Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 590
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
labrex, моля за рецептата за френските тиквички! Разкошно изглеждат!

Ех, Нина, ти имаш рентгенови очи! Grinning Точно огретенчето го щракнах с телефона при лоша светлина, та на себе си не прилича, а ти го видя. Ето рецептата: Огретен от тиквички (Courgettes au gratin)., вкусно беше.  Peace
А тортичката ти Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...............все се надявах някой на практика да осъществи телепортация..........  bouquet

# 196
При нас кюфтета по чирпански и питка със зеленчуци.

# 197
  • ВАРНА
Вечерята за днес:крехки,пилешки филенца в пикантен сос

# 198
Гуинет, Смайли, вижте ми формата  Laughing (вярвам, че ще я познаете, въпреки неуспехите ми с желирането  Laughing)

Леля Ог, честито! Познах я веднага   smile3503
Тортичката е страхотна! Моля за рецептата - какъв е блата, как приготви крема?

# 199
Едни питки по рецептата за милинки от блога на Краси.мира Mого съм впечатлена от резултата и бързината с която се правят.Не ми се правеше заливка затова станаха на питки:

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 23:45 от Дес

# 200
Снощи по нощите правих на децата нещо като торта.Много набързо,но е сладка и вкусна.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 21:08 от AnMary

# 201
  • забравих си мисълта...
Момичета нямате спиране, чудни ястия показвате.
Megans, отново богата трапеза. Tastatur-ата ми се намокри, като гледам какви вкусни ястия си показала.
Елица-сестрица,  баничката ти е убиец, а бърканите яйца са много сладки на вид.
Neli4ka, невероятен отчет. Simple Smile
Lina kaz, като гледам плуващия остров много бързо е отплувал Simple Smile. Но така е, като е вкусно, изчезва за секунди Simple Smile.
Tutulina и аз правих наскоро макарони на фурна, но не успяха, да достигнат до снимка Simple Smile
Иланг-иланг, ох какви филенца, ами то направо, да присегне човек през монитора. Както е казала  Labrex, защо още никой не е измислил телепортацията Sad.  
Ri4ko, браво на теб! Хубава и голяма торта си спретнала.

От мен един бърз Крем-карамелен сладкиш с извара и кисело мляко-ванилия. Може да се прибави и сос от ягоди, въпрос на вкус все пак.

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 01:08 от Venetta

# 202
Eee все пак пилето вътре го пекох аз, сосчето аз приготвих.Така де има и мое участие hahaha
Неличка кажи две думи за китайските ти гозби - за хапките със сосчето и другото с яйцата
Венета дай рецепта моля те за този карамелен сладкиш Praynig
Ох приядоха ми се от филенцата на Иланг Иланг
От всичко ми се хапва момичета.Страшни сте Hug

# 203
Хъни - Бъни,"китайското" е просто пилешко месо запържено след,което се прибавят китайските зеленчуци и яйцатата,ако искаш и подправки на вкус.А другите хапки- запържих пилешкото месо,добавих лют китайски сос+2 люти чушки и 2 краставичка.Соса е 3 с.л.кис.мляко,1 ч.л.горчица,копър,чесън на прах и малко сол.
Между другото не използвам олио/зехтин.Месото и без това си пуска мазнинка.
Китайското със яйцата впоследствие стана на дюнер. Laughing

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 20:18 от Neli4ka

# 204
Eee все пак пилето вътре го пекох аз, сосчето аз приготвих.Така де има и мое участие hahaha
Бе адИ сЯ.....нИ сЪ Управдавай...тоз лаф от тебе ще го знам....."конфекция"  hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много готин!Днес цял ден се сещам за него и все ми става смешно...... Joy Joy Joy

# 205
Току що излапахме Лятна манджичка с яйца на фурна

и Крем Карамел Heart Eyes

Неличка мерси за разясненията.Много обичам китайско ще взема да си спретна нещо подобно Hug

# 206
Здравейте приятелчета Hug

Напред още не съм гледала, но последна страница е....мнооого вкусна!
Венета, много добре ми звучи и изглежда този сладкиш Hug

Бъни, много шаренко и апетитно!
Какви филенца и питки и.... Crazy ooooh!

От мен нещо лесно, бързо, разхлаждащо и много вкусно   chef

Сладоледена торта/тарта с дулсе де лече и малини

Ето го и него, снощи цяла нощ му треперих, че ми е за първи път да варя  Embarassed

Голяма вкусотия  ooooh!

# 207
  • София
аз днес съм на бойкот,домашните ги няма и си направих салатка с пържени картофки и мляко с ориз,щото си го ям сама  Crossing Arms

# 208
абе много готвите бе булки, как успявате толкоз манджи на веднъж???
едни кюфтенца по чирпански много ги загледах.... хем не обичам уж, пък...  Rolling Eyes

аз днес понеже се позахлади, та приготвих една манджа във фурната, но инак само на салати го караме и елеметарни работи без много топлене на кухнята  Joy
ето я и манджата: рецепта

леле Есииииии е как можах сега да погледна торта, дулсе де лече....преглът.

# 209
  • Torino,IT
Здравейте мили кулинарки,
Последните няколко странички са толкова невероятно пъстри и приятни за гледане, личи си че сме в летния сезон Peace
Искам да помоля за рецептите за тортите на Леля Ог, Ричко, Венета и Ийзи, останаха ми очите, браво момичета  bouquet
Пети, супер кюфтенца и питка, какви зеленчуци си сложила вътре?
Дес, и твоите милинки са супер апетитни Hug
От мен за тази вечер
Ориз със зеленчуци, тиквички огретен и една много вкусна яхния с дроб и лук

Лека вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт