Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 71-ва тема

• 128 642
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Спагети ала Карбонара

Печени бели аспержи

Салата от спанак, малини и сирене

# 646
  • Torino,IT
Мм, какви спагетки си направила Марабу Heart Eyes
От мен скромно Peace
Паста с бобец и фритата с лук и магданоз Mr. Green

# 647
  • забравих си мисълта...
Тук е толкова вкусно и неустоимо, че не знам от кое, да си взема първо.

Иска ми се, да си взема от всичко, от невероятното сладко на Леля Ог, от вкусния сладкиш на Tutulina, от омайващите сладкиши на Labrex, от апетитния славянски гювеч на Delicate, от приканващите "ела ме изяж" сърмички на Esy, от пълнените чушки и надипления като дантела зелник на Селма, от винаги изкушаващите ястия на Megans, от пухкавите локумини  кифлички на Пеп-4о, от вкусотиите на Тайна, от аспержите на Marabu, и от примамливото меню на Lindita, ако съм пропуснала някой, да знае, че вече ще се пръсна от похапване и неговите ястия ще ги уважа при следващата ми дегустация Wink.

Днес у нас имаше салата с моцарела,                                         а това е вчерашния мус от ябълки.

Да ви покажа и първите баници на дъщеря ми. Тъй като тестото се оказало повече от необходимото,  направила с тиква, с ябълка и със сирене + яйца.

# 648
Мили, дами, чета ви  всеки ден, но рядко пиша в тази тема. Прекланям се пред кулинарния талант на всяка една от вас, вие сте ми вдъхновението.  Hug Hug Hug Hug
Попринцип нямам навик да снимам манджичките, които спретвам, но днес апаратът ми беше под ръка и щракнах част от гофретите, които бяха много вкусни и хрупкави. Изчезнаха за секунди.

Спокойна вечер!

# 649
  • При елфите ...
От мен само десерт тази вечер - Сладкиш без яйца, с пълнозърнесто брашно и с конфитюр от сливи.

# 650
 #Shocked Малелеле Невероятни вкусотии-спагети, тарталети, сладка..........

Ние три дни си ядохме пилето (ама то три кила пиле така ли се изяжда) и не съм готвила.Само тайничко се облизвах на всичко, което пускате.
Днес се позавъртях в кухнята като за последно, че ще отиваме три дни на гости на мама.Остава утре само една тортичка да спретна.
Та за вечеря вариация на рулото Стефани, но като торта "Стефани"  
и телешко варено (макар и с говеждо месо  Laughing)
Нещо снимките ми не стават като хората-явно трябва да ходя на уроци при Марабу и Еси  Embarassed

# 651
от мен една отдавнашна рецепта, ама подходяща за жегата -
Ягодова страчатела

Иланг Иланг, мерси, знам къде е, като се поразхлади малко може да се разходим, макар че хич не ми е близо....пусти хамел обаче  Joy

Елица-сестрица, като първа стъпка можеш да опиташ да изключиш светкавицата, нейната светлина прави снимките на храна непривлекателни.

# 652
от мен една отдавнашна рецепта, ама подходяща за жегата -

Елица-сестрица, като първа стъпка можеш да опиташ да изключиш светкавицата, нейната светлина прави снимките на храна непривлекателни.
Абе пробвам и без светкавица, но самата светлина в кухнята е кофти, а и апарата.Явно трябва да поразгледам фотографските форуми

# 653
мусака

гювече

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 17:33 от meri1966

# 654
Венетке, винаги си има първи път, нали  Hug

обяда (прилежно опакован във фолио)  Laughing - пълнени франзели с кебапче и доматен сос  Shocked

# 655
  • Пазарджик/Лондон
Елица-сестрица ,не се тревожи, и така изглежда вкусна тортата ти Стефани Hug.

meri1966 , и мусаката , и гювечето ти ме грабнаха  bouquet.

Lois , страхотен десерт със страхотна снимка Hug!

Aredhel , много е хубав сладкиша на Рени в твое изпълнение Hug.Все се каня да те  питам - с пълнозърнесто брашно пак ли става така вкусен?

Плодчe , гофретите ти са страхотни  Wink.

Venetta , страхотни баници е направила дъщеря ти Hug.

Lindita , пак е много вкусно у вас  Hug.

Юле, страхотни спагети  bouquet!

пеп-4o , още вчера видях кифличките ти, оттогава не мога да ги забравя Flutter.

У дома вчера хапнахме боб с наденица :

И един тутманик по рецепта на Сладка хапка, много лесен и вкусен :

Докато напиша и пеп-4o пак показа някакви разкошотии Rolling Eyes.

пеп-4o, отивам да проверя дали това чудо има рецепта Hug.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 09:11 от Аелис

# 656
  • При елфите ...
Aredhel , много е хубав сладкиша на Рени в твое изпълнение Hug.Все се каня да те  питам - с пълнозърнесто брашно пак ли става така вкусен?
Аелис, благодаря, на мен ми харесва с пълнозърнесто, но никога не съм го правила с бяло брашно, за да мога да сравня вкусовете.   bouquet

# 657
Здравейте, мили момичета!

Мила Венета, без съмнение дъщеря ти е наследила твоя талант – баниците са страхотни, да я поздравиш! Отново си с оригинално сладко- не съм яла мус от ябълки, но съм сигурна, че е с прекрасен вкус!
лулу!, много ти е красива рибката!
alex_og97, и аз го обичам това сладко с панирани сиренца, ще направя до края на седмицата. Благодаря, че ме подсети!
tutulina, Aredhel, , много вкусни сладкиши, любими!
tina_star, не знам какво не харесваш на вида на макаронките, много са си хубави даже, примамливи!
labrex, ако не тежите по 150 кила във вашето семейство, да знаеш, че ви завиждам ужасно!
иланг-иланг, благодаря за рецептата! Вчера се бях засилила да ги правя патладжаните, но не намерих орехи  Sad Но смятам тези дни да ги направя. И вчерашното ти меню е много вкусно!
Крейзи, страхотни са и торта, и тутманиците!
delicate, записах рецептата за славянския гювеч, изглежда много апетитно!
esy, благодаря ти много!
Селма, кога смогна с толкова вкусотии?! Зелника изглежда много симпатично къдрав  Laughing
PEMY, Lindita,  meri1966, Аелис, megans, чудесни предложения!
MG18, много красиви тарталетки!
Пепчо, и аз искам агнешкото тииииии!  Laughing Благодаря за комплимента и да, права си, че боровинките са по-едрички. По Пирин брахме дребни боровинки, но под Ком какви боровинки имашеееее... ех! Кебапчетата ме разбиха!
marabu, това са любимите ми спагети, ще ми бъде интересно да разбера как ги притотвяш ти! Салатката ти е много красива, но суров спанак, както и рукола нещо не мога да се престраша да хапна.
Плодчe, къде се загуби? Гофретките са супер!
Елица-сестрица, много оригинална торта Стефани.
Lois, прекрасна снимка и вкусно кремче!

От мен неснимани кюфтенца, рулца от тиквички с картофено пюре (много вкусни станаха, рецептата е от списание Меню)

И едни запечени  зеленчуци със зехтин и подправки:

# 658
Извинете ама на вас не ви ли е горещо Mr. Green Mr. Green Mr. Green Всичко изглежда толкова вкусно, че всичко е лиги около мен....
У нас
закуска -
 пържени филии - https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

обяд -  
 панирани кашкавалени пръчици - https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png и салата от розови домати неснимана.

П.С. Странно, не ми излизат снимките от Снимка.бг

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 17:24 от Марито

# 659
Макар и горещо днес отново е много вкусно и апетитно. newsm51
Присъединявам се към поста на леля Ог за да не се повтаряме. newsm51
Вени страхотна си с тези десерти и сладка,и браво на дъщерята  newsm51
Леля Ог рулцата са много апетитни/намерих си рецептата и ще ги пробвам/

За днес  простичко-тараторче,една лапатена супичка,картофена и шопска салатка,мусака и десертче с праскови

Общи условия

Активация на акаунт