Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 984
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе/София
Привет кулинарки и кулинари.След едномесечно скитосване се завърнах в къщи и досега наваксвах с пропуснатото Embarassed.Всички сте показали страхотни ястия и десерти,за което получавате моите адмирации.  bouquet  :bouquet:Венета този кекс ми #Crazy   ,Labrex обожавам дом.пиленце,Iucka а за такава скара си "умирам"направо,Елексирче менюто ти е страхотно,а за на Мариета хайвера думи нямам.
От мен скромно само едно крем-карамелче          
Приятна и прохладна вечер.

# 451
  • ГОре на черешата...
Ауууу, Трикси, как можа да го изтипосаш тоз Кодрит Кадир пред очите ми...умирам за него Crazy...

# 452
  • сред люляците
И аз сготвих най-после... нищо, че беше миналия ден Joy Ама нали не съм показвала...
Та ето - Свинско с патладжани.

# 453
Много вкусно тук   bouquet
Много сте мили всички, благодаря ви за хубавите думи и много се радвам, че ви харесват снимките!

Ети, не знам за кремчето, но една филийка с патладжаненото нещо бих хапнала с удоволствие  Hug

pure elixir, много мил коментар, благодаря ти!
Кафенце, пък този тутманик, не стига, че Венета ми го навира често в очите и все ги затварям да не гледам, че ...много не искам да го правя, че е лято все пак, пък сега и ти...такъв хубав, на конци и страхотен загар...ееех Embarassed

Венета, благодаря ти, много си мила, наистина!  bouquet

Мариета,  Hug Hug

Венета, това е едно сладко...как да го кажа изпразни хладилника от изостанали плодове, но стана много хубаво няма спор Simple Smile

Ето как го направих:

Илианке, това изглежда много вкусно!

# 454
  • София
Нямам много време да качвам снимки, но пък ви се наслаждавам всеки ден на красотите.  bouquet
От мен снимки на кексче, забъркано от щерката. Heart Eyes

# 455
  • на втория етаж
   Здравейте,неуморни,неизтощими кулинарни вълшебници!   bouquet
Като вляза тук,дори току що да съм хапнала,отново огладнявам,само от гледане! Peace Peace Peace

Аз в тези горещини много,много не готвя,караме на салатки и аламинути,а и се занимавам със зимнината.Но съблазнена от Селма,спретнах и аз един Сладък салам,при мен с варена сгущенка и овалян в кокос:

А това е от заигравките Mr. Green (снимката е миналогодишна,тазгодишната нещо не ми се понрави),които правя ей така,за асортимент  Grinning Twisted Evil,да има  Twisted Evil

Сладко и цукати от динени корички:

# 456
Но съблазнена от Селма,спретнах и аз един Сладък салам,при мен с варена сгущенка и овалян в кокос:

о, това ще да е голяма вкуснотия!

Хайде и от мен едни патладжани, но със сирене и сушени домати

# 457
  • забравих си мисълта...
Pure Elixir, нямам я тази рецепта написана, но за теб специално я написах. Ето заповядай Сладкиш с плодове и минерална газирана вода. Показала си чудесно меню, особено кошничките ти са невероятно красиви и апетитни и нямащи равни на себе си.   bouquet
Mari.eta, много примамлив е този хайвер от патладжани. Благодаря ти за рецептата за лимонoвия крем.
3xi, разкошен сладкиш си приготвила и ти. Много е съблазнителен, примамлив и неустоим.
Ilrai78, много е вкусно и при теб.
Esy,  Hug  благодаря ти за рецептата, обичам такива разчистващи рецепти.

# 458
Бързам, че реве Господинът......

Браунис и мъфини с къпини.....

# 459
Мари-ета,Елица,Лабрекс,3xi,Вени-благодаря за хубавите думи,радвам се,че ви допаднаха моите кошнички. Hug Heart Eyes
Елица,със сурово месце не знам ще станат ли,защото се изпичат много бързо,но с пушен бекон,филенце,шунка,саламче стават идеално.  Peace
Лабрекс,гъбките са добра опция,др. път и аз ще сложа,а в тези аз добавих сиренце/идеята на Пеп-4о Wink/ и парченца маслинки.
Вени,сърдечни благодарности за специалното внимание за рецептата,копирам си я веднага,че сладкиша много ми хареса!   bouquet
Гелева,браво на помощничката,много добре се е справила!
Маме,чудни мъфинки,особено боровинковите! Peace
Лина,Танита,Илрай-много вкусни предложения!
Момичета,ще ми липсвате следващите 3 дни,но после знам,че ще има много за разглеждане и  облизване  Yum!Хубави почивни дни на всички! Hug

# 460
Приятна почивка и на теб!
МАме, страхотни мъфини  Peace
Гелева, поздравления за помощничката   bouquet
Трикси, Весе, страхотни десерти имате Peace
Илианка, Таня, вие също на патладжанена вълна, а  Hug

Може ли рецептата за патладжаните?

заповядай Гювеч с патладжани

Кафенцето,   това дето го видя е рядкост  Wink ето личи си

тази  вечер ушета и кюфтета на скара

# 461
# 462
lina kaz,браво за саламчето!Трябва и аз да го опитам с варена сгущенка.  Simple Smile

# 463
Невероятно вкусни неща видях както винаги и не спрях да преглъщам.
кафенце,невероятен тутманик.
Лабрекс,както винаги страхотно.Тъкмо имах едно домашно пиле и се чудех какво да го правя и хоп ти с неустоимо предложение.
Венета,страхотен сладкиш.Явно с теб сме на една вълна.
Мари-ета,Елица,Лабрекс,3xi,маме,Лина каз, Танита,Илрай,Марабу, tina_star ,Пеп-чо,Таннита момичета и  вашите предложения са невероятни.
От мен както винаги нищо особенно салатка с продукти от градината,мариновани пържолки с гъбен сос и един експеримент за сладкиш със сини сливи и стафиди-доста сполучлив се получи и бе одобрен и унищожен на мига

# 464
От мен зелен боб в италиански стил  Laughing

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 23:56 от esy

Общи условия

Активация на акаунт