Снимката ми не струва  ooooh!,но бързаха да ми го изтръгнат от ръцете  Mr. Green
Отивам да напиша рецептата. Peace

# 192
  • ВАРНА
В бекона са завити сушени сливи с боднат в тях бадем.

# 193
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
megans, yagodka, леля Ог и Селма, благодаря ви момичета ! Много ме зарадвахте!

yagodka, връщаме  му - тата за малката сладунка !!!!!

ето едни макаронки набързо

от мен  Hug   Hug  за вас

# 194
Малей, Неличка, много и големи вкусотии си направила!   bouquet А как им се е разтекло кашкавалчето на тия кюфтенца...! Crazy Crazy Crazy И на Меганс супичката, питчицата, патладжанчетата...  - чууудни!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт